ΓΙΑΤΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΘΑ ΕΞΩΘΗΣΕΙ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


 Η Γερμανία θα προτείνει στην Τουρκία την εισβολή σε Ελλάδα.Έτσι ο αγωγός east med θα ακυρωθεί και θα διατηρηθεί ζωντανό το σχέδιο του αγωγού Κατάρ-Συρίας-Γερμανίας.
Greek Spirit
2-12-2016
Η ειδησιογραφία τρέχει καθημερινά και αποπροσανατολίζει.Είναι καιρός να θυμηθούμε τις βασικές αρχές που χαρακτηρίζουν τόσο την ελληνική κρίση όσο και τον πόλεμο στην Συρία, δύο καταστάσεις που είναι αλληλένδετες και έχουν ένα κοινό παρανομαστή, την συμμαχία Γερμανίας-Κατάρ-Τουρκίας.
Ο άξονας αυτός αποτελεί έμπνευση της Γερμανίας η οποία ήθελε την ενεργειακή απεξάρτηση της από το ρωσικό αέριο και έτσι στράφηκε προς το Κατάρ το οποίο διαθέτει τα τρίτα μεγαλύτερα αποθέματα αερίου στον κόσμο.Η Γερμανία ήθελε να κατασκευάσει ένα αγωγό Κατάρ-Ιορδανίας-Συρίας-Τουρκίας-Ελλάδας -Ευρώπης.
Η Τουρκία αποτελεί σύμμαχο της Γερμανίας από το 1908, από την παρθενική εμφάνιση του Κεμάλ ο οποίος μυήθηκε στον εθνικοσοσιαλισμό και φασισμό στην ίδια την Γερμανία όταν ως αξιωματικός του στρατού προφασίστηκε ασθένεια για δύο εβδομάδες σε ένα ταξίδι του στην Γερμανία και παρέμεινε εκεί . Ακολούθησε η γενοκτονία των Αρμενίων και Ελλήνων, όλων χριστιανών.Βλέπετε η γερμανική πολιτική ελίτ είχε και έχει ασπασθεί τον σουφισμό, το κομμάτι του ισλάμ που παραπέμπει στον θρησκευτικό μυστικισμό.

Ό αγωγός που ήθελε η Γερμανία δεν έγινε ποτέ διότι η Ρωσία επενέβη στην Συρία.Η Ρωσία δεν θα ήθελε ποτέ αυτό τον αγωγό διότι θα έτσι θα έχανε το μονοπώλιο της ευρωπαϊκής αγοράς ενέργειας.
Η Γερμανία το 2014, τρία χρόνια μετά την έναρξή του πολέμου, ζήτησε βοήθεια από τις ΗΠΑ για την νίκη εναντίον του προέδρου Άσαντ.Οι ΗΠΑ δέχτηκαν να δώσουν την τεχνογνωσία για την δημιουργία του Ισλαμικού Κράτους, το Κατάρ το χρήμα και η Γερμανία την πολιτική στήριξη μέσω της ελεγχόμενης ευρωπαϊκής ένωσης.Η Τουρκία δέχθηκε περίπου δέκα δις δολάρια τον χρόνο κρυφή χρηματοδότηση για να υποστηρίζει τους ισλαμιστές, περίθαλψη, εκπαίδευση κτλ.Εκτίνω ότι η Τουρκία ελάμβανε και λαμβάνει πολύ περισσότερα.
Ωστόσο από το 2016 και εφόσον ο πόλεμος είχε χαθεί για τον άξονα Γερμανίας-Κατάρ-Τουρκίας ΗΠΑ και Ρωσία αποφάσισαν από κοινού την ίδρυση του Κουρδικού κράτους σε βόρεια Συρία και Ιράκ.

Ο λόγος είναι ότι οι ΗΠΑ δεν μπορούσαν να περιμένουν περισσότερο για τον αγωγό του Κατάρ προς την Ευρώπη(  εικόνα αριστερά)  Η Ευρώπη έπρεπε να απεξαρτηθεί με άλλο τρόπο.Η Ευρώπη αποτελεί το προτεκτοράτο των ΗΠΑ και δεν γίνεται να χρησιμοποιηθεί ως εξέδρα της πυραυλικής περικύκλωσης της Ρωσίας μια Ευρώπη η οποία εξαρτάται από τον Πούτιν για το αέριο της.
Το Κουρδικό κράτος θα έχει έξοδο στην θάλασσα και θα τροφοδοτεί την Ευρώπη με αέριο του ιρακινού Κουρδιστάν του Μασούτ Μπαρζανί, με Ιρανικό, με ισραηλινό,κυπριακό , αιγυπτιακό, ελληνικό.Θα κατασκευασθεί ενας νέος αγωγός , ο east med, ο οποίος θα είναι υποθαλάσσιος και θα ξεκινάει από Ισραήλ κι θα ενώνει την Κύπρο-Πελοπόννησο-Ιταλία-Αυστρία
TO ΚΟΥΡΔΙΚΟ ΚΑΡΑΤΟΣ ΤΗΝ ΡΟΖΑΒΑΣ ΣΤΗΝ Β. ΣΥΡΙΑ
Η Γερμανία σε πρώτη φάση βολεύεται ενεργειακά με αυτό τον αγωγό, ωστόσο υπάρχει ένα μεγάλο πρόβλημα.Όταν είχε συνάψει συμμαχία με το Κατάρ και πριν ακυρωθεί ο αγωγός που θα περνούσε απο την Συρία, είχε υποσχεθεί στο Κατάρ ότι σε αντάλλαγμα για την απρόσκοπτη παροχή αερίου θα παρέδιδε την νότια Ευρώπη στο Κατάρ το οποίο θα την μετέτρεπε σε αραβικό κράτος με την αναβίωση της πάλαι ποτέ αραβικής αυτοκρατορίας η οποία εκτείνονταν σε βόρεια Αφρική -Ισπανία και νότια Ιταλία.Στην σύγχρονη εκδοχή θα περιλάμβανε και την Ελλάδα αλλά και το Αφγανιστάν-Πακιστάν και ινδία Οι χάρτες που έχει κατα καιρούς δημοσιεύσει αποτυπώνουν με ακρίβεια τα σχέδια του Κατάρ(εικόνα κάτω δεξιά)


Έτσι η Γερμανία με διάφορες συνθήκες και νόμους όπως η Σένγκεν και τα ΄΄Δουβλίνα΄΄ επέβαλε τα εκατομμύρια των ΄΄παράτυπων΄΄ μουσουλμάνων μεταναστών στην Ευρώπη.
Τώρα που η συμφωνία με το Κατάρ για αγωγό βαίνει απραγματοποίητη η Μέρκελ φοβάται ότι τα εκατομμύρια μετανάστες που έχουν πλημμυρίσει την Ε.Ε. και την ίδια την Γερμανία δεν θα μπορέσουν να εκδιωχθούν χωρίς το Κατάρ να εκβιάσει για το ξεσκέπασμα της συνωμοσίας.
Απο την άλλη πλευρά η Μέρκελ και ο Σόιμπλε πρέπει να κάνουν ότι διατάζουν οι ΗΠΑ και να παρατήσουν τον πόλεμο στην Συρία και κάθε ονείρωξη για αγωγό Κατάρ-Γερμανίας και να συμβιβαστούν με τον east med.(εικόνα κάτω δεξιά)
east med
Εάν όμως γίνει αυτό η Τουρκία και το Κατάρ θα εκβιάζουν με αποκαλύψεις σχετικά με το σχέδιο ισλαμοποιησης της Ευρώπης από τους Γερμανούς.
Γιαυτό και όταν ακούτε ότι η Γερμανία θα μεσολαβήσει για να  ''τραβήξει το αυτί της Τουρκίας΄΄  σε ότι αφορά την επιθετικότητα της τελευταίας εναντίον της Ελλάδας , είναι ψέμα.Το αντίθετο θα γίνει.
Η Γερμανία θα εξωθήσει τον Ερντογάν να επιτεθεί στην Ελλάδα .ο Ερντογάν κινδυνεύει με θάνατο εάν ιδρυθεί το κουρδικό κράτος.Όχι μόνο θα πρέπει να εξηγήσει στους Τούρκους την αποτυχία αυτή αλλά και θα χάσει την χρηματοδότηση του Κατάρ, τα πάνω από 10 δις δολάρια τον χρόνο , με τα οποία εξαγοράζει την πίστη της αστυνομίας , μυστικών υπηρεσιών και των οπαδών του.
Η Γερμανία θα προτείνει στην Τουρκία την εισβολή σε Ελλάδα.Έτσι ο αγωγός east med θ α ακυρωθεί και θα διατηρηθεί ζωντανό το σχέδιο του αγωγού Κατάρ-Συρίας-Γερμανίας.
Το Κατάρ θέλει εισβολή της Τουρκίας στην Ελλάδα και θα υποσχεθεί την συνέχιση της χρηματοδότησης της Τουρκίας. 
Ο άξονα Γερμανίας -Τουρκίας-Κατάρ δεν είπε ακόμα την τελευταία του λέξη.
Η Ρωσία θέλει την ίδρυση του Κουρδικού κράτους της Ροζάβας,βόρειας Συρίας, διότι έτσι ακυρώνεται οριστικά το σχέδιο αγωγού Κατάρ-Γερμανίας . Γιαυτό και έχει συμφωνήσει με τις ΗΠΑ.Όσο τον αγωγό east med που σχεδιάζουν οι Ευρωπαίοι με τις ευλογίες των ΗΠΑ, ο Πούτιν δεν ανησυχεί πολύ διότι το εγχείρημα θα πάρει χρόνο, το έργο είναι τεράστιο και Ο Πουτιν έχει εμπιστοσύνη στην ανικανότητα της ευρωπαϊκής γραφειοκρατίας.
Για πολύ καιρό ακόμα η Γερμανία θα παραμένει εξαρτημένη από το ρωσικό αέριο.
Γιαυτό και η Γερμανία δεν θα διστάσει να βάλει τους ευήθεις Τούρκους και τον στριμωγμένο Ερντογάν να επιτεθούν εναντίον μας για να δημιουργήσουν αναστάτωση στην περιοχή και να καθυστερήσουν την ίδρυση του Κουρδικού κράτους και να διατηρήσουν το σχέδιο του αγωγού του Κατάρ ζωντανό.
Η Ρωσία όμως δεν μπορεί να δεχθεί καμία αναβίωση του σχεδίου αγωγού από το Κατάρ.Όλα τα έσοδα από τις εξαγωγές αερίου προέρχονται από την αγορά της Ευρώπης.Η Κίνα ακόμα δεν έχει αποδώσει διότι παρόλο που έχουν υπογραφεί συμβόλαια ακόμα δεν έχουν ολοκληρωθεί οι αγωγοί αερίου απο Σιβηρία προς Κίνα.Έξαλλου οι Κινέζοι έκλεισαν αέριο σε τιμές χαμηλότερες από τις ευρωπαϊκές.Η Ρωσική οικονομία ΄βρίσκεται σε ύφεση και ο Πούτιν αναγκάσθηκε για το 2016 και το 2017 να ανακοινώσει μείωση δαπανών για την άμυνα την στιγμή που αγωνιά για την ολοκλήρωση του τεράστιου εξοπλιστικού του μέχρι το 2024.
Ο Πουτιν δεν θα δεχθεί καμία αλλαγή στα σχέδια για ίδρυση Κουρδικού κράτους η οποία θα οδηγήσει σε αναβίωση του καταριανού αγωγού που θα του στερήσει το ευρωπαϊκό μονοπώλιο στην αγορά ενέργειας.

Σχόλια

Ο χρήστης Γρηγόριος Τσελεπης είπε…
Σωστος....γιατι ομως η αμερικα λεει στοπ στον αγωγο απο καταρ και θελει τον east med
Ο χρήστης GREEK SPIRIT είπε…
Γιατί η Ρωσία νικησε στον πόλεμο στην Συρία και σταμάτησε τον αγωγό. Δεν μπορεί η Αμερική να αντιπαρατεθεί στρατιωτικά στην Ρωσάι σε αυτότο μέτωπο.Η Αμερική πρότεινε στην Ρωσία την ιδρυση το Κουρδικού κράτους σε βόρεια Συρία με αντάλλαγμα να αφήσει την Ρωσία και την Συρία να κατασκευάσουν ένα αγωγό που θα φέρνει αέριο από το Ιράν. Ο αγωγός θα καταλήγει στην Συριακή βόρεια ακτή.Ετσι το Ιραν που ειναι συμμαχος Ρωσίας και Συρίας θα αποκτησει τρόπο να εξάγει μεγάλες ποσοστητες.Η Αμερική θα ελέγχει το Κουρδικό κρατος που θα ενωθει με το ήδη αυτονομο ιρακινό Κουρδιστάν (Κιρκούκ κτλ κτλ) το οποίο ήδη εξάγει πετρέλαιο αλλά λίγο παρανομα Αν ενωθουν τα κουρδικα κράτη τότε το πετρέλαιο θα εξάγεται νόμιμα εφόσον το νεο Κουρδικο κράτος θα έχει εξοδο στην θάλασσα στην Συριακή ακτή λίγο πιο πάνω απο τον Ιρανικό αγωγό .Ετσι όλοι θα είναι χαρούμενοι.Αλλα θα δούμε διότι μάλλον ο Τράμπ θα χτυπήσει το Ιραν.Ειναι τόσες πολλές οι μεταβλητές που γράφω μόνο τα μισά αλλιώς θα χαθούμε.Το σίγουρο είναι ότι ο πόλεμος Ελλάδας -Τουρκίας πλησιάζει
Ο χρήστης Νικος είπε…
Παντα ηταν ενα σεναριο υπαρκτο..ομως τα δεδομενα εχουν αλλαξει αρδην μετα την στροφη ερντογαν στην Ρωσια ...τωρα υπαρχουν δεδομενα καινουργια ...τωρα για συμφωνια αραβων Γερμανων.δεν μπορει να μην ειναι αντιληπτο ..ναι μεν τα γεγονοτα αυτο δειχνουν αλλα αρχισε η αντιστροφη μετρηση ..ηδη η Ιταλια μελετα τροπους επαναπατρισμου μεταναστων..
Με όλες τις αλυσίδες διοίκησης στις ένοπλες δυνάμεις της Τουρκίας να έχουν γίνει σμπαράλια μετά το καλοκαιρινό πραξικόπημα, πώς θα κατωρθώσει αλήθεια η Τουρκία να επιτεθεί στην Ελλάδα;
Ο χρήστης GREEK SPIRIT είπε…
Ελάτε τώρα..... οι τουρκοι εχουν ακόμα χιλιάδες ανώτατους και σε κάθε περίπτωση το στράτευμα τους δέχθηκε ένα χτύπημα σε επίπεδο μόνο προσώπων και μόνο μια φορά στα τελευταία 30 χρόνια, κατά τα άλλα συνεχώς εξοπλίζεται.Απο το 1967 και μετά και ανεξάρτητα απο κυνερνήσεις, ακόμα και όταν κυβερνούσε ο Ερμπκάν ο μεντορας του Ερτογαν που εν ήταν ΄΄κεμαλικός '',ο τουρκικός στρατός σταθερά βελτιώνονταν Εμείς απο την άλλη απο ανώτατους, πράγματι έχουμε πάρα πολλούς, αλλά απο τα άλλα που απαρτίζουν ένα αξιόμαχο στρατό; Ας μην μω τώρα σε δαδικασία σύγκρίσεων και λεπτομερειών, δεν πρέπει, δεν εξυπηρετουν κανένα μας οι αλήθειες.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ - ΟΙ ΑΙΤΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΘΟΡΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ Η ΕΛΛΑΔΑ-Η σημερινή κατάσταση στην Ελλάδα θυμίζει απόλυτα την πτώση του Βυζαντίου και την σταδιακή έλευση των Τούρκων