ΜΕΝΙΔΙΣΤΑΝ

 Greek Spirit
16-6-2017
Το Μενίδι θυμίζει το Αφγανιστάν και το δίλημμα των, Αμερικάνων που θέλησαν να το επανεντάξουν στον δυτικό κόσμο.Στο Αφγανιστάν λοιπόν η κύρια καλλιέργεια είναι αυτή της παπαρούνας από την οποία εξάγεται το όπιο και η ηρωίνη. Όταν μετά την επίθεση στους δίδυμους πύργους το 2001 οι Αμερικάνοι εισέβαλαν στο Αφγανιστάν βρέθηκαν μπροστά σε μια αδυσώπητη πραγματικότητα .Οι Αφγανοί , ακόμα και αυτοί που δεν ήταν Ταλιμπάν αλλά απλοί φτωχοί αγρότες, δεν ήθελαν να σταματήσουν την καλλιέργεια της παπαρούνας διότι είχαν εξασφαλισμένη πελατεία και  πετύχαιναν υψηλά -τηρουμένων των αναλογιών- έσοδα.
Οι Αφγανοί απαίτησαν από τους Αμερικάνους την επιδότηση τους σε περίπτωση που υποχρεώνονταν να αλλάξουν καλλιέργεια κάτι που οι Αμερικάνοι δεν μπορούσαν να δεχθούν.Έτσι σιωπηρά οι Αμερικάνοι αποδέχθηκαν την καλλιέργεια της παπαρούνας εφόσον ήξεραν ότι εάν υποχρέωναν τους Αφγανούς σε άλλες συμβατικές αγροτικές καλλιέργειες θα βύθιζαν τον πληθυσμό σε ακόμα μεγαλύτερη εξαθλίωση η οποία θα οδηγούσε σε ακόμη μεγαλύτερα ποσοστά Αφγανών που θ προσχωρούσαν στις τάξεις των Ταλιμπαν οι οποίοι έδιναν και δίνουν μισθό.
Απο την εισβολή των ΗΠΑ το 2001μέχρι σήμερα η παραγωγή ναρκωτικών σε ακατέργαστη μορφή έχει αυξηθεί κατά 50 % στο Αφγανιστάν με τις ΗΠΑ να παρακολουθουν με υποκριτική απάθεια.
Το ίδιο συμβαίνει και στο Μενίδι όπου το κράτος παρακολουθεί με απάθεια τους ΄΄Ρομά΄΄ να κάνουν το εμπόριο ναρκωτικών. Το Μενίδι και οι όμορες περιοχές διοχετεύουν ναρκωτικά και σε όλη την Ελλάδα, εκεί όπου υπάρχουν οικισμοί και πληθυσμοί΄΄Ρομά΄΄ κάτι δηλαδή σαν υποκαταστήματα.
Εκτός απο εμπόρευμα διοχετεύεται και χρήμα στα  ΄΄υποκαταστήματα΄΄ , χρήμα το οποίο συντηρεί ορισμένες οικογένειες ΄Ρομά΄΄ οι οποίες αποκτούν δύναμη και μπορούν να ελέγχουν τους ομοεθνείς τους.
Εάν το Μενίδι απο εδώ και πέρα δεχθεί την αστυνομική πίεση τότε τόσο το ΄΄εμπορευμα΄΄ όσο και τα χρήμα που διαχέεται σε όλους τους ''Ρομά΄΄ στην υπόλοιπη Ελλάδα που ασχολούνται με το εμπόριο ναρκωτικών, θα παύσει να κυκλοφορεί.Έτσι οι ΄΄Ρομά΄΄ που βασίζονταν στο εμπόριο και την παραοικονομία των ναρκωτικών  θα μείνουν ξαφνικά χωρίς δραστηριότητα και μετρητά κάτι που θα τους ωθήσει σε άλλες μορφές εγκληματικότητας όπως ληστείες κ.α.
Οι ΄΄Ρομά΄΄ είναι σίγουρο ότι έχουν λαδώσει κρατικούς υπαλλήλους .Το λάδωμα και η διαφθορά υπάρχει παντού στον κόσμο αλλά η διαφορά είναι ότι σε άλλες χώρες δεν υπάρχει η ασυδοσία των κρατικών υπαλλήλων που λαδώνονται και ότι οι αρχές έστω και διεφθαρμένες καταφέρουν και κρατάνε ΄΄πισινές΄΄ και εφεδρείες , δηλαδή διατηρούν μια απόσταση ασφαλείας από την οποία μπορούν να ελέγξουν τους εμπόρους ναρκωτικών εάν αυτοί εξεγερθούν ή απειλούν να πάρουν το πάνω χέρι.
Στην Ελλάδα δεν μπορεί ο λαδοπόντικας να κάνει καλά τον ναρκέμπορο εφόσον η απληστία του πρώτου έχει δώσει πολλά όπλα στα χέρια του δεύτερου.
Οι ναρκέμποροι σε όλη την Ελλάδα θα αρχίσουν να αντιμετωπίζουν προβλήματα στην τροφοδοσία τους απο τα κεντρικά του Μενιδίου και θα γίνονται όλο και πιο ΄΄νευρικοί΄΄ 
Στο Μενίδι, στα κεντρικά, οι μεγάλοι ναρκέμποροι θα ζητάνε απο τους λαδοπόντικες κρατικούς υπαλλήλους χαλάρωση των μέτρων.Οι λαδωμένοι όμως δεδομένου της έκτασης που έχει πάρει το θέμα δεν θα μπορέσουν να χαλαρώσουν τα μέτρα.Τότε οι ναρκέμποροι θα αντιδράσουν με βία και με απειλές για αποκαλύψεις για τους λαδοπόντικες οι οποίοι με την σειρά τους θα πράξουν ότι είναι απαραίτητο, τα παντα.... , για να κλείσουν τα στόματα των ναρκέμπορων.
Η κατάσταση θα εκτραχυνθεί σταδιακά.
Η πολιτική και φυσική ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη θα κοιτάξει να αντιγράψει τι κάνουν οι Γάλλοι με τις ταραχές στις συνοικίες του Παρισιού όπου διαμένουν ΄΄παράτυποι ΄΄ και νόμιμοι μετανάστες απο Αραβικές και βορειοαφρικανικές χώρες πρακτική η οποία είναι λαθεμένη διότι δεν λαμβάνει υπ όψιν ένα παράγοντα.Στην Ελλάδα οι ταραχές δεν ξεκίνησαν απο τος ναρκέμπορους, όχι,οι ταραχές ξεκίνησαν απο τους απλούς κατοίκους του Μενιδίου.Οι ναρκέμποροι δεν είχαν κανένα λόγο να εξεγερθούν , όλα είναι και δουλεύουν υπέρ τους.Οι ταραχές ξεκίνησαν απο τους πολίτες οι οποίοι είναι ενταγμένοι στην κοινωνία και είναι καθ όλα κανονικοί και νόμιμοι.
Αυτή είναι η ποιοτική διαφορά που δεν βλέπουν οι ΄΄αρμόδιοι''.Στο Μενίδι μπορούμε να ακούμε για οπλισμένους ΄Ρομά΄΄ έτοιμους για όλα αλλά ξεχνάμε ότι αυτοί οι οποίοι έχουν εξεγερθεί είναι το σώμα της κοινωνίας των μη εγκληματιών οι οποίοι δεν θα σταματήσουν διότι έχουν να χάσουν τα πάντα ένα υποχωρήσουν.Θα αναγκασθούν να πουλήσουν τα σπίτια τους και να αποχωρήσουν, θ αναγκασθούν να βλέπουν τα παιδιά τους να πεθαίνουν απο σφαίρες και ναρκωτικά.
Οι ταραχές στο Μενίδι δεν προέρχονται απο τους περιθωριακούς  παράνομους αλλά απο την αντίπερα όχθη. Οι παράνομοι αντιδρούν με βία απέναντι στην οργή των κατοίκων που εχουν γίνει τα θύματα.
Συνεπώς η κατάσταση στο Μενίδι είναι πολύ πιο σύνθετη και επικίνδυνη και όσο πιο σύνθετη και πολυπαραγοντική τόσο πιο εύκολα οδηγεί σε πολιτειακή αναταραχή.
Το εμπόριο ναρκωτικών βόλευε πολύ κόσμο.Τάιζε τους ίδιους τους μειονοτικούς και τους κρατούσε σε καταστολή.Τάιζε και τους κρατικούς υπαλλήλους που λαδώνονταν.Αλλά η ασυδοσία και  των δύο πλευρών έφερε την κοινωνία των απλών και νομιμόφρωνων πολιτών σε απόγνωση .Μέχρι και παιδιά σκοτ΄νονται πλεον.Τώρα οι μεν ναρκέμποροι καλούνται να ΄΄ξεμάθουν΄΄ απο την καλοπέραση και οι μεν λαδοπόντικες που τους υπέθαλψαν καλούνται να τους ελέγξουν , αλλά πως να ελέγξεις αυτόν ο οποίος σε λαδώνει ;
Το μεγαλύτερο πρόβλημα κι γι τους ναρκέμπορους και για τους προστάτες τους είναι ότι συνεχίζονται οι αντιδράσεις των αθώων πολιτών που δεν ανέχονται άλλο να χάνει τα παιδιά του από αδέσποτες σφαίρες και ναρκωτικά.Αυτό είναι που δεν είχαν υπολογίσει , νόμιζαν και οι μεν και οι δε ότι για πάντα θα λειτουργεί η κομπίνα που είχαν στήσει.
Σχόλια

Ο χρήστης panpan είπε…
Επειδή η Δικαιοσύνη είναι μια αρχαία και ξεχασμένη έννοια, αυτό που θα μπορούσε να εφαρμοστεί άμεσα και με εμφανείς θετικές συνέπειες, είναι το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα χωρίς κριτήρια για όλους τους Έλληνες πολίτες.
Το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα θα φέρει ηρεμία, σιγουριά, ανάπτυξη και ασφάλεια στην Ελληνική κοινωνία.
Το δεύτερο μέτρο είναι η καθολική εφαρμογή του ηλεκτρονικού νομίσματος.
Με την εφαρμογή του ηλεκτρονικού νομίσματος, περιορίζεται η γραφειοκρατεία, η διαφθορά και φυσικά η εγκληματικότητα. Πως θα πουλήσει π.χ το εγκληματικό παράνομο προϊόν ή υπηρεσία, όταν θα ξέρεις επακριβώς ποιος πούλησε, τι, πότε και σε ποιόν; Και πως θα δώσεις το ηλεκτρονικό φακελάκι;
Θα μου πείτε ότι είναι δύσκολο τεχνικά να εφαρμοστεί αυτό και θα συμφωνήσω εφόσον ζεις σε ένα κράτος χωρίς πόρους, χωρίς δικιά του οικονομία, που το καθιστά αποικιοκρατούμενo και ανελεύθερο και εφόσον επίσης διαβάσεις προσεχτικά το παραπάνω άρθρο.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μοναδική λύση φορολογικός έλεγχος. έλεγχος σε αγορές οχημάτων ακινήτων κτλ. διασταύρωση κίνησης λογαριασμών εισροές εκροές. δέσμευση περιουσιακών στοιχείων και εποίκηση τους αν προκύψει δικαστική απόφαση. Ένταξη σε προγράμματα κοινωνικής στήριξης σε όσους ρομά δεν εμπλέκονται με τε το κύκλωμα των εμπόρων.
Ο χρήστης makis2105 είπε…
Η λυση είναι απλή. Βίαιη διάλυση του καταυλισμού, διασπορά των τσιγγάνων σε όλη την Ελλάδα. Και μέχρι να γίνει αυτό περικύκλωση του καταυλισμού με συρματόπλεγμα διπλό ηλεκτροφόρο. Οποιος μπαίνει και όποιος βγαίνει θα ελέγχεται από τη μία και μοναδική είσοδο. Οι κύριοι είναι κράτος εν κράτει. Περικυκλώστε λοιπόν το κράτος τους με ηλεκτροφόρο σύρμα και αφήστε μια πόρτα. Σε 6 μήνες θα τα χουν μαζέψει και θα χουν φύγει χωρίς να ανοίξει ρουθούνι. Αυτό για να γίνει χρειάζεται στην Ελλάδα ένας Ντουέρτε.

Τα ελάχιστα εγγυημένα εισοδήματα και τα ηλεκτρονικά χρήματα ειναι η συνταγή για την απόλυτη καταστροφή μιας κοινωνίας. Την οδηγεί στην τεμπελια και στην απραξία και συνάμα στα ναρκωτικά και στο αλκοόλ. Ενας τρόπος που ξεκαναν τους Ινδιάνους οι Αμερικάνοι είναι τα λεφτά της πρόνοιας που τους μοίραζαν, την ώρα που τους έπαιρναν τη Γη τους και έστειναν νταλίκες και τεράστιες καντίνες που πουλουσαν φθηνό χαμηλής ποιότητας αλκοόλ έξω από τους καταυλισμους τους.

Παιδεία χρειάζεται και να μάθουνε τέχνες στους νέους. Τεχνικη εκπαίδευση δεν είχε ποτε η Ελλάδα. Ο τσιγγάνος μπορεί να μάθει πολλές τέχνες και έχει ικανότητα στα χέρια. Αλλά οι τέχνες του γανωματζή, του σιδηρουργού, του καρεκλά, του πεταλωτή που γνώριζε καλά πλέον ξεπεράστηκαν. Τους έμεινε το λιανεμπόριο και η συλλογή μεταλλων. Αλλά με το που κατέρευσε η χαλυβουργική το χάσανε και αυτό το επάγγελμα. Μάθετε τους να χειρίζονται τόρνους, μαθετέ τους ψυκτικη, υδραυλική, τεχνική οχημάτων. Μια χαρά τα καταφέρνουν. Εδώ ανοίγουν όλα τα immobilizer που δεν τα ανοιγει ο καλύτερος ηλεκτρολόγος οχημάτων.
Ο χρήστης panpan είπε…
Το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα βοηθά τον κάθε άνθρωπο να ζει αξιοπρεπώς. Τον βοηθά στην απελπισία στον αποκλεισμό που αισθάνεται και δεν το οδηγεί να γίνει κλέφτης, κακοποιός και εγκληματίας. Σίγουρα η κοινωνία πρέπει να κάνει περισσότερα στοχευμένα πράγματα για τα μέλη της, όπου το βασικότερο είναι η εκπαίδευση. Το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα χωρίς κριτήρια θα φέρει ανάπτυξη και σταθερότητα στην οικονομία. Εάν ο κάθε άνθρωπος θέλει να γίνει τεμπέλης ή να αλλάξει την ζωή του, επαφίεται στον ίδιο και στην κοινωνία εάν του δίνει ευκαιρίες.

Η καθολική εφαρμογή για το ηλεκτρονικό νόμισμα που κάνει τζιζ ως θέμα για τον κάθε κρατικό, δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, δεν αναφέρεται πουθενά στα ΜΜΕ, γιατί εάν εφαρμοστεί, πως θα πουλιέται το ναρκωτικό, πως θα πληρώνεται η μαύρη εργασία, πως θα παίρνει το φακελάκι ο γιατρός, ο πολεοδόμος, κτλ.

Περισσότερα για αυτήν την τοποθέτηση: https://plirophoria.blogspot.gr/2017/06/blog-post_8.html
Ο χρήστης makis2105 είπε…
To ηλεκτρονικό χρήμα πρόκειται λίαν συντόμως να εφαρμοστεί στην Ελλάδα. Θα δεις ότι θα φέρει μείωση του ΑΕΠ και μάλιστα μεγάλη. Υπάρχει ιστορικό προηγούμενο σε σκανδιναβικά κράτη που δεν απέδωσε τα αναμενόμενα η υιοθέτησή του. Στην Ελλάδα με τέτοια φορολογία που υπάρχει αν εφαρμοστεί θα καταστρέψει τις μισές επιχειρήσεις ειδικά στο λιανέμποριο.

Το δε κατώτερο εγγυημένο εισόδημα ήδη υπάρχει ως μέτρο και πρόκειται να επεκταθεί. Και αυτό δημιουργεί μεγαλύτερα προβλήματα από αυτά που λύνει όταν μια χώρα δεν έχει τη δυνατότητα έκδοσης νομίσματος.

Οποιαδήποτε χώρα παραδίδει τη νομισματική κυκλοφορία και την έκδοση νομίσματος σε ξένα χέρια με μαθηματική ακρίβεια οδηγείται σε μια κατάσταση χρεοκοπίας, αποβιομηχάνισης και φυγής κεφαλαίων και ανθρώπων προς ξένα πιο ισχυρά κράτη. Αυτό έπαθε όλος ο ευρωπαικός νότος. Η Ελλάδα χωρίς εθνικό νόμισμα και κεντρικό έλεγχο της ΤτΕ είναι καταδικασμένη σε εξαφάνιση. Ουδέποτε νομισματική ένωση επιβίωσε στο χρόνο και όσο υπήρξε τα μικρά κράτη έγιναν μικρότερα και τα αναπτυγμένα και ισχυρότερα γίνανε ακομα πιο ισχυρά. Για το λόγο αυτό παντοτε οι μικρές οικονομίες αντιδρούσαν και στο τέλος τελείωνε.

To 1992 στον Εκονομιστ εγράφη αυτό το άρθρο που περιέγραψε με απόλυτη ακρίβεια γιατί το ευρώ θα καταστρέψει τις μικρότερες ευρωπαικές οικονομίες και θα ενισχύσει τους Γερμανούς πριν οδηγήσει και αυτούς σε τέλμα. Αμα θες κάτσε να το διαβάσεις για να δεις οτι υπήρξαν οικονομολόγοι που τα είπαν και τα ξεκαθάρισαν πολλά χρόνια πριν για το πού βαδίζει η ΕΕ.

Το προβλημα δεν είναι αν το νόμισμα θα είναι ηλεκτρονικό στην Ελλάδα. Το πρόβλημα είναι ότι η έλλειψη ρευστότητας είναι τέτοια που δεν υπάρχει αίμα στην ελληνική οικονομία και στο εμπόριο.

https://www.lrb.co.uk/v14/n19/wynne-godley/maastricht-and-all-that
Ο χρήστης panpan είπε…
Η Τεχνολογία, ή οικονομία, η εκπαίδευση, είναι εργαλεία ανάπτυξης της κοινωνίας, τι χρήση τους κάνουμε εξαρτάται από εμάς. Μπορούμε να φτιάξουμε όπλα μαζικής καταστροφής ή τεχνολογικές κατασκευές χρήσιμες για την κοινωνία, μπορούμε να καταδυναστεύσουμε την κοινωνία με τους φόρους ή να την αναπτύξουμε προς την ευημερία, μπορούμε να φτιάχνουμε ηλίθιους ανθρώπους με την εκπαίδευση ή να φτιάχνουμε δημιουργικούς και χρήσιμους ανθρώπους.

Ανέκαθεν οι άνθρωποι την ισχύ τους την έστρεψαν προς τους άλλους ανθρώπους για να τους κυριαρχήσουν και εκμεταλλευτούν, αντίστοιχα τα έθνη και μετά τα κράτη έπραξαν το ίδιο μέσω των πολέμων. Ο ισχυρότερος στρατιωτικά επιβάλλεται οικονομικά στον πιο αδύνατο και η ιστορία συνεχώς επαναλαμβάνεται.

Έχουμε φτάσει σε ένα οριακό σημείο ως ανθρωπότητα. Αυτό το σημείο είναι το τώρα, αφού διαθέτουμε επικίνδυνα όπλα όπως τα πυρηνικά και βιολογικά, όπου απειλούν να εξαλείψουν πλήρως την ανθρωπότητα από αυτόν τον όμορφο πλανήτη και να καταστρέψουν το οικοσύστημα.
Δεν είναι θέμα μόνο της Ελλάδος, καταρρέουμε παγκόσμια όλοι μαζί γιατί επιβλήθηκαν τα κατώτερα ανθρώπινα στοιχεία όπως η αλαζονεία, η απληστία και η ζήλια.

Έχουμε γίνει αλαζόνες γιατί τα γνωρίζουμε όλα και αδιαφορούμε για ότι άλλο δεν μας ενδιαφέρει.
Έχουμε γίνει άπληστοι γιατί δεν ικανοποιούμαστε με τίποτα, όλο θέλουμε και θέλουμε δίχως όρια.
Και ζηλεύουμε συνεχώς γιατί ο άλλος είναι καλύτερος, εξυπνότερος, ομορφότερος, πλουσιότερος, κτλ.

Οι άνθρωποι και η ανθρωπότητα ξέρουμε τι είναι σωστό και τι λάθος, έχουν περάσει σημαντικές ανθρώπινες μορφές να μας εκπαιδεύσουν στο τι είναι σωστό και τι είναι λάθος, έχουν υπάρξει θρησκείες με Φυσικό και ανθρώπινο προσανατολισμό, όπως ο Ινδουισμός, Βουδισμός, Χριστιανισμός, κτλ, όμως επιλέξαμε να πάρουμε τον δρόμο των κατώτερων συναισθημάτων, της αλαζονεία, της απληστίας της ζήλιας κτλ και όχι των ανώτερων της Δικαιοσύνης, και του Ήθους που έχει την Τιμιότητα, την Ειλικρίνεια και τον Σεβασμό ως κυρίαρχα στοιχεία.

Δεν είναι θέμα συναισθηματισμού αλλά απλής λογικής, εάν δεν εφαρμόσουμε την Δικαιοσύνη και το Ήθος, ως έθνος, κράτος, ανθρωπότητα, με μαθηματική ακρίβεια η ανθρωπότητα θα εξαφανιστεί από τους σφοδρούς και άπληστους πολέμους για κυριαρχία.

Η Δικαιοσύνη είναι ο ανθρώπινος μηχανισμός που διατηρεί τα άτομα και τις κοινωνίες σε ισορροπία, επανειλημμένος ιστορικά έχει αυτό αποδειχθεί, όπως στην Αρχαία Σπάρτη, Αρχαία Αθήνα, Pax Romana, Αρχαία Ινδία, Αρχαία Κίνα, κτλ, όπου και πάλι τα κατώτερα ανθρώπινα συναισθήματα, της αλαζονείας, της απληστίας και της ζήλιας επικράτησαν.

Θα μάθουμε κάποια στιγμή οι άνθρωποι και η ανθρωπότητα από τα λάθη μας ή θα αποβληθούμε δια παντός από αυτόν τον όμορφο πλανήτη εξαιτίας μας;
Ο χρήστης Κώστας είπε…
Πολύ ωραίο το άρθρο όπως πάντα με μερικές παρατηρήσεις μιας και κατοικώ στην περιοχή. Αυτή που εξεγέρθηκαν είναι οι πολίτες βεβαίως αλλά όπως σέ όλες τις εξεγέρσεις τα επεισόδια δεν γίνονται από αυτούς. Στην περιοχή υπάρχουν και άλλες μειονοτικές ομάδες που κρύβονται από πίσω από τους Ρομά με ποιό ισχυρή αυτή των Ποντίων. Μεταξύ τους υπάρχει και ανταγωνισμός και συνεργασία και είναι γνωστό στην περιοχή ότι οι Ρομά τους μόνους που φοβούνται είναι οι Πόντιοι.
Μια άλλη παρατήρηση που έχω κάνει είναι ότι τους τελευταίους μήνες παρατηρείται μια προσπάθεια ελέγχου των κυκλωμάτων με αποκορύφωμα και κάποιες επιτυχίες όπως η σύλληψη της ομάδας Αγλούπα ή αντίστοιχα των ληστών των χρηματοκιβωτίων. Οι έλεγχοι της αστυνομίας είναι πολύ ποιο συχνοί σε καθημερινή βάση και έχει ακουστεί επίσης ότι μάλλον θα μεταφερθεί υποδιεύθυνση της ΟΠΚΕ στην περιοχή της παλαιάς πολαιοδομίας στα Άνω Λιόσια. Αυτή η προσπάθεια που προηγείται χρονικά της δολοφονίας του μικού Μάριου προφανώς έχει μια πολιτική προέκταση - αφετηρία. Ποιά μπορεί να είναι αυτή? Σίγουρα αποτελεί μνημονιακή δέσμευση αφού το μαύρο χρήμα είναι χρήμα και αποτελεί εμόδιο στο έργο της Τρόϊκας που δεν είνα άλλο από την καταβαράρθωση της οικονομίας και την αφαίρεση της ιδιοκτησίας. Επίσης πιθανώς η έλευση του πλαστικού χρήματος στις συναλλαγές πιθανώς φέρει άυξηση της εγκληματικότητας και γίνεται προσπάθεια ελέγχου. Τα φαινόμενα αποτελούν τον καλύτερο αντιπερισπασμό των πολιτκών επιλογών στην οικονομία, αλλά και αποπροσανατολίζουν την κοινή γνώμη από την λαθροεπίκοιση του τόπου. Εκτός από αντιπερισπασμό μεταφέρουν το πρόβλημα στις παροδοσιακές μειονότητες και όχι στις νέες ορδές Ασιατών και Αφρικανών που έτσι συνεχίζουν απερίσπατα την Μουσουλμανοποίηση της χώρας.
Σε συνέχεια των παραπάνω σκέψεων της χρηστότητας των τελευταίων γεγονότων προκύπτει το ερώτημα αβίαστα. Ήταν όντως τυχαίο αυτό που έγινε με το μικρό Μάριο? Όταν τα γεγονότα εξυπηρετούν τόσο πολύ και έχουν και χρονισμό στην εδκήλωσή τους, νομίζω λογικά προκύπτει το ερώτημα. Και μιας και στο blog υπάρχουν ειδικοί στην χρήση των όπλων ( στρατιωτικοί, αστυνομικοί κλπ ), είναι δυνατόν 9αρι πιστόλι από 600 μέτρα σε σχεδόν κατακόρυφη βολή να έχει αυτό το αποτέλεσμα που προβλήθηκε?

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ - ΟΙ ΑΙΤΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΘΟΡΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ Η ΕΛΛΑΔΑ-Η σημερινή κατάσταση στην Ελλάδα θυμίζει απόλυτα την πτώση του Βυζαντίου και την σταδιακή έλευση των Τούρκων