ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΗΤΑΝ ΣΤΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ (01)


16-7-2016
Greek Spirit 
Ρωτήστε όποιον θέλετε, ερευνήστε όσο θέλετε, θα μάθετε ότι καταδρομικές πολεμικές επιχειρήσεις, επιχειρήσεις συλλήψεως επικίνδυνων κακοποιιών, σαμποτάζ και φυσικά πραξικοπήματα γίνονται ΠΑΝΤΑ από τις 3:00  έως τις 6:00 πρωί. Πραξικοπήματα δεν γίνονται στις 21:00 όταν όλοι οι πολίτες βρίσκονται σπίτι και σε βόλτα με την πλειοψηφία τους να έχουν σχολάσει από την εργασία τους και μάλιστα κοντά στην ώρα των κεντρικών δελτίων ειδήσεων.
Ο Ερντογάν μας δουλεύει.
Ο Φετουλάχ Γκιουλέν από την πρώτη στιγμή αρνήθηκε κάθε εμπλοκή στο πραξικόπημα οπερέτα και δεν υπάρχει λόγος να ψεύδεται.
Οι πραξικοπηματίες έστειλαν μια μικρή μονάδα εφέδρων, φαντάρων, νέων παιδιών που κάνουν θητεία, να μπλοκάρουν την γέφυρα του Βόσπορου κάτω από διεθνή τηλεοπτική κάλυψη,αρχικά χωρίς τεθωρακισμένα . Μόνο και μόνο από τις ώρες αναμονής στην γέφυρα οι στρατιώτες αυτοί που δεν αλλάχθηκαν ποτέ και που φαινότανε ότι δεν έχουν επαφή με κάποιο κέντρο διοίκησης, μόνο και μόνο από την ανάγκη να πάνε τουαλέτα θα παραδίδονταν.Ρωτήστε αστυνομικούς που φυλανε το κέντρο της Αθήνας για το πια είναι η μεγαλύτερη ανάγκη τους μετά από τέσσερις ώρες βάρδιας.

Έστειλαν λοιπόν δύο καμιόνια με φανταράκια,μια διμοιρίας πεζικού αρχικά  χωρίς τεθωρακισμένα, για να μπλοκάρουν την κινηση μιας γέφυρας που εξυπηρετεί μια πόλη 15 εκατομμυρίων κατοίκων.
Γίναμε μάρτυρες πολιτών που προσπάθησαν να σπάσουν το μπλόκο αυτό με την χρήση ενός λεωφορείου το οποίο χρησιμοποίησαν ως προκάλυμμα .Η τακτική αυτή μπορεί να φαίνεται απλή στους τηλεοπτικούς μας δέκτες αλλά απαιτεί ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟ προσωπικό τόσο για να σχεδιαστεί όσο και για εκτελεσθεί. 
Οι δήθεν  αγανακτισμένοι  πολίτες που έσπασαν το μπλόκο της γέφυρας ήταν σίγουρα άτομα με στρατιωτική εμπειρία και η όλη υπόθεση στημενη.Μια αξιολύπητη διμοιρία φαντάρων χωρίς υποστήριξηκαι κάτω από διεθνή τηλεοπτική κάλυψη προσπαθεί την ώρα της πιο υψηλής τηλεθέασης να σταματήσει μια δήθεν αυθόρμητη ενέργεια αγανακτισμένων πολιτών οι οποίοι όλως τυχαίως χρησιμοποιούν το δόγμα της συνεργασίας πεζικού -αρμάτων ......
Στην ανατολική Θράκη οι Ελληνικές αρμόδιες υπηρεσίες ομολόγησαν ότι εντόπισαν φρενήρεις μετακινήσεις τουρκικών μονάδων και οχημάτων, όχι βέβαια  προς τα ελληνοτουρκικά σύνορα, αλλά στο εσωτερικό του τομέα της τουρκικής 1ης Στρατιάς.Φανταστείτε τον χαμό που έγινε εφόσον ακόμα και οι Ελληνικές υπηρεσίες το εντόπισαν.... Παρόλα αυτά περίπου στις 1200 το βράδυ ο διοικητής των τουρκικών δυνάμεων ανατολικής Θράκης δήλωσε ότι δεν συμφωνεί με το πραξικόπημα και ότι οι δυνάμεις του δεν συμμετέχουν.Δηλαδή πρώτα ο τούρκικος στρατός στην Θράκη εκτελεί μετακινήσεις και προετοιμασίες και σε δεύτερο χρόνο κάνει την ''πάπια'' σαν μην τρέχει τίποτα. Αυτό που συνέβη είναι ότι ο τούρκος στρατάρχης αρχικά προετοιμάσθηκε να συμμετάσχει στο πραξικόπημα αλλά κατόπιν κατάλαβε ότι το όλο θέμα ήταν σκηνοθετημένο από τον ίδιο τον Ενρτογάν και ανέκρουσε πρύμναν.
Πως άραγε είναι δυνατόν να συμμετείχαν στην προετοιμασία του πραξικοπήματος χιλιάδες στελέχη, (μόνο δύο χιλιάδες συνέλαβε ο Ερντογαν τις πρώτες ώρες του Σαββάτου 16-7-2016, φανταστείτε την ''ουρά'')πως είναι δυνατόν ακόμα και η Ελλάδα να καταλάβαινε ότι κάτι τρέχει και ο Ερντογάν ατάραχος  να προετοίμαζε  τις διακοπές του στην Μαρμαρίδα;
Είναι δυνατόν οι πραξικοπηματίες να μην θέσουν τις τηλεπικοινωνίες και τα τις τηλεοράσεις υπό τον έλεγχο τους; Εντάξει , τούρκοι είναι, δεν σφύζον από εξυπνάδα, αλλά αυτά είναι βασικά βήματα τα οποία αναφέρονται σε οποιοδήποτε εγχειρίδιο. Η αλήθεια είναι ότι τα ΜΜΕ και οι τηλεπικοινωνίες δεν ελέγχθηκαν για να μπορέσουν οι Ερντογάν, Γιλντιρίμ και Γκιούλ να βγούνε στον αέρα από SKYPE κινητών τηλεφώνων και να μοστραρουν τις μογγολόφατσες τους ως νέοι Αλιέντε.Είναι δυνατόν να στέλνεις μια ομάδα πεζικού από δέκα πιτσιρικάδες φαντάρους για να καταλάβει τον κρατικό σταθμό; Πού είναι μωρέ οι δεκάδες χιλιάδες ειδικών δυνάμεων; Μας κοροιδεύουν, είναι σίγουρο..
Ενα άλλο στοιχείο είναι ο βομβαρδισμός του κοινοβουλίου. Εάν το πραξικόπημα γίνονταν από πραγματικούς πραξικοπηματίες  το κύριο μέλημα τους θα ήταν η σύλληψη και ο περιορισμός των πολιτικών κι όχι η κατεδάφιση άδειων κυβερνητικών κτιρίων. Ο Ερντογάν και οι σύμβουλοί του κατέστρεψαν το κοινοβούλιο θέλοντας να δημιουργήσουν ενα δήθεν σύμβολο της ωμότητας των στασιαστών . Ετσι κι αλλιώς ο Ταγίπ πάντα σιχαίνονταν αυτό το παλιοκοινβούλιο........
Ας μην ξεχναμε ότι απο την εποχή των ταραχών στην πλατεια Ταξίμ μέχρι σήμερα, το παρακράτος του Ερντογάν έχει δημιουργησει δυναμεις ΄΄πολιτών'' οι οποίοι συνεργάζονται με την αστυνομία και επεμβαίνουν σε κάθε αναταραχή στην Πόλη . Οι ομάδες αυτές έδωσαν ρεσιτάλ δηθεν αντίστασης στο δήθεν πραξικόπημα.Οι ομάδες αυτές όπως βλέπετε από τις εικόνες αποτελούνται απο ''νταυρατισμενους'' γενειοφορους νεαρούς, δηλαδή ισλαμιστές.Ισλαμιστές είναι και ο Ταγίπ και ο σύμμαχος του το Κατάρ.
Έγκριτοι Έλληνες  δημοσιγράφοι που ζούνε και εργάζονται στην Τουρκία υποστηρίζουν ότι ο Ερντογάν έχει λαικό έρεισμα λόγω των παροχών του ειδικά προς τους συνταξιούχους.Οι δημοσιογραφοι αυτοί έχουν απόλυτο δίκιο, αλλά στο σπάσιμο του μπλόκου της γεφυρας δεν συμμετείχαν συνταξιούχοι

Είναι βέβαια σίγουρο ότι οι διοργανωτές του πραξικοπήματος και χιλιάδες κατώτεροι εκτελεστές του πιάστηκαν κορόιδα απο τις μυστικές υπηρεσίες του Ερντογάν ο οποίος βλέπει  ΗΠΑ και Ρωσία να ετοιμάζονται να τον στείλουν στο διεθνές δικαστηριο για την δράση του στην Συρία και στο Κουρδιστάν όπου τελείται κυριολεκτικά γενοκτονία.Ο Ερντογάν είχε κάθε λόγο για να σκηνοθετήσει ένα πραξικόπημα .Ωστόσο η επόμενη μέρα δεν θα είναι και τόσο ελπιδοφόρα.Ο τουρκικός στρατός δέχθηκε μεγάλο πλήγμα και σε όρους γοήτρου και αποδοχής απο τουε τούρκους πολίτες όσο και σε όρους στελέχωσης εφόσον όλη η ελίτ του θα βρεθεί στην φυλακή Παράλληλα το Κατάρ το οποίο σίγουρα βοήθησε τον Ερντογάν να σκηνοθετήσει το πραξικόπημα, απαιτεί την εισβολή της Τουρκίας στην Συρία για να αποσοβηθεί ο κίνδυνος να κυριαρχήσει η Ρωσία και να απαγορευθεί η κατασκευή του αγωγού αερίου Κατάρ-Ευρωπης.Επίσης ο Ερντογάν σύντομα, πολύ σύντομα, θα πρέπει να εξηγήσει στους τουρκους τον διαμελισμό της χώρας μετα την ίδρυση του Κουρδικού κράτους, ίδρυση που είναι δεδομένη και αποφασμένη απο Ρωσία και ΗΠΑ. 
Η Τουρκία την επόμενη του πραξικοπήματος είναι απομονωμένη διεθνώς με οικονομία που καταρρεέι και με τον διαμελισμό της επικέιμενο.
Η  μόνη καταφυγή πλέον του Ερντογάν είναι η περαιτέρω βύθιση της Τουρκίας στον ισλαμισμό .

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Δεν χρειάζεται να έχεις και πολύ μυαλό για να αποδείξεις οτι το πραξικόπημα ήταν μια
χολυγουντιανή παραγωγή.

Ας υποθέσουμε οτι τα μεγάλα αφεντικά-πραξικοπηματίες που οργάνωσαν την ιστορία
ήταν παππούδια-συνταξιούχοι καραβανάδες και δεν γνώριζαν την δύναμη του ιντερνετ
,του skype,των smartphones και γενικά τις δυνατότητες της σημερινής τεχνολογίας.

Ας υποθέσουμε πάλι οτι ήταν παλαιά μυαλά-παλαιομοδίτες και δεν σκέφτηκαν να καταλάβουν εκτός απο τα
κρατικά και τα ιδιωτικά κανάλια.

Ας υποθέσουμε μέχρι εδώ οτι έκαναν σωστά την δουλειά τους.Καταλαμβάνουν τα κρατικά κανάλια (TRT).

Αντι να βγει στο πάνελ του καναλιού TRT, ένας καραβανάς με στολή στρατηγού και να αρχίσει να διαβάζει
το διαγγελμά του στον τουρκικό λαό,τον λόγο δηλαδή που γίνεται το πραξικόπημα,δίνουν απλά στην έντρομη
δημοσιογράφο ένα κείμενο σε μια κόλλα χαρτί να διαβάσει τα λόγια των πραξικοπηματιών;

ΡΕ ΣΥ ΣΕΝΑΡΙΟΓΡΑΦΕ,ΠΑΣ ΚΑΛΑ; ΤΙ ΣΕΝΑΡΙΑΚΟ ΚΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ;

ΠΟΙΟΣ ΗΛΙΘΙΟΣ ΣΕΝΑΡΙΟΓΡΑΦΟΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΒΛΑΚΑΣ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ ΚΑΝΕ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΛΑΘΟΣ;

ΟΥΤΕ Ο ΧΑΡΥ ΚΛΗΝ ΣΤΙΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΕΤΟΙΑ ΛΑΘΗ


https://www.youtube.com/watch?v=BWAdWjqa_So

ΔΕΙΤΕ ΑΠΟ 8:30- 20:30 ΛΕΠΤΟ


ΑΝ ΣΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΩΝ ΔΗΘΕΝ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΩΝ ΕΙΧΑΜΕ ΤΗΝ I.S.I.S,ΠΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΟ
ΤΡΟΠΟ ΚΑΤΕΛΑΒΕ ΜΕΡΙΚΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΚΑΙ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΚΙΝΗΘΗΚΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ
ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Η ΤΑΙΝΙΑ ΘΑ ΕΠΙΑΝΕ ΑΝΕΤΑ ΤΑ 5 ΑΣΤΕΡΑΚΙΑ.

ΟΜΩΣ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΤΡΑΓΙΚΟΥ ΣΕΝΑΡΙΑΚΟΥ-ΣΚΗΝΟΘΕΤΙΚΟΥ ΛΑΘΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΕ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ
ΜΕΡΙΚΩΝ ΑΛΛΩΝ ΛΑΘΩΝ ΘΑ ΒΑΛΩ ΣΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ "ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ" 3 ΑΣΤΕΡΑΚΙΑ.

ΡΕ ΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ,ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΑΝ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΥΠΕΡΠΑΡΑΓΩΓΗ ΠΑΡΤΕ ΚΑΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑΚΙ
ΣΤΟ ΧΑΡΥ ΚΛYΝ.ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ KNOW HOW!


Υ.Γ.:There's a storm coming!

https://www.youtube.com/watch?v=wmj280D6zuQ

xaxaxaxaxaxaxa


Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Με βαση την κοινη λογικη απο εδω και στο εξης ο Ερντογαν ενισχυει την δυναμη του και διαλυει καθε σκεψη για απωλεια της εξουσιας. Δηλαδη με λιγα λογια με το πραξικοπημα παρωδεια το οποιο ηταν πεντακαθαρα στημενο ο Ερντογαν εδειξε οτι ειναι ΑΤΡΩΤΟΣ! Ναι μεν αλλα σε ποιους ηθελε να προβαλλει την τεραστια δυναμη του? Ο Ερντογαν ειναι ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΣ στο ιδιο του το σπιτι! Ολα αυτα γινονται πολυ απλα γιατι θελει να αποδειξει οτι θα χασει τον πολεμο διοτι ειχε εχθρους εκ των εσω!!!!! Συνοψιζοντας θα λεγαμε οτι ειμαστε πολυ κοντα στον διαμελισμο της τουρκιας ο οποιος θα ειναι το αποτελεσμα του υπερβολικου εγωισμου ενος ηγετη που λειτουργει σαν κοινος εγκληματιας.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Προς διαχειριστή του ιστολογίου:

Ενεργοποίησε τα RSS Feeds — Ροές ειδήσεων στο blogger.

Ρυθμίσεις | Ροή ιστότοπου.

Η επιλογή "Κανένα" απενεργοποιεί πλήρως τη ροή ιστότοπου.

Ciao
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Έτσι μπράβο!

Ciao
Ο χρήστης GREEK SPIRIT είπε…
Cheers !

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ - ΟΙ ΑΙΤΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΘΟΡΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ Η ΕΛΛΑΔΑ-Η σημερινή κατάσταση στην Ελλάδα θυμίζει απόλυτα την πτώση του Βυζαντίου και την σταδιακή έλευση των Τούρκων