> oncontextmenu='return false;''expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

ΑΝΑΚΗΡΥΞΗ ΚΟΥΡΔΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ-ΠΤΩΣΗ ΕΡΝΤΟΓΑΝ-ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ

Greek Spirit 
30-3-2016
Ο Ερντογάν ξόφλησε, επίκειται πραξικόπημα εναντίον του. Αφορμή θα είναι η ανακήρυξη η ίδρυση Κουρδικού κράτους με εδάφη της Συρίας και Τουρκίας. Ακόμα και οι φανατικοί οπαδοί του από την καθυστερημένη Ανατολία δεν θα του το συγχωρέσουν.
Ο Ερντογάν δεν έχει πλέον φίλους πουθενά, ούτε έξω, ούτε μέσα.
ΗΠΑ και Ρωσία έχουν συναποφασίσει την δημιουργία του Κουρδικού κράτους.Οι ΗΠΑ δεν θα μπορούσαν ποτέ να μην συμφωνήσουν με την Ρωσία, δεν διαθέσουν πλέον ικανό στρατό και ότι πλέον είναι ετοιμοπόλεμο το προορίζουν για τον περιορισμό της Κίνας στην Ασία και Ειρηνικό. 
Ο Ερντογάν τρώει αδειάσματα συνεχώς από τις ΗΠΑ με επιστέγασμα την πρόσφατη ταξιδιωτική οδηγία των ΗΠΑ προς τους Αμερικάνους πολίτες και οικογένειες στρατιωτικών που ζούνε στην Τουρκία.

Τι έρχεται!
Η Πέμπτη 23 Ιουνίου 2016 είναι σημαδεμένη με κύκλο σε πολλά ημερολόγια για πολλούς λόγους. Την ημέρα αυτή θα διεξαχθεί το δημοψήφισμα για την παραμονή της Βρετανίας στην Ευρωπαϊκή Ενωση, αλλά από το αποτέλεσμά του θα κριθεί κάτι πολύ ευρύτερο από το Brexit. Μάλιστα στο τρίμηνο που μεσολαβεί ακόμη και οι εξελίξεις που αφορούν τη δική μας χώρα, τόσο στην οικονομία όσο και στο Προσφυγικό, θα κινούνται -υπό γερμανική σκηνοθεσία -στη σκιά του κορυφαίου debate στον βορειοδυτικό άξονα της γηραιάς ηπείρου.
 

Το σχέδιο διάλυσης της Ελλάδος συνετάχθη το 1970-’72 στο Λονδίνο- Μαζί με την Τουρκία, η χώρα μας είχε σχεδιαστεί το 2008 να διασπαστεί σε 2 κράτη-Στο κράτος που θα ονομάζεται «Δημοκρατία της Κεντρικής Βαλκανικής» με πρωτεύουσα τη Θεσσαλονίκη, θα υπάγονται και τα Σκόπια- Αϋφαντής: Η Ελλάδα θα συρρικνωθεί από τον Όλυμπο μέχρι την Πελοπόννησο- Η Κωνσταντινούπολη προορίζεται ως παγκόσμια πρωτεύουσα


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΜΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΕΡΕΥΝΗΤΗ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΥΦΑΝΤΗ Η ΟΠΟΙΑ ΔΟΘΗΚΕ ΤΟ 2013 ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ κ. ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗ. Ο απόστρατος στρατηγός περιγράφει με απόλυτη σαφήνεια το σχέδιο διαμελισμού Ελλάδας αλλά και Τουρκίας, την δημιουργία του κράτους της Κωνσταντινούπολης το οποίο θα διοικεί τον κόσμο, την συρρίκνωση της Ελλάδας.Το hellenic sunrise εκείνη την εποχή συμπτωματικά  είχε γράψει ένα εκτενές άρθρο σχετικά με τα σχέδια των διεθνών εξουσιαστών για την μετατροπή της Κωνσταντινούπολης σε παγκόσμια πρωτεύουσα


άρθρο που λοιδωρήθηκε και χλευάστηκε από πολλούς, κάτι που αποδεικνύει ότι λέει την αλήθεια εφόσον η αλήθεια πάντα υποφέρει όταν πρωτοαποκαλύπτεταιΙΔΟΥ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΤΟ ΟΡΓAΝΩΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ 1972: ΘΡΑΚΗ-ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΚΕΡΚΥΡΑ, ΚΡΗΤΗ, ΚΥΠΡΟΣ, ΠΕΡΝΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΩΝ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΕΚΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΑΙ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ
ΑΙΓΑΙΟΥ!

Οι ΕΟΖ της Θράκης και οι Ελεύθερες Ζώνες του Έβρου-Οι Ειδικές Οικονομικές Ζώνες, είναι εφεύρημα των πολυεθνικών εταιρειών και ευδοκιμούν σε «τρίτες» χώρες-Είναι ουσιαστικά ένα «κράτος εν κράτει».


 
Ιαν 2012

ΜΙΚΑΕΛ ΦΟΥΚΣ: “Δεν μπορούμε να συμφωνήσουμε σε ένα κούρεμα χωρίς κανόνες και όρους, γιατί η Ελλάδα θα πρέπει κάτι να δώσει, όπως μέρος της Εθνικής της κυριαρχίας, τουλάχιστον προσωρινά”
Ειδική Οικονομική Ζώνη (Special Economic Zone) είναι μια γεωγραφική περιοχή στην οποία ισχύουν δικοί της οικονομικοί και εργατικοί νόμοι διαφορετικοί, από τους αντίστοιχους της χώρας στην επικράτεια, εδαφική ενδεχομένως και θαλάσσια, της οποίας αυτή δημιουργείται.
Στόχος της ΕΟΖ είναι κυρίως η ανάπτυξη ξένων επενδύσεων.
Οι ειδικές οικονομικές ζώνες έχουν καθιερωθεί σε διάφορες χώρες, όπως Κίνα, Ινδία, Ιορδανία, Πολωνία, Καζακστάν και Φιλιππίνες.

Ποιοι προωθούν στην Ελλάδα και τη Θράκη τα σχέδια για ΕΟΖ-

Untitled-1


Στις 26 Φεβρουαρίου 2016 πραγματοποιήθηκε στη Γερμανία εκδήλωση με κεντρικό θέμα το Προσφυγικό στην Ευρώπη. Στην εκδήλωση αυτή συμμετείχε ως προσκεκλημένη του Γερμανού προέδρου Γιοακίμ Γκάουκ, η Άννα Διαμαντοπούλου, πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ και νυν πρόεδρος του Δικτύου για τη Μεταρρύθμιση στην Ελλάδα και την Ευρώπη. Η κ. Διαμαντοπούλου δήλωσε μεταξύ άλλων ότι ότι «για την Ευρώπη η κρίση αυτή μπορεί να εξελιχθεί σε ευκαιρία εμπλουτισμού του εργατικού δυναμικού της γηράσκουσας ηπείρου, αλλά προϋπόθεση είναι η δημιουργία νέων ισχυρών ευρωπαϊκών μηχανισμών (Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Ασύλου), η αλλαγή των υφιστάμενων προβληματικών (Δουβλίνο ΙΙ) και η απαρέγκλιτη τήρηση του action plan μεταξύ ΕΕ- Τουρκίας».

H Eλλάδα στη ζώνη του Λυκόφωτος. Κατάργηση του σταυρού.-Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΡΧΗ-ΕΙΔΙΚΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΖΩΝΕΣ ΚΑΙ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΕΧΕΣ ΔΙΑΣΤΗΜΑ --ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ ΚΑΙ Ο ΕΒΡΟΣ Η ΠΡΩΤΗ ΗΜΙΑΥΤΟΝΟΜΗ ΕΙΔΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΖΩΝΗ-

H Eλλάδα στη ζώνη του Λυκόφωτος. Κατάργηση του σταυρού.

Καθηγητής Γ.Ζουγανέλης
Εξισλαμισθείτε με αξιοπρέπεια… Xωρίς φωνές…
Δεν είναι τίποτα φοβερό. Μη κάνετε έτσι. Μάθετε και καμμιά ξένη γκώσσα. Πάρτε και καμμιά μπούργκα. Κάνετε και το δύσκολο… Το καλοκαίρι η κελεμπία θα φορεθεί πολύ.
Δεν σας είπαμε να αγοράσετε κανένα κοράνι; Σας προειδοποιήσαμε και σε αυτό. To Bήμα τα μοίραζε δωρεάν.

ΟΙ ΙΔΡΥΤΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΗΤΑΝ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΝΑΖΙΣΤΕΣ

                                                                                                30-4-2014 
πηγηhttp://life.time.com/world-war-ii/nazi-propaganda-and-the-myth-of-aryan-invincibility/#1

Σύμφωνα με το ''μύθο'' η Ε.Ε δημιουργήθηκε για να αποφευχθεί ένας νέος πόλεμος στην Ευρώπη μετά τον Β' Π.Π με την δημιουργία μιας κοινότητας ισότιμων κρατών . 

Μια λιγότερο ρομαντική πιο ρεαλιστική θεώρηση υποστηρίζει ότι η Ε.Ε δημιουργήθηκε για να αναγκασθεί το πιο περιθωριακό κράτος του δυτικού κόσμου, η Γερμανία του Αουσβιτς, να εξαναγκασθεί σε αναμόρφωση αλλά και έλεγχο εντασσόμενη στην υπό σχεδίαση Ευρωπαϊκή κοινότητα.Αλλά ούτε και αυτό είναι αλήθεια.

ΤΑ ΑΙΤΙΑ ΤΩΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΧΤΥΠΗΜΑΤΩΝ ΣΤΗ ΕΥΡΩΠΗ ΑΝΑ ΠΕΡΙΟΧΗ

22-3-2016
Greek Spirit
Όπως έχω γράψει κατά καιρούς σε δεκάδες άρθρα μου, η Γερμανία το Κατάρ και η Τουρκία αποτελούν άξονα ο οποίος έχει ως στόχο την κατάλυση της νότια; Ευρώπης, την κυριαρχία της Γερμανίας στην βόρεια Ευρώπη και τη ανάδειξη της Τουρκίας σε περιφερειακή υπερδύναμη και ενεργειακό κόμβο
Το Κατάρ θα αποτελεί την ενεργειακή πηγή της Γερμανίας η οποία θα απεξαρτηθεί ενεργειακά  απο τη Ρωσία με τον σχεδιαζόμενο αγωγό αερίου Κατάρ-Ιορδανίας-Συρίας-Τουρκίας-Ελλάδας-βόρειας Ηπείρου-Ιταλίας-Αυστρίας-Γερμανίας.Η Συρία αρνήθηκε την διέλευση του αγωγού το 2009 και ο πόλεμος που άρχισε το 2011 έχει ως στόχο την κάμψη του πρόεδρου Άσαντ  που αρνήθηκε.
Το Κατάρ έχει ζητήσει και έχει λάβει ως αντάλλαγμα ότι η νότια Ευρώπη θα μετατραπεί αρχικά σε Ειδική Οικονομική Ζώνη  στην οποία και ειδικά στην Ελλάδα θα δραστηριοποιούνται Τούρκοι επενδυτές με καταριανά κεφάλαια και σε βάθος χρόνου θα μετατραπεί σε έδαφος της υπό ανασύστασης απο το Κατάρ της πάλαι ποτέ Αραβικής αυτοκρατορίας τω προ μεσαιωνικών χρόνων.Βόρεια Αφρική και νότια Ευρώπη θα αποτελούν τα εδάφη της . Η 'εγινε από την Λιβύη όπου το Κατάρ έβαλε την εκβιαζόμενη Δυση να ρίξει τον Καντάφι.
Η Γερμανία βοηθά πολιτικά το Κατάρ με τις συνθήκες Σένγκεν και Δουβλίνο οι οποίες εξασφαλίζουν την είσοδο των εκατομμυρίων μουσουλμάνων, την παραμονή τους και εν τέλει τη νομιμοποίηση τους σε όλη την Ευρώπη και ειδικά στη νότια.

Η Γερμανία με το Κατάρ βρίσκονται πίσω από την τρομοκρατία
Τι σημαίνουν οι τρομοκρατικές επιθέσεις ανα χώρα.
Οταν συμβαίνουν στην Γαλλία : Η Γαλλία αποτελεί την δεύτερη μεγαλύτερη χώρα της Ευρώπης σε έκταση-οικονομία-πληθυσμό και επιρροή, μετά τη Γερμανία.Η Γαλλία έχει πάντα ως κρυφό στόχο την δημιουργία της Μεσογειακής Ένωσης, μια ένωση από όλες τις χώρες που βρέχονται από την Μεσόγειο αλλά και τα Βαλκάνια.Όταν η Γαλλία υφίσταται τρομοκρατικά χτυπήματα ο στόχος είναι ο εκβιασμός της να συνταχθεί με την Γερμανία και να αφήσει στην 'ακρη τα σχέδια της για την Μεσογειακή Ένωση η οποία αντιτίθεται τόσο στα σχέδια του Κατάρ όσο και της Γερμανίας.

Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΠΡΟΟΡΙΖΕΤΑΙ ΩΣ ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ

Ένα άρθρο του hellenic sunrise από τον Μάιο του 2013. Αξίζει τον κόπο για να καταλάβετε τα σχέδια της Νέας Τάξης για την περιοχή μας. Το κείμενο γράφηκε πριν από δύο χρόνια, διάστημα στο οποίο συνέβησαν αλλαγές όπως η αποτυχία της ειρηνευτικής διαδικασίας μεταξύ Τούρκων και Κούρδων όπως και η εμφάνιση του Ισλαμικού Κράτους.Άλλη μεγάλη αλλαγή είναι η εμφάνιση Ντεμιρτάς το 2015 στην πολιτκή σκηνή, πολιτκού που στέρησε την αυτονομία από τον ΕρντογάνΩστόσο το κείμενο παραμένει επίκαιρο σε επίπεδο παράθεσης του γενικού πλαισίου των σχεδίων του διεθνούς διευθυντηρίου


21 ΜΑΙΟΥ 2013
Greek Spirit
Την 1η Νοεμβρίου 2012 ο τοποτηρητής του ΟΗΕ στην Μ.Ανατολή για τα ανθρώπινα διακαιώματα των Παλαιστινίων  Richard Falk  έκανε την ακόλουθη δήλωση στο διαδικτυακό τόπο του al Jazeera English :<<Ο κόσμος χρειάζεται μια παγκόσμια πρωτεύουσα και αυτή πρέπει να είναι η πρωτεύουσα της Ισλαμικής Τουρκίας>> Ωστόσο δεν εννοούσε την Άγκυρα αλλά την Κωνσταντινούπολη. Σύμφωνα με τον Richard Falk  η Κωνσταντινούπολη πληρεί πολλές προϋποθέσεις . Εκτός από τουριστικό προορισμό περίγραψε την Κωνσταντινούπολη ως <<ένα ασφαλές και ικανό μέρος για να διεξαχθούν οι πιο λεπτές διπλωματικές συνομιλίες>>. Η Τουρκία σύμφωνα με τον Richard Falk <<έχει αποκτήσει οικονομική σταθερότητα και αξιοπιστία όταν την ίδια στιγμή άλλα δυτικά κράτη αγωνίζονται να παραμείνουν στην επιφάνεια.Επίσης έχει δημιουργήσει ισορροπημένη σχέση  μεταξύ των  κοσμικών και θρησκευτικών αξιών. Η Τουρκία μπορεί να προσφέρει πολλά ως πρότυπο ενός μετα-δυτικού πολιτισμικού μοντέλου>> .

Toυρκική 5η Φάλαγγα στη Θράκη

Tο τουρκικό προξενείο στην Κομοτηνή ενεργεί ως κεντρική διοίκηση


17 Μαρτιου 2016
Ενώ η κυβέρνηση θεωρεί ότι με τις δύο επίσημες επισκέψεις που έκανε ο Πρωθυπουργός στην Τουρκία, τίθενται θεμέλια για εποικοδομητικό διάλογο και εξεύρεση λύσεων στο διπλωματικό τραπέζι, η ουσία είναι ότι η Άγκυρα στήνει τα πιόνια της όπως εκείνη θέλει και η ελληνική πλευρά απλά παίζει το παιχνίδι της, χωρίς να το γνωρίζει. Η πρώτη επίσκεψη έγινε με αφορμή τις μεταναστευτικές ροές που είχαν αυξηθεί σημαντικά και η δεύτερη όταν έκλεισαν πρακτικά τα βόρεια σύνορα μας, εκ του αποτελέσματος, μάλλον δεν μπορεί να πει κανείς ότι στέφθηκαν με επιτυχία. Όταν λέμε ότι η Τουρκία στήνει το παιχνίδι, αρκεί να δει κανείς πόσο καλά έχει μελετήσει η τουρκική διπλωματία τον έλληνα πρωθυπουργό, παρατηρώντας κάποια απλά επικοινωνιακά τεχνάσματα. Για παράδειγμα, ήταν πολύ «ευρωπαϊκή» η υπογραφή συμφωνίας συνεργασίας των κρατικών πρακτορείων ειδήσεων των δύο χωρών, αλλά μάλλον δεν ήταν ενήμερος ο πρωθυπουργός ότι πριν από λίγες ημέρες κατασχεθήκαν στην Τουρκία για πολιτικούς λόγους, μια εφημερίδα και ένα πρακτορείο ειδήσεων.
Γράφει ο Δημήτρης Ι. Μανακανάτας

Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΣΤΑΣΕΙ ΝΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΣΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ


                                                                                                        15-1-2016                                                                                                                                               Greek Spirit 
Τον Μάρτιο του 2013 ο Ερντογάν ήρθε σε συμφωνία κατάπαυσης του πυρός με τους Κούρδους και το ΡΚΚ. Ο Ερντογάν υποσχέθηκε σειρά ευνοϊκών μέτρων υπέρ των Κούρδων όπως η διδασκαλία της Κουρδικής στα σχολεία, η αμνηστία των ανταρτών, η αναγνώριση τους ως μειονότητα κάτι το οποίο αποτελούσε καινοτομία εφόσον στην Τουρκία δεν υπάρχουν επίσημα αναγνωρισμένες μειονότητες, και στο τέλος αφέθηκε να εννοηθεί ότι η Τουρκία θα αναγνώριζε την αυτονομία ή ημιαυτονομία των Κούρδων της Τουρκίας εντός της τουρκικής επικράτειας. Η συμφωνία αυτή είχε ακόμα και τις ευλογίες του έγκλειστου Οτσαλάν.Αντίθετοι με την συμφωνία ήταν οι Κεμαλικοί και ειδικά οι στρατιωτικοί. Ωστόσο οι Κούρδοι αποδέχθηκαν την κατάπαυση του πυρός και προς στιγμήν φάνηκε κάποια ακτίδα φωτός στην 25ετή σύρραξη μεταξύ Κούρδων και Τουρκίας.
Ο Ερντογάν και ο κολαούζος του, Νταβούτογλου, φάνηκαν ως οι νέοι οραματιστές σε μια κίνηση υψηλού πολιτικού περιεχομένου που αν μη τι άλλο έπαυε έναν αιματηρότατο πόλεμο και οδηγούσε την Τουρκία σε μια πρωτοφανή σε ρεαλισμό και σωφροσύνη πρωτοβουλία.

Η Τουρκία αποσυντίθεται – Η εισβολή Ερντογάν στη Συρία δείχνει μονόδρομος

Η Τουρκία αποσυντίθεται – Η εισβολή Ερντογάν στη Συρία δείχνει μονόδρομοςΘανάσης Παπαδημητρίου
 
Επειδή δεν πιστεύω ότι οι αυτοκρατορίες καταρρέουν από βλάκες αυτοκράτορες αλλά επειδή οι συγκυρίες ωριμάζουν και πρέπει τη θέση τους να πάρουν άλλες δυνάμεις, γι’ αυτό ποτέ δεν ξεκίνησα με τη λογική ότι οι ηγεσίες είναι ηλίθιες και κάνουν λάθη.
Πόσο δε μάλλον στις μέρες μας, όπου χιλιάδες αναλυτές συνδράμουν καθημερινά στη διατήρηση της παντοκρατορίας των υπερδυνάμεων
Πιστεύω επίσης ότι μπήκαμε στη τελευταία και πιο αιματηρή καθώς και πιο επώδυνη φάση, όσον αφορά τη διάλυση των κρατών, όπως αυτά τα γνωρίζαμε μέχρι τώρα από την Τουρκία μέχρι τη Σ Αραβία.

ΤΑΝΚΕΡ- ΥΔΑΤΙΝΟΙ ΔΡΟΜΟΙ - ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ-ΑΡΑΒΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ-ΕΝΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΖΗΣΑΝΕ ΚΑΚΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ

ΤΑΝΚΕΡ ΑΕΡΙΟΥ
Greek Spirit 
17-2-2016
Η έλευση των 4 φρεγατών του ΝΑΤΟ δήθεν για να σταματήσει τιw προσφυγικές ροές είναι ψέμα.
Ο λόγος είναι η νομιμοποίηση της παρουσίας του στόλου ο οποίος θα κλείσει ή θα παρεμποδίσει τον ρωσικό στόλο να εξέλθει των στενών και τηςΜαύρης Θάλασσας εάν η Ρωσία αθετήσει τα συμφωνημένα με τις ΗΠΑ σχετικά με την δημιουργία του Κουρδικού κράτους.ΗΠΑ-Ρωσία τα έχουν βρει και επιθυμούν την δημιουργία του.
Η Ελλάδα μαζί με την Ισπανία αλλά και την νότια Ιταλία προορίζονται ως ΄΄οι νέες χώρες '' της Αραβικής αυτοκρατορίας που οραματίζεται το Κατάρ.
Το Κατάρ δέχθηκε από το 2009 την κατασκευή αγωγού αερίου Κατάρ-Ιορδανίας-Συρίας-Τουρκίας-Ελλάδας-Αλβανίας-Ιταλίας-κ Ευρώπης με κατάληξη την ΓΕΡΜΑΝΙΑ.
Η Συρία αρνήθηκε διότι ο Άσαντ είχε σχέδια να κάνει κάτι παρόμοιο με το Ιράν.Συρία είναι σιτική ή τουλάχιστον κυβερνούσε και κυβερνά η σιτική κάστα.Το Ιράν είναι σιτικό, το μισό Ιρακ το ίδιο.Κατάρ-Σαουδική Αραβία είναι σουνίτες.Το ίδιο και οι Τούρκοι.
Το ίδιο και οι Γερμανοί. Η γερμανική πολιτική ελίτ από την εποχή του Βίσμαρκ μέχρι σήμερα είναι όλοι μουσουλμάνοι. Ο Χίτλερ έψηνε Εβραίους καθ υπόδειξη του αρχιμουφτη των Παλαιστινίων το 1940 στην Ιερουσαλήμ.Ο Χίτλερ είχε προσκυνήσει στην Μέκα, ήταν χατζής και μάλιστα σουφιστής. Γερμανοί και Τούρκοι έχουν κοινή καταγωγή, τα υψίπεδα του Τουράν στα βάθη της Ασίας, έχουν και την ίδια τάση για μυστικισμό (σουφισμό στην προκειμένη περίπτωση) αλλά και ροπή στο έγκλημα και στην ακολασία.

πειδή πολλοί απο την ασφάλεια της ανωνυμίας τους με αμβισβητούν με ειρωνικό ύφος όταν γράφω ότι η Γερμανική ελίτ έχει προσχωρήσει στο ισλάμ κάνετε τον κόπο να διαβάσετε τα παρακάτω http://hellenicsunrise.blogspot.gr/2015/05/h-20.html O ΜΟΥΦΤΗΣ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ ΑΛ ΧΟΥΣΕΙΝΙ -ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΚΑΙ ΠΩΣ Ο ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΝΓΕΡΜΑΝΙΣΤΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ και http://hellenicsunrise.blogspot.gr/2015/05/20.html ΟΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΩΝ ΠΛΗΘΥΣΜΩΝ ΣΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΤΟΝ 20ο ΑΙΩΝΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΥΤΕΣ ΕΝΕΠΝΕΥΣΑΝ ΤΟΝ ΧΙΛΤΕΡ )
 
Ο Χίτλερ ήθελε να τα έχει καλά με τον μουφτή διότι σκόπευε να τον ορίσει κυβερνήτη όταν θα κατακτούσε την Μ.Ανατολή και θα την αποσπούσε από τους Βρετανούς και Γάλλους. Το πετρέλαιο ήταν η αιτία πίσω απ όλα, τότε και τώρα.
Ο αγωγός Κατάρ-Γερμανίας που εμποδίστηκε από την Συρία ήταν ο λόγος για τον πόλεμο, να πέσει ο Ασαντ ο οποίος δεν ήθελε να συμπράξει.
Η Ρωσία βοήθησε την Συρία για να μην γίνει ο αγωγός ο οποίος θα την έβγαζε έξω από την ευρωπαϊκή αγορά αερίου.
Η Γερμανία αυτή την φορά ,όπως και τότε με τον αρχιμουφτή, δέχτηκε τους όρους του Κατάρ, τον σημερινό αρχιμουφτή του Αραβικού και σουνιτικού κόσμου.Οι όροι υπαγόρευαν α. την θέση των Εβραίων ως θύματα αυτή την φορά θα έπαιρναν οι Έλληνες και η Ελλάδα και β. η αναβίωση της πάλαι ποτέ Αραβικής Αυτοκρατορίας σε βόρεια Αφρική και νότια Ευρώπη.
Πρώτος την πληρωσε ο Καντάφι.
Η Γερμανία επέβαλε τα Σενγκεν και Δουβλίνα, συνθήκες που επικροτούσαν, υπεθαλπταν, νομιμοποιούσαν και επαύξαναν την ροή ΄΄παράτυπων '' μεταναστών.
Η Αραβική αυτοκρατορία θα δημιουργούνταν σταδιακά χωρίς πόλεμο με την αλλοίωση των πληθυσμών της Μεσογειακής Ευρώπης
Η Γαλλία η οποία έχει ως κρυφό σχέδιο την δημιουργία της ''Μεσογειακής Ένωσης'' με τα κράτη που βρέχονται απο την Μεσόγειο έπρεπε να βγει από την μέση. Μερικές τρομοκρατικές επιθέσεις από πράκτορες του Κατάρ και Γερμανίας, Σαρλί Χεμπτώ, Μπατακλάν , και το μήνυμα ελήφθη από τον Ολάντ.Γιατί άραγε δεν γίνοτναι επιθέσεις στην Γερμανία; ή πάντα δήθεν εξουδετερώνονται την τελευταία στιγμή;
Είναι γεγονός ότι μέχρι πέρυσι η Γερμανία δεν είχε πρόβλημα να δέχεται καθημερινά χιλιάδες τριτοκοσμικούς ''παράτυπους'' από τα Ισπανικά σύνορα, από τα Ιταλικά και από τα Ελληνικά. Αυτούς τους πληθυσμούς τους είχε περιλάβει στους σχεδιασμούς της.Οι Σύροι πρόσφυγες είναι άλλο πράγμα.Αυτούς δεν τους είχε υπολογίσει. Η Συρία σύμφωνα με τα σχέδια θα έχανε τον πόλεμο σύντομα , ο Άσαντ θα έπεφτε και δεν υπήρχε ανάγκη για τους Σύριους να εγκαταλείψουν την χώρα τους.Τους Σύριους δεν τους θέλει η Γερμανία στην Ευρώπη , ούτε το Κατάρ, διότι είναι σιίτες, αλαουίτες και όχι σουνίτες.Αλλά και σουνίτες να είναι, οι Σύριοι πάντα ζούσαν σε κοσμικό κράτος και μάλιστα ο πατέρας του Ασαντ, ο Χαφέζ, είναι ο μόνος Άραβας ηγέτης που κατάφερε να ξεριζώσει την ΄΄Μουσουλμανική Αδελφότητα'' από την Συρία, έστω με ακραία μέτρα.Η οργάνωση αυτή είναι όργανο του Κατάρ και της Σαουδικής Αραβίας.
Γιαυτό λοιπόν η πρεμούρα της Γερμανίας για την απαγόρευση της εξόδου από την Ελλάδα των Σύρων.
Για πάμε όμως πάλι  στην ενέργεια.