ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ Ο ΣΟΙΜΠΛΕ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ ΕΝΑΝΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΚΑΙ CIA ;ΜΑ ΜΕ ΕΞΟΔΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΖΩΝΗ - ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ

 Greek Spirit
21-1-2017
      
Όλοι πλέον έχουμε πεισθεί ότι Τραμπ και Πούτιν έχουν συνάψει συμμαχία η οποία θα αφορά στα κύρια μέρη των διμερών τους σχέσεων, κάτι που δεν αποκλείει ότι στα επιμέρους θα συνεχιστεί με χαμηλό ρυθμό η προπαρασκευή και οργάνωση για τον Γ΄ΠΠ.Αλλά δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα. Η περίοδος που θα διανύσουμε το αμέσως προσεχώς διάστημα  θα είναι μια σχετική ηρεμία πριν την τρικυμία, μια περίοδος που θα αναπτερωθεί η ελπίδα αλλά δυστυχώς μόνο σε επίπεδο ρητορικής για την πλειοψηφία του πλανήτη και όχι σε πραγματικό επίπεδο.Ακόμα και για τους ιδίους τους Αμερικάνους και ενώ οι προθέσεις του Τραμπ είναι σίγουρα αγαθές , κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος για το αποτέλεσμα.Η παγκοσμιοποίηση δεν είναι κάτι κακό, στην τελική αυτό πρεσβεύουν οι θρησκείες και οι ανθρωπιστικές επιστημες, δηλαδή την ένωση της κοινής συνειδητότητας, ένωση που πρέπει πρώτα να υλοποιηθεί σε υλικό επίπεδο.
Η παγκοσμιοποίηση επετεύχθη πρωτα απο τον Μ.Αλέξανδρο και η κληρονομιά αυτής διέδωσε το ελληνικό πνεύμα, επιστημονική γνώση και γλώσσα σε όλο τον τότε πολιτισμένο κόσμο ( εκτός Κίνας) και μάλιστα βοήθησε στην μεταγενέστερη διάδοση του Χριστιανισμού εφόσον διέθεσε την κοινή πολιτιστική και γλωσσική πλατφόρμα,έστω και στα πλαίσια της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας. 
Η παγκοσμιοποίηση ωστόσο που πρεσβεύουν οι σύγχρονοι επικυριάρχοι δεν έχει σχέση με την εκπλήρωση της ενότητας του ανθρώπινου γένους με όρου πνευματικούς και ανθρωπιστικούς.   Η παγκοσμιοποίηση των σατανιστών σύγχρονων επικυρίαρχων έχει ως στόχο την καταστροφή της ανθρώπινης υπόστασης και την επικράτηση της  παρά φύσιν τάξης πραγμάτων.
Ο Τραμπ λοιπόν μπορεί να μην καταφέρει τελικά να αναταξει την οικονομία των ΗΠΑ αλλά είναι σίγουρο ότι θα συνάψει και θα μεγεθύνει την συμμαχία του με την Ρωσία, συμμαχία στην οποία δεν υπάρχει θέση για την Γερμανία, τουλάχιστον εάν αυτή δεν αποποιηθεί του οράματος της για το Δ΄Ράιχ. 
Μπορεί το ΔΝΤ με τον Τόμσεν να έχουν συμμαχήσει με τον Σόιμπλε για να εκβιάζουν την Ελλάδα απο κοινού, ωστόσο  και δυο δρουν χωρίς την έγκριση του Τραμπ. 
 Από την άλλη, ΟΤραμπ δεν δίνει δεκάρα για ην Ελλάδα ή καλύτερα δεν έχει αποφασίσει ακόμα τι θα κάνει με μας. Οι μεταβλητές του προβλήματος είναι πολλές και έχουν σχέση με την ενεργειακή αυτάρκεια της Ευρώπης.
Μέχρι σήμερα, προ Τραμπ εποχή δηλαδή, η Ευρώπη θεωρούνταν το προπύργιο της Δύσης απέναντι στην Ρωσία.Μέχρι το 1990 οι ΗΠΑ διατηρούσαν 250,000 συμβατικό στρατό στην δυτική Γερμανία.Με την πτώση του υπαρκτού σοσιαλισμού οι δυνάμεις αυτές αποσύρθηκαν αλλά η Δύση πάντοτε προσπαθούσε έστω με στρατηγικά όπλα να περιορίσει την Ρωσία.Το μεγαλύτερο πρόβλημα ήταν ότι η Ευρώπη εξαρτώταν ανέκαθεν ενεργειακά από την Ρωσία και έτσι δεν μπορούσε να γίνει λόγος για πόλεμο με την Ρωσία πέρα από μερικές ημέρες, όσο δηλαδή θα διαρκούσαν και τα αποθέματα πετρελαίου της Ευρώπης.
Η προμήθεια πετρελαίου και αερίου από την Μ.Ανατολή δεν αποτέλεσε ποτέ ικανή εναλλακτική λόγω απόστασης.Από το2009 η Γερμανία προσπάθησε να φτιάξει ένα αγωγό από το Κα΄ταρ προ την Ευρώπη ο οποίος θα πέρναγε από την Συρία η οποία αρνήθηκε και έτσι έγινε ο πόλεμος.Μετά οι Γερμανοί σκέφτηκαν τον ΤΑΡ που θα έφερνε αέριο από το Αζερμπαϊτζάν μέσω Γεωργίας -Τουρκίας και Ελλάδας αλλά κι αυτό το πρότζεκτ παρ όλες τις φανφάρες δεν πάει καλά.Άλλη σοβαρή παράμετρος είναι ότι η Σαουδική Αραβία στεγνω΄νει από πετρέλαιο.
Όλα αυτά δημιουργούσαν άγχος στις ΗΠΑ εφόσον ήθελαν την Ευρώπη ανεξάρτητη ενεργειακά ως εν δυνάμει στρατιωτικό γόητρο απέναντι στην Ρωσία.
Ο Τραμπ ανέλαβε μια οικονομία ρημαγμένη.Τόσο η αμερικάνικη όσο και η ευρωπαϊκή οικονομία είναι αποκαΐδια.Έτσι ο Τραμπ θα ασχοληθεί αποκλειστικά με τα δικά του και θα διακόψει κάθε χρηματοδότηση προς την Ευρώπη ως προς την άμυνα και το ΝΑΤΟ.Αρα η Ευρώπη από προπύργιο εναντίον της Ρωσίας θα   μείνει μόνη της και απροστάτευτη από τον δήθεν ρωσικό κίνδυνο.Μην κοιτάτε μόνο την Ελλάδα που θέλει να νομίζει ότι η Ρωσία είναι φίλη χώρα, οι Γερμανοί -Πολωνοί-Βαλτικές χώρες ακούνε Ρωσία και βγάζουν αναφυλαξία από τον φόβο.Ξέρουν αυτοί γιατί......
Ο Τραμπ θα αφήσει την Ρωσία να ΄΄αλωνίζει'' στην ανατολική Ευρώπη και να στριμώχνει ξεδιάντροπα την δυτική. Παράλληλα θα πουλάει και κανένα όπλο στους απέλπισμένους Ευρωπαίους.Το ίδιο θα κάνει κι ο Πουτιν..
Σε αυτό το τοπίο η προσπάθεια ενεργειακής απεξάρτησης από την Ρωσία πάει περίπατο. Η Ευρωπη θα συνεχίσει να αγοράζει ρωσικό αέριο και ίσως μάλιστα να υλοποιηθεί και ο SOUTH STREAM -TURKISH STREAM.Η Ελλάδα θα χάσει από όλα αυτά.
Η Ελλάδα και η Κύπρος διαθέτουν τα μόνα κοιτάσματα στον κόσμο που μπορούν να υποκταστήσουν τα ρωσικά, μιλάμε για την Ευρώπη, τόσο λόγο εγγύτητας όσο και ποσότητας.Αλλά οι επικρατούσες τιμές αερίου και πετρελαίου δεν επιτρέπουν τη εξόρυξη των υποθαλάσσιων ελληνικών κοιτασμάτων επειδή αυτά είναι κοστοβόρα στην εξόρυξη τους και το κόστος αυτό δεν καλύπτεται από τις τωρινές τιμές.
Στην ενεργειακή και οικονομική χρεοκοπία της Ευρώπης ο Τραμπ θα δώσει την πιο άμεση και φθηνή λύση, την συνέχιση της εξάρτηση της απο το ρωσικό αέριο.'Ετσι και τον Πούτιν θα κρατήσει ευχαριστημένο. Απώτερος στόχος του Τραμπ είναι η τιθάσευση της Κίνας και θέλει τον Πουτιν δίπλα του.Ποιος νοιάζεται για την Ευρώπη...Η Ευρώπη στην διεθνή κατάταξη   είναι πλέον μια δευτερεούσα δύναμη στην βιομηχανική παραγωγή, στην έρευνα και καινοτομία, στην τεχνολογία και συρικνώνεται αλλά και αλλοιώνεται  πληθυσμιακά. 
Ουτε αξιόμαχο στρατό διαθέτει, ένα κουφάρι πλέον είναι η Ευρώπη με μαλθακούς πολίτες που ελπίζουν σε αναβίωση του κράτους πρόνοιας βασιζόμενοι στην δήθεν ένταξη των ΄΄παράτυπων΄΄ μεταναστών.
Η Γερμανία δεν είναι πλέον απαραίτητη στις ΗΠΑ. .Ο παλιός συμμαχικό άξονας Τουρκίας -Γερμανίας  -Κατάρ δεν είναι πλέον απαραίτητος στον Τραμπ.Ο Άξονας αυτός απο κοινού με την CIA δημιούργησαν το Ισλαμικό Κράτος και γενικά ξεκίνησαν τον πόλεμο στην Συρία, κάθε μέλος για τους δικούς του λόγους. Ο Τραμπ είναι πλέον σε ανοιχτή σύγκρουσή με το παρακράτος της CIA και την Γερμανία.
Διαβάστε παρακάτω ένα άρθρο το οποίο έχω αναδημοσιεύσει πολλες φορές, αλλά κάθε φορά γίνεται όλο και πιο επίκαιρο.Στο άρθρο αυτό αναλύω την αντίδραση της Γερμανίας απέναντι στην Ελλάδα.Όταν το έγραψα πριν ακριβώς από ένα χρόνο έβλεπα το τι θα γίνει αλλά μου είχε διαφύγει το μεγαλύτερο μέρος του ΄΄γιατί΄΄ Τότε έλεγα ότι ως κύρια αιτία της καταστροφής της Ελλάδας από την Γερμανία θα ήταν η συγκάλυψη της χρεοκοπίας των ελληνικών τραπεζών.Σήμερα προσθέτω ότι η Γερμανία θα καταστρέψει την Ελλάδα με κούρεμα καταθέσεων, έξοδο από την Ε.Ε. και εισβολή της Τουρκίας ως αντίποινα για την στάση του Τραμπ, ως ένα επεισόδιο μεταξύ πολέμου που έχει αρχίσει ο Τραμπ με την CIA και τον Σόιμπλε. Η Ελλάδα θα γίνει το πεδίο αντιπαράθεσης ΗΠΑ-Γερμανίας  Διαβάστε παρακάτω  πως. Εκεί που γράφω ότι <<Εάν η Τουρκία με την εισβολή της αναγκάσει την Ελλάδα να συνδιαλαγεί με Γερμανία-ΗΠΑ- Τουρκία προκειμένου να ορισθεί ο τρόπος διαμελισμού της τότε οι ΗΠΑ θα ανακτήσουν το έδαφος που έχασαν στον έλεγχο της χώρας από την Γερμανία και μάλιστα με τρόπο που να τις εμφανίζει ως σωτήρα.Οι ΗΠΑ θα αναβαθμίσουν τον ρόλο τους στην περιοχή και θα ανταμείψουν τους Τούρκους με την ανάμειξη τους στην Συρία.>> μην βιαθείτε να πείτε ότι την μια λεω για πόλεμο ΗΠΑ-Γερμανίας και την άλλη για μοιράσμα των λάφυρων, όταν πρόκειται για κανιβαλισμό και αρπαγή όλοι συνενοούνται.Προσοχή δώστε κι εκεί που λέω <<Από τον Μάρτιο του τρέχοντος έτους οι τράπεζες θα αφεθούν στην τύχη τους>> Είναι ανατριχιαστικό ότι ενω αναφέρομαι στο 2016 η πρόταση αυτή γίνεται και πάλι επικαιρη για το 2017 και για τον ίδιο μήνα.
                                                        

    ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΡΑΜΑΤΟΣ-  ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΝΓΚΕΝ-ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΖΩΝΗ-ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Ε. - ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΩΝ ΜΟΓΓΟΛΩΝ                                                

                                                                                            Greek Spirit 
22-1-2016
To κούρεμα καταθέσεων αποτελεί όλο και πιο δελεαστικό φινάλε πριν την τουρκική εισβολή στην Ελλάδα.

Οι ''ελληνικές'' ''τράπεζες'' εχουν χρεοκοπήσει.Το ίδιο βέβαια και το ''κρατος'' Δεν έχουν σάλιο στο ενεργητικό τους.Τα λεφτά για την πληρωμή των δημόσιων υπαλλήλων και των αναγκών του δημόσιου τομέα έρχονται κρυφά με αεροπλάνα από την Γερμανία κατά παράβαση των υποσχέσεων που δίνει φανερά η ΕΚΤ περί μη τυπώματος νέου χρήματος και διατήρηση της σκληρότητας του Ευρώ. 
Όμως η κομπίνα δεν μπορεί να συνεχισθεί για πολύ. Οι ''ελληνικές'' τράπεζες αποτελούν βόμβα που θα σκάσει σύντομα όχι μόνο στα μούτρα της ''κυβέρνησης'' αλλά και των Γερμανών οι οποίοι θα πρέπει να αγοράσουν και να φορτωθούν τα χλεμπονιάρικα χαρτοφυλάκια και επισφάλειες των ''ελληνικών'' τραπεζών.Δεν γίνεται αλλιώς, όταν μια τράπεζα βαράει φαλιμέντο πρέπει τόσο οι καταθέσεις (εδώ γελάμε) όσο και τα δάνεια που της χρωστάνε να μεταβιβασθούν σε άλλη .Δεν γίνεται ούτε ο καταθέτης να χάνει τις καταθέσεις αλλά ούτε οφειλέτης να βρίσκεται με σβησμένο χρέος .


Η μόνη λύση για τους Γερμανούς αλλά και τις  ΗΠΑ ν αποφευχθεί το σπάσιμο της τραπεζικής φούσκας στην Ελλάδα που θα συμπαρασύρει το ευρώ και τα διεθνή χρηματιστήρια είναι να αμολύσουν την Τουρκία η οποία θα εισβάλει σε μια πλήρης κλίμακας στρατιωτικής εισβολής σε Έβρο και νησιά και έτσι να μπορέσουν οι Γερμανοί να επικαλεσθούν τον πόλεμο για την κατάρρευση των ''ελληνικών '' τραπεζών.
Πρέπει πρώτα όμως να προηγηθεί η έξοδος της Ελλάδας από την ευρωζώνη , έξοδος η οποία δεν θα αποτελεί έξοδο από την Ευρωπαϊκή Ένωση .Ωστόσο ο θόρυβος από το grexit σε δεδομένη στιγμή εάν αξιοποιηθεί επικοινωνιακά από τους Γερμανούς θα μπορέσει να αποπροσανατολίσει την διεθνή κοινή γνώμη η οποία θα βλέπει την ηγεσία της να αποπέμπει την Ελλάδα από την ζώνη του ευρώ με το ερώτημα της περαιτέρω αποπομπής της ακόμα και από την Ε.Ε. Η Ελλάδα μέσα στο πυροτέχνημα του grexit και με το ερώτημα της ολοκληρωτικής αποπομπής της από την Ε.Ε. θα δείχνει ήδη διωγμένη και έτσι μια τουρκική εισβολή δεν θα γίνονταν εναντίον μια χώρας μέλους της Ε.Ε αλλά εναντίον ενός κράτους παρία  -rogue state. 

 
Η Τουρκία θα κερδίσει την αυτόματη λύση του κυπριακού εφόσον με κατειλημμένη Ελλάδα η Κύπρος θα μείνει απομονωμένη. Η λύση του κυπριακού θα επιτρέψει την διέλευση του υποθαλάσσιου αγωγού αερίου Ισραήλ -Τουρκίας απόν  τα κυπριακά χωρικά ύδατα κάτι που θα αποσβέσει τις ζημιές που υπέστη η Τουρκία από την παύση του λαθρεμπορίου καυσίμων από το Ισλαμικό Κράτος. Η Τουρκία μέχρι να χτυπήσει ο Πούτιν τα κομβόι λαθραίου πετραλαίου έπαιρνε και 600.000 βαρέλια πετρελαίου τον χρόνο από το Ισλαμικό κράτος σε χαμηλές τιμές. Η δράση των Ρώσων έχει ακυρώσει αυτή την κομπίνα του Ερντογάν ο οποίος δεν μπορεί να βρει ισάξια  ενεργειακή εναλλακτική πέρα από το Ισραήλ.
Οι ΗΠΑ θα κερδίσουν τον έλεγχο της Ελλάδας από τους Γερμανούς Η Τουρκία παρακαλάει τις ΗΠΑ να αναμειχθούν στην Συρία εναντίον των Ρώσων και Κούρδων αλλά οι ΗΠΑ είναι απρόθυμες.
Εάν η Τουρκία με την εισβολή της αναγκάσει την Ελλάδα να συνδιαλαγεί με Γερμανία-ΗΠΑ- Τουρκία προκειμένου να ορισθεί ο τρόπος διαμελισμού της τότε οι ΗΠΑ θα ανακτήσουν το έδαφος που έχασαν στον έλεγχο της χώρας από την Γερμανία και μάλιστα με τρόπο που να τις εμφανίζει ως σωτήρα.Οι ΗΠΑ θα αναβαθμίσουν τον ρόλο τους στην περιοχή και θα ανταμείψουν τους Τούρκους με την ανάμειξη τους στην Συρία.
Από τον Μάρτιο του τρέχοντος έτους οι τράπεζες θα αφεθούν στην τύχη τους. Η οικονομική καταστροφή θα αφορά άμεσα την καθημερινότητα μας εφόσον το κλείσιμο τον τραπεζών θα σημάνει και το τέλος της οικονομικής δραστηριότητας τόσο στον ιδιωτικό τομέα όσο και στον δημόσιο.Εισαγωγές τροφίμων και καυσίμων θα καταστούν αδύνατες.Μεταφορές αγαθών το ίδιο. Καταστήματα λιανικής κλειστά λόγω έλλειψης αγαθών αλλά και χρημάτων των πελατών.
Έχουμε εστιάσει τα τελευταία χρόνια στην πιθανότητα της εξέγερσης των ΄΄παράτυπων'' μεταναστών , άποψη που ενισχύεται από εγκλήματα που έχουν διαπράξει όπως η εν ψυχρώ εκτέλεση του Έλληνα στο κέντρο της Αθήνας πριν από τρία χρόνια καθώς ετοίμαζε το αυτοκίνητο του για να μεταφέρει την ετοιμόγεννη σύζυγο του στο μαιευτήριο. Το θύμα κρατούσε μια κάμερα και δύο Αφγανοί τον σκότωσαν για να την κλέψουν.
Ωστόσο υπάρχουν και άλλες κοινωνικές ομάδες στην Ελλάδα όπως οι Ρομά οι οποίοι πάντα ζούσαν στο περιθώριο τόσο κοινωνικό όσο και οικονομικό.Όταν το περιθώριο αυτό λόγω οικονομικής κρίσης στενεύει και οι Ρομά ασφυκτιούν με την σειρά τους τότε κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει ότι δεν θα ενδώσουν σε οργανωμένα παρακρατικά κέντρα για το ξέσπασμα αναταραχών. Οι εν λόγω κοινωνική ομάδα μπορεί και κινείται πολύ πιο εύκολα στην χώρα εφόσον είναι και αυτοί Έλληνες πολίτες.Η έξαρση της εγκληματικότητας στους μεγάλους οικισμούς-γκέτο των Ρομά στην Αθήνα αποτελεί δείγμα απο το μέλλον.
Με άλλα λόγια οι άνθρωποι που ζουν στην σκιά της κοινωνίας μας και της οικονομικής δραστηριότητας μας, οι άνθρωποι που ζουν από τα απομεινάρια μας θα επαναστατήσουν πρώτοι όταν ακόμα και αυτά τα απομεινάρια θα γίνουν σπάνια λόγω της κρίσης .
Η αστική τάξη  λόγω καταβολών και μορφωσης σε μια οικονομική καταστροφή που θα ακολουθησει μετά το οριστικό κλείσιμο των τραπεζών δύσκολα ή έστω καθυστερημένα θα καταφύγει στην βία για την επιβίωση της, ατομικά ή συλλογικά. Το κοινωνικό περιθώριο θα προηγηθεί  της δράσης των  αρχών οι οποίες θα κληθούν  να ξεπεράσουν τον μετεωρισμό του διασταγμού ανάγκης για έκτακτα μέτρα προστασίας του πληθυσμού με σκληρή καταστολή και άσκηση ισοδύναμης βίας, μπροστά σε μια κατάσταση καθ όλα πρωτόγνωρη και αδυσώπητη.
Οι ταραχές γρήγορα θα προσελκύσουν και τους παράτυπους μετανάστες, τους άνεργους και όσους έχουν καταστεί απόκληροι λόγω κρίσης, όλοι χωρίς συγκεκριμένα πολιτικά αιτήματα, με μόνο κίνητρο το πλιάτσικο.Αυτά έχουν ξαναγίνει στην Αργεντινή και αλλού, έτσι λειτουργεί ο απόκληρος όχλος των αναξιοπαθούντων αθλίων.Έτσι μας θέλει ο Σόιμπλε. 
ΠΗΓΗ ΚΕΙΜΕΝΟΥ http://hellenicsunrise.blogspot.gr/2016/01/blog-post_22.html#more
Η Ελλάδα θα έχει να αντιμετωπίσει την τέλεια καταιγίδα όπως και η Κύπρος το 1974 και τότε η Τουρκία θα επιτεθεί σε Αιγαίο και Έβρο επικουρούμενη από ειδικές δυνάμεις της Αλβανίας και Σκοπίων οι οποίες θα χτυπήσουν τις υποδομές σε κεντρική και βόρεια Ελλάδα.
Από τον Μάρτιο λοιπόν .Όσο για τις κινητοποιήσεις που έχουν αρχίσει τόσο από τα αστικά στρώματα όσο και απο τους αγρότες να είστε σίγουροι ότι δεν θα σταματήσουν μέχρι την τελική καταστροφή επειδή ο απελπισμένος, αυτός που είναι πεπεισμένος ότι είναι παγιδευμένος και βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο, βρίσκει πιο εύκολο να καταφεύγει στην αντίδραση και την κλιμάκωση της μέχρι την βία, την αντιπαράθεση μέσα στα πλαίσια μιας ομάδας, από το να γυρίσει υποταγμένος και πεινασμένος στην έως χθες ειρηνική καθημερινότητα του και να πεθάνει ήσυχα.  
Ήρθε η ώρα και όσοι έχουν εργασία, όσοι είναι μεσήλικες, να ζήσουν με την ψυχολογία του αποκλεισμένου άνεργου 20χρονου που καταφεύγει στην βία των γηπέδων νοιώθοντας μέλος ενός ομίλου ανθρώπων που αν και δεν έχουν μέλλον έχουν- ίσως- τρόπο να επιβάλλουν προσωρινά την παρουσία τους μέσου του όχλου και της βίας.Εκεί θα καταλήξει το πράγμα, έστω και έαν άλλες ομάδες του περιθωρίου καταφύγουν πιο γρήγορα στην βία, και αυτό με ευθύνη της αδιαλαξίας της ''κυβέρνησης΄΄ η οποία υποτάσεται στα αφεντικά απο την Γερμανία.
Όσο για τους διάφορους γουρλομάτηδες 40άρηδες που ονειρεύονται την εξουσία να ξέρουν ότι δεν θα προλάβουν τίποτα διότι η πλεονεξία των γερμανών αφεντικών τους ξεπέρασε την λογική και το θύμα που λέγεται Ελλάδα πάει για διάλυση.

Σχόλια

Ο χρήστης Nikakis Kainourgios είπε…
Αν μας βγαλουν απο την ΕΕ δινουμε μια βαση στην ρωσια και ζηταμε ενωση με τις ΒRICS.Τι γινεται τοτε;
Ο χρήστης Nikakis Kainourgios είπε…
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ο χρήστης GREEK SPIRIT είπε…
Μα η ξενόδουλη ηγεσία θα μείνει μέχρι τέλους.Καιύστερα πως θα μπουμε στις BRICS με κλειστές τράπεζες και κατεστραμένη οικονομία
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Γιατί να γίνουν όλα αυτά όταν ήδη έχουν πωληθεί αεροδρόμια,πλέον λιμάνια,οι τράπεζες δεν είναι ελληνικές και τα χρήματα ως καταθέσεις δεν είναι πραγματικά χρήματα,οι επιχειρήσεις φεύγουν σε Κύπρο,Βουλγαρία,σε λίγο θα φύγουν οι εφοπλιστές,ο ορυκτός πλούτος θα υποθηκευθεί κτλ κτλ...Αφού όντως έχουμε φτάσει στο τέλος του δρόμου και ακόμα δεν υπάρχει τόσο σοβαρή αντίδραση από την κοινωνία και ούτε πρόκειται να υπάρξει κατά τη γνώμη μου κάποια συντονισμένη αντίδραση γιατί ένα μεγάλο μέρος βολεύεται από την υπάρχουσα κατάσταση και το μεγαλύτερο μέρος εχει χάσει την ελληνική του ταυτότητα,παιδεία για να κατανοήσει τι γίνεται στην Ελλαδα και παγκοσμίως(με τους περισσότερους που μιλάω περιμένουν διακαώς την κάρτα του πολίτη,νομίζουν ακόμα ότι το χρέος είναι απόρροια των μισθών στο δημόσιο κτλ κτλ)και άρα δεν πρόκειται να ξεσηκωθεί γιατί είναι μαζοποιημένος πόλτος λόγω κοινωνικής μηχανικής,γιατί να μπούν στον κόπο σύρραξης,πολέμων κτλ κτλ όταν μπορούν να τα κάνουν αναίμακτα?????

Με σεβασμό στην αρθρογραφία σου,την οποία διαβάζω ανελλιπώς εδώ και 3 χρόνια.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Γιατί να γίνουν όλα αυτά όταν ήδη έχουν πωληθεί αεροδρόμια,πλέον λιμάνια,οι τράπεζες δεν είναι ελληνικές και τα χρήματα ως καταθέσεις δεν είναι πραγματικά χρήματα,οι επιχειρήσεις φεύγουν σε Κύπρο,Βουλγαρία,σε λίγο θα φύγουν οι εφοπλιστές,ο ορυκτός πλούτος θα υποθηκευθεί κτλ κτλ...Αφού όντως έχουμε φτάσει στο τέλος του δρόμου και ακόμα δεν υπάρχει τόσο σοβαρή αντίδραση από την κοινωνία και ούτε πρόκειται να υπάρξει κατά τη γνώμη μου κάποια συντονισμένη αντίδραση γιατί ένα μεγάλο μέρος βολεύεται από την υπάρχουσα κατάσταση και το μεγαλύτερο μέρος εχει χάσει την ελληνική του ταυτότητα,παιδεία για να κατανοήσει τι γίνεται στην Ελλαδα και παγκοσμίως(με τους περισσότερους που μιλάω περιμένουν διακαώς την κάρτα του πολίτη,νομίζουν ακόμα ότι το χρέος είναι απόρροια των μισθών στο δημόσιο κτλ κτλ)και άρα δεν πρόκειται να ξεσηκωθεί γιατί είναι μαζοποιημένος πόλτος λόγω κοινωνικής μηχανικής,γιατί να μπούν στον κόπο σύρραξης,πολέμων κτλ κτλ όταν μπορούν να τα κάνουν αναίμακτα?????

Με σεβασμό στην αρθρογραφία σου,την οποία διαβάζω ανελλιπώς εδώ και 3 χρόνια.
Ο χρήστης GREEK SPIRIT είπε…
Είναι συνδιασμός γεγονότων και δεδομένων, δυστυχώς αν γράφω π΄νω απο 2000 λέξεις δεν με διαβάζουν. Ωστόσο όλαόσα λες είναιαπολύτως σωστά,αλλά αργούνε.Η Τουρκία έχει άμεση και απόλυτη ανάγκη για φθηνό πετρέλαιο και αέριο προς αντικατάσταση του λαθραίου απο το Ισλαμικό Κράτος. Το πετρέλαιο το αγόραζε προς 20-30 δολ το βαρέλι εδω και δύο χρόνιακαι έτσι τροφοδοτούσε την ανάπτυξη της με φθηνή ενέργεια. Περισότερα εδω http://hellenicsunrise.blogspot.gr/2016/01/blog-post_9.html. ΟιΈλληνες ακριβώς λόγω χαλαρής κοινωνικής συνοχής έδειξαν αξιοσημειωτη υπομονή Ο ''ΠΑΡΤΑΚΙΣΜΟΣ'' μας εμπόδισε να γίνουμε Αργεντινή , με επεισόδια κτλ. Η Τουρκια έιναι ο δούρειος ιππος των κεφαλαίων του Κατάρ το οποίο θέλει ν μας κατακτησει οικονμικά και πολιτισμικά .Αλλά όλα αργούνε Μόν μια εισβολή θα επιτάχυνε τα πράγματα.Οι τράπεζες ανήκουν στους ξένους που αγοράσαν τζάμπα τις μετοχές τους αλλά ενδεχόμενη-σίγουρη- χρεοκοπίαδεν θα σταματήσει επειδή ανήκουν σε ξε΄νους μετόχους. Η χρεοκοπία κράτους της ευρωζώνης θα έχει άμεσο αντικτυπο σε όλο το σύμπαν, κραχ ου θα συμπαρασύρει και την Κίνα .Το ευρω είναι το δευτερο νόμισμα μετα το δολαριο που οι μεγλοεπενδυτες εχουν επενδύσει . Ακόμα και οι ΗΠΑ θα πληγούν και μάλιστα ακριβως πάνω στην στιγμή που προσπαθούν μεσω ΔΝΤ νανατικαταστήσουν το δολάριο ως παγκόσμιο νόμισμα με το SDR το οποίο θα ελέγχεται από την federa reserve bank.Δεν είναι ώρα για χρεοκοπία 4 τραπεζων εντός ευρωζώνης.Πρεπει η χρεοκοπία τους να αποδοθεί σε πόλεμο και όχι σε αδυναμια της ΕΚΤ
Ο χρήστης ΩΡΙΩΝ είπε…
Συγνώμη Κύριοι αλλά κάνετε λάθος εκτίμηση. Εδώ χουμε ένα μεγάλο κεφάλαιο, με το οποίο μπορούμε να αντεπεξέλθουμε σ'όλα αυτά. Οι ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!!!! Όλοι τους επί 50 Χρόνια δούλευαν είτε για τις ΗΠΑ είτε για made in Germany. Δεν απαιτούνται τραγικές καταστάσεις. Απλά από Αμερικανόφιλο πάμε σε Γερμανόφιλο,το ίδιο κάνει. Αφού και οι δυο τους θέλουν να παραδώσουν το Αιγαίο στην Τουρκία.Και γιατί να επιτεθεί η Τουρκία σε μια άδεια από πλοία θάλασσα αφού περνούν τα πλοία τους διαμέσου του Κορινθιακού. Επίθεση κάνεις όταν έχεις αντίπαλο. Όταν ο αντίπαλος έχει κατεβάσει τα βρακιά,τι είδους επίθεση να κάνεις.Απλά η παράδοση προϋποθέτει ναυτικό αποκλεισμό της αρκούδας από την έξοδο στο Αιγαίο και την Μεσόγειο. Πιστεύω ότι θα το σκεφθούν πολύ,πριν θελήσουν να τους ξύσει με τα νύχια της. Ας ποντάρουμε λοιπόν σ'αυτόν το παράγοντα που ξέρετε ?? Άλλα ο άνθρωπος βούλεται κι άλλα ο Θεός κελεύει.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Έγραψες τη φράση κλειδί: άλλα ο ΘΕΟΣ κελεύει. Καλές οι ανθρώπινες αναλύσεις. Βοηθούν.
Απλά ας γνωρίζουμε όλοι οτι λογαριάζουμε και λογαριάζουνε χωρίς τον ΞΕΝΟΔΟΧΟ.
Ας σχεδίαζει ο ερντογαν και οι αμερικανο-γερμανοί. Αυτοί τη δουλία τους Εμείς τη δουλειά μας.
Οι Έλληνες (παρόλι την κατάντια και πτώση) είναι ο λαός που γνωρίζει καλά οτι άλλα ο ΘΕΟΣ κελεύει και όπου βούλεται νικάται φύσεως και ανθρώπων τάξις. Οι ισλαμο-γερμανο-αμερικάνοι είναι απαίδευτοι, ανιστόριτοι, ανέστιοι, άξεστοι λαοί βαρβάρων με ηγεσίες αθλίων. Παρίες της Ιστορίας. Έχουν βέβαια και λαμπρές εξαιρέσεις. Δεν ηγούνται ούτε θα ηγηθούν ποτέ της Ιστορίας. Ένα παράδειγμα αποφυγής είναι. Ας κάνουν οι φτωχοί τω νιονιώ σχέδια και μεις ας κάνουμε το απλό και μέγιστο: να παρακαλούμε ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΑΘΟ υπερ της Άνωθεν Ειρήνης. Αυτοί με άρματα και ίππους και κραυγές εμείς με το ΣΤΑΥΡΟ στο χέρι.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Οι τράπεζες ξέρουμε οτι είναι χρεοκοπημένες.Το καλοκαίρι που μας πέρασε ερχότανε τα αεροπλανακια με το ρευστό.

Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι το εξής.Έχουμε κάποια έγκυρη και βάσιμη πηγή που να πιστοποιεί οτι απο το Μάρτιο θα αφεθούν οι τράπεζες στην τύχη τους;

Γιατί ο Μάρτιος και όχι ο Απρίλιος ,ο Μαιος ή ο Ιούνιος;


Επιπλέον υπάρχει ένα ποιο οδυνηρο σενάριο.Να σκάσει η ευρωζώνη και να σου μείνουν τα ευρώ για να παίζεις μονόπολη.

Υ.Γ.:Όσο για τα υπόλοιπα του άρθρου απλά το μόνο που θα πω είναι οτι σε βάζουν στο κλίμα των προφητειών του Αγίου Κοσμά.

Πάλι με χρόνους με καιρούς πάλι δικα μας θα 'ναι
Ο χρήστης GREEK SPIRIT είπε…
Εγραψα ''από τον Μάρτιο'' και μετά. Τον Σεπτέμβριο είχα γράψει για τις κινητοποιήσεις των αγροτων και βγήκα αληθηινός τώρα. Απότον Απρίλιο του 2014 είχαν γράψει για την εισβολή των Ρώσων στην Μ.Ανατολή http://hellenicsunrise.blogspot.gr/2014/03/blog-post_24.html όταν η βοήθεια της ρωσίας στην Συρία ήταν συγκαλυμένη.Δείτε που έφθασαν σήμερα, και φυσικά υπάρχει και συνέχεια. Το 2015 είχα γράψει ''μηπρως το grexit είναι προμελετημενο http://hellenicsunrise.blogspot.gr/2015/02/grexit.html'' και σήμερα το διαδίκτυο έχει γεμίσει από δηλώσεις του Βαρουφακη για plan x . Αναλυτές λένε πως η ΄΄αξιολόγηση'' της εξέίξης ετέλεσης του μνημονίου ίσως πάρει μέχρι απο Μάρτιο μέχρι Μάιο. Οι Γερμανοί δεν μπορούν να λένε για πάντα ψεμματα για τις τράπεζες.Μπορούν να εκβιάζουν για την επιβολή μέτρων στην κοινωνία αλλα΄δεν μπορουν να λένε ψέματα σε όλη την υφήλιο για πάντα. Επεβάλαν τα capital control που δεν εμπόδισε την εκροή καταθέσεων ,έκαναν τα stress tests οπου δήλωσαν ψευδείαποτελεσματα περι υγείας τραπεζών, εκαναν την δήθεν ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών η οποία οδήγησε στο ξεπούλημα των μετοχων- αφου πρώτα έπεσαν σε επιπεδα τιμών των 10 cents το κομάτι- σε ξένους επενδυτές οι οποίοι μπορείκαι στην πλειοψηφία τους να είναι τίποτα άλλο απο την ΕΚΤ -δηλαδη οι Γερμανοί αγόρασαν το ίδιο τους τοθυμα εφόσν δεν υπήρχα αλλος προθυμος ηλίθιος.Αλλά και όσοι ξένοι αγόρασαν μετοχές τις αγόρασαν κυριολεκτικά τζάμπα αφου ξέρουν ότι τα stress tests καιη ανακεφαλιοποίηση είναιόλα μπούρδες και δεν αξίζε να δίνει ςγια μετοχες ελληνικών τραπεζών πάνω απο 10 λετπα του ευρώ την μια Τι άλλο μένει δηλαδή. Η αξιολόγηση πρέπει να ολοκληρωθεί μέσα τους επομενους τρεις μήνες, δηλαδή να αρχίσει ο νεος κύκλος ψεμάτων,δεν γίνεται.Αλλά και να ήθελαν οι Γερμανοί να ΄΄χωνουν΄΄κρυφά χρήμα στις ελληνικές τράπεζες επαόριστο δεν μπορούν γιατί και οι ιδιο έχουν μείνει απο χρήμα Ψαξτε για τις επισφάλειες της Deutche Bank καιθα τρελαθείτε. Οι γερμανοί πρεπει να αποφασίσουν τον Μάρτιο και μετά εάν θα συνεχίσουν να στηρίζουν την ελλάδα έστω και με τα ψευδοδάνεια τα οποία δεν δίνονται ποτέ , απλως εγγράφονται ότι δόθηκαν ,αλλά μαζί με την Ελλάδα πρεπει να αποφασίσουν αν θα στηριζουν τις τράπεζες οι οποίες είναι κλινκά νεκρές,και όλα αυτά την στιγμή που η Κίνα καταρεει και η Γερμανία θα χρειαστεί κεφαλαιακά αποθέματα για την αντιμετώπιση της σχηματιζόμενης οικονμικής κρίσης χειρότερης απο του 2008.Επίσης κανείς δεν δίνει σημασία σε αυτά που λεω για την ανάγκη της Τουρκίας σε ενέργεια και τον αγωγό Ισράηλ -Τουρκίας που προυποθετει την ύση του Κυπριακού .Κανείς δεν δίνει σημασία στην αναγκη των τουρκων για υποστηριξη των ΗΠΑ εναντίον ρωσίας και κούρδων και το δώρο που θα κανει η τουρκία στις ΗΠΑ για να τις προσελκύσει που θα είναι ο διαμελισμόςτης ελλαδας μετά απο εισβολή
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Σου έκανα την ερώτηση περι Μαρτίου διότι.

1.Στις εκλογές του Ιανουαρίου του 2015,λίγο πριν την συμφωνία του Φεβρουαρίου για 4μηνη διαπραγμάτευση εκτίμησα οτι ο Τσίπρας θα έπεφτε σε 6 μήνες.Με ένα μήνα απόκλιση έπεσα μέσα.

2.Το βράδυ των εκλογών του Σεπτεμβρίου του 2015 εκτίμησα οτι ο Τσίπρας θα πέσει σε διάστημα από 2-6 μηνών.Το εξάμηνο τελειώνει στα τέλη Μαρτίου

3.Τώρα εκτιμώ οτι το 2016 θα μας τραβήξουν την μπρίζα,κοινώς θα μας χρεοκοπήσουν

4.Γνωρίζουμε από τις προφητείες οτι μετά την απόσυρση του παγκοσμίου κεφαλαίου της οποίας θα προηγηθεί μια πολιτειακή ανωμαλία θα γίνει η τουρκική εισβολή.

Βλέπω τους αγρότες αποφασισμένους και αν είναι τόσο εξαγριωμένοι περί ασφαλιστικού που να ακούσουν και για τεταρτο μνημόνιο.
Άρα θεωρώ οτι στην παρούσα φάση οτι ο κόμπος φτάνει στο χτένι.

Οπότε ή θα πέσει η κυβέρνηση Τσίπρα ή θα ψηφιστεί το ασφαλιστικό.Αν ψηφιστεί το ασφαλιστικό θα βγούνε καραμπίνες.
Αν πάλι πάμε σε εκλογές ,οποιαδήποτε κυβέρνηση και να προκύψει θα πρέπει να πάει σε νέο μνημόνιο,γεγονός που θα πυροδοτήσει εκ νεου ισχυρές αντιδράσεις και τότε δεν θα ξεσηκωθούν μόνο οι αγρότες,αλλά και οι υπόλοιποι.

Έτσι λοιπόν έχουμε δυο τινά.

Αντίδραση του λαού ενάντιον κάθε μορφής μέτρου και μνημονίου,οπότε ρήξη με τους δανειστές και κατ'επεκταση άτακτη χρεοκοπία
Επιβολή στρατιωτικού νόμου για την επιβολή του μνημονίου,η οποία θα μας οδηγήσει σε χαοτική κοινωνική κατάσταση και πάλι σε άτακτη χρεοκοπία.

Συμπερασματικα η άτακτη χρεοκοπία είναι θέμα χρόνου
Ο χρήστης GREEK SPIRIT είπε…
Ακριβως.Εχω και εγω κάποιες πηγές αλλά ερχονται περισοτερο ως επιβεβαίωση των αναλύσεων μου και οχι ως βάση για εναρξη των κειμένων μου. Ο κόσμος πιστευει οτι τον βολεύει.Τον 15άυγουστο του 1940 οι Ιταλοί βυθισαν το ''Ελλη'' στην Τήνο και κανείς δεν υποψιαστικε ότι η Ιταλία θα μας επιτεθεί.Τον Μάρτιο του 1939 ο βρετανός ΥΠΕΞ Ρ Τσαμπερλειν πήγε στο Βερολίνο και πήρε γραπτή βεβαίωση από Χίτλερ και Μουσολίνι για μη πόλεμο και οι Βρετανοί το πιστεψαν. Τον Σεπτεμβριο του ιδιου έτος ο Χίτλερ εισαβαλε στην Πολωνία. Οι Τουρκοι θα χτυπήσουν Καστελόριζο, εξ ου κι οι περίεργες πυρκαυιες στα ZUBR στο ναυσταθμο Σαλαμίνας, σκαφη που ειναι τα μονα που μπορούν σε 8 ωρες να μεταφερουν ολοκληρη ταξιαρχία πεζοναυτων σε ολη την νησιωτικη επικράτεια.Οποιος με διβαζειει συστηματικά ξέρει.Θα χτυπήσυν και στην Σκύρο , καρδιά της Α/Α άμυνας και ισως στην Καβάλα με απόβαση.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Εμείς με το σταυρό στο χέρι θα ... ηγηθούμε της ιστορίας? Εγώ γτ νομίζω ότι απλά θα καταστραφούμε όπως ή Πόλις και το Βυζάντιο? Φιλαράκι μήπως θα έρθει και κάνας ξυπόλητος μεσσίας να μας σώσει από τα άρματα του εχθρού? Ή είσαι φτωχός και πεινασμένος και το έχεις χάσει ή σου έχουν πιπιλίσει το μυαλουδάκι τα παπαδαριά. Είσαι επικύνδινος για τον εαυτό σου και εύχομαι να μην έχεις άτομα που βασίζονται επάνω σου για να επιβιώσουν , κρίμα τους καημένους κρίμα και για σένα!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Το θέμα είναι πολυσύνθετο.

Υπάρχουν 3 κύριες φάσεις στην όλη ιστορια.

1.Οικονομική κατάρρευση της χώρας
2.Τουρκική εισβολή
3.Παγκόσμια οικονομική κατάρρευση και 3 παγκόσμιος πόλεμος.

Το πρώτο ερώτημα που τίθεται είναι το ποιος λόγος θα μας οδηγήσει στην χρεοκοπία της χώρας.
Θα είναι η αντίδραση του κόσμου που φέρει την ρήξη με τους δανειστές όπως ανεφερα ως ενδεχόμενο στο προηγούμενο σχόλιο ή κάποιος γεγονός θα προκαλέσει μια μεγάλης κλίμακας οικονομική ζημιά στην παγκόσμια οικονομία με αποτέλεσμα οι Τροικανοί να μην είναι σε θέση να επιβάλλουν καινούργια δάνεια μια και δεν θα υπάρχουν λεφτά;

Το Hoolywood έβγαλε μια ωραία ταινιούλα το 2015. "The big short"
Η ταινία περιγράφει την φούσκα του 2008 και 4 περιπτώσεις ανθρώπων που μπόρεσαν να δουν αυτο που ερχόταν.

Μέχρι εδώ αυτό δεν μας λέει τίποτα.Το ενδιαφέρον κατα την γνώμη μου είναι σε δυο σημεία.
Το πρώτο οτι μέσα στην ταινία "φωτογραφίζεται" στο υποσυνείδητο η deutsche bank και το δεύτερο σημείο είναι ακριβώς στο τέλος της ταινίας που μας δίνει μια σημαντική πληροφορία για τις κινήσεις των τραπεζών.

Άρα η πολιτειακή ανωμαλία θα φέρει την χρεοκοπία ή η πολιτειακή ανωμαλία αποτελεί "οδοδείκτης" παγκόσμιων γεγονότων που θα μας οδηγήσουν στην χρεοκοπία μας;

Με άλλα λόγια η πολιτειακή ανωμαλία θα είναι το σύννεφο που θα έχει μέσα του την καταιγίδα ή απλά η ένδειξη οτι πίσω του έρχονται άλλα σύννεφα που θα μας φέρουν την καταιγίδα;


Τουρκική εισβολή:Όταν η χώρα θα έχει καταρρεύσει οικονομικά και θα επικρατεί το χάος σε πολιτικοκοινωνικοοικονομικό επίπεδο,τι ποιο ωραίο πράγμα για έναν Τούρκο στρατηγό για να κάνει ντου;

Αλλά από την άλλη,οι Ρώσοι θα καθήσουν με σταυρωμένα χέρια;Όταν οι Τούρκοι ανοίξουν και μέτωπο προς την Ελλάδα,δεν είναι και αυτό με την σειρά του βούτηρο στο ψωμί για έναν Ρώσο στρατηγό να κάνει γενικευμένο ντου στην Τουρκία;Οπότε με το που θα κάνουν ντου οι Τούρκοι στην Ελλάδα,αυτόματα θα κάνουν ντου και οι Ρώσοι στην Τουρκία.

Άρα,θα στηθεί ένα ωραίο πανηγυράκι στο οποίο δεν θα συμμετέχουν οι Νατοικοί.

Το ερώτημα είναι γιατί; Γιατί οι Ρώσοι θα τα σαρώσουν όλα φτάνοντας μέχρι και το ισραήλ όπως μας περιγράφουν οι προφητείες;Γιατί οι Νατοικοί και βασικά οι Αμερικανοί θα καθίσουν στο καβούκι τους;

Μήπως εδώ κολλάει το γεγονός της οικονομικής καταστροφής που θα οδηγήσει στην απόσυρση του παγκοσμίου κεφαλαίου;
Μήπως οι Νατοικοί θα έχουν τραυματισμένες οικονομίες και έτσι θα είναι με δεμένα χέρια;
Μπορεί ναι μπορεί και όχι.

Τρίτος παγκόσμιος πόλεμος:Όπως γνωρίζουμε από την ιστορία ένας παγκόσμιος πόλεμος έρχεται μετά από μια παγκόσμια οικονομική κατάρρευση.Όλοι γνωρίζουμε οτι η παγκόσμια οικονομία αργά ή γρήγορα θα σκάσει.Επομένως ο παγκόσμιος πόλεμος είναι και αυτός θέμα χρόνου.

Όλες οι χώρες είναι κατεστραμμένες οικονομικά και επειδή η Ελλαδίτσα έχει τεραστίων διαστάσεων ενεργειακά κοιτάσματα για αυτό και ο παγκόσμιος πόλεμος θα γίνει στην γειτονιά μας (Η σφαγή των εκατοντάδων εκατομμυρίων ανδρών σε 3 ημερόνυχτα στην περιοχή
της Κωνσταντινούπολης κατά τις προφητείες).

Τελικό συμπέρασμα:Πιστεύω οτι ο Δυτικός Πολιτισμός μετράει αντίστροφα.Θα έρθουν τέτοια γεγονότα που θα εξαφανίσουν τον τρόπο ζωής του δυτικού πολιτισμού,ο οποίος έχει θεοποιήσει την ύλη και το χρήμα.Θα είναι τέτοια η καταστροφή που θα φέρει ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος
που όλοι αυτοί που θα έχουν μείνει θα είναι τόσο συγκλονισμένοι που θα προσπαθήσουν να αναζητήσουν παρηγοριά στον Θεό και όχι στον μαμωνά που έκαναν επι αιώνες

Υ.Γ.:Τα μνημόνια αν τα δεις πιο σφαιρικά,θα καταλάβεις οτι είναι προετοιμασία-προσαρμογή στην πείνα που θα φέρει η παγκόσμια οικονομική κατάρρευση και ο παγκόσμιος πόλεμος.Ουσιαστικά αυτή την στιγμή εκπαιδευόμαστε εν αντιθέση με τους άλλους λαούς που θα βρεθούνε από την χλιδή στην φτώχεια
μέσα σε μια νύχτα.
Το σοκ των υπολοίπων λαών θα είναι οδυνηροτατο και εφιαλτικότατο
Ο χρήστης Sperthias/Voulis είπε…
εισαι ηλιθιος? στα BRICS?????? XA X AX A XAX AXA.... AYTA ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΡΩΣΙΚΗ ΒΑΣΗ ΤΑ ΕΛΕΓΕ ΠΡΙΝ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕΤΕ ΕΚΤΟΣ ΒΟΥΛΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΜΠΛΑΓΛΑΜΑΔΕΣ ΤΗΣ Χ.Α.... ΤΩΡΑ ΦΑΤΕ ΤΟΥΣ... ΟΛΟ ΕΠΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΝΟΥΝ.....
Ο χρήστης Sperthias/Voulis είπε…
ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΑΠΛΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΟΧΙ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ.... ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ "ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ" ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ... ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ 7.000 ΕΥΡΩ...ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΤΕ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΩΡΟΣ ΓΙΑ ΕΝΑ "ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ" ΚΟΜΜΑ.... ΑΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΡΑ Η Χ.Α ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟ 7% ΩΣ ΕΑΝ ΚΟΜΜΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΝΟΜΑΕΙ Η ΗΓΕΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ... ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΕΛΛΑΔΑ...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
H κανένα μαλ@νο κωλόπαιδο είσαι, ή κανένα αριστερό μπάσταρδο. Και φιλαράκι να πείς τον πατέρα σου κόπανε.φρόντισε για τον δικό σου κώλο κι άσε τους άλλους ηλίθιε.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Πως βλέπεις τα πραγματα με αγροτες,hotspots σε Κω,Λεσβο,Σινδο και καρτα πολιτη??Πως βλέπεις πολιτικες εξελιξεις??Εκλογες ή οικουμενικη??
Πιστευεις ότι ολοι αυτοι εχουν ξεσηκωθεί γιατι χανεται η πατριδα ή γιατι οι μεν χανουν επιδοτήσεις και φυσικα τους μισθους και οι δε τον τουρισμο??
Ο χρήστης GREEK SPIRIT είπε…
Ποιο είναι το κακο εάν διαμαρτυρονται γιατί χάνεται ο τουρισμός.Δηλαδη το χάσιμο της οικονομικής δραστηριότητας ενος τόπου είναι ασύνδετο και κατώτερου του εθνικού σκοπού.Δηλαδή ένας επαγελματίας που ζει απο τον τουρισμό είναι ανθέλληνας όταν διαμαρτύρεται για την απαξίωση του προιόντος του; Δηλαδή έαν τελικά διαμαρτύρονται για εναντια στον οικονμικό μαρασμό του νησιού είναι ανθέλληνες;Και τι έιναι τελικά ο πατριώτης, ένας απλός θεωρητικός και ιδεολόγος χωρίς επαφή με την κοινωνία ; Δηλαδή μια διαμαρτυρία είμαι καλή μόνο όταν κινείται απο ιδεολογικα κίνητρα ξεκομένα απο την πραγματικότητα και συνδεμένα μόνο με κάποια ιδεολογικη μυθολογία;Δεν θα γίνουν εκλογές , διαβάστε προσεκτικά το κείμενο και θα πα΄ρετε απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Δε λεω αυτό.Αν όμως εχεις παει στα νησια και δεις τι εστι τουρισμος,τοτε θα καταλάβεις ότι αυτου του είδους ο τουρισμος καταστρεφει πολιτιστικα και ηθικα την Ελλαδα και μετατρεπει τα νησια σε χωρους κερδοσκοπιας και εκμαυλισμου από τους βαρωνους του χρηματος αλλα και τα ντοπια λαμογια.Οταν στα νησια στα φαρμακεια οι ξενοι(αγγλοι,γερμανοι,γαλλοι κτλ) τους σηκωνουν τα viagra,cialis και τα προφυλακτικα,ανθουν τα clubs,bars κτλ και μετα ενας μεγαλος ογκος αυτων από το πολύ ποτο πηγαινει στις ιδιωτικες κλινικες που στελεχώνονται μονο καλοκαιρι και εχουν δημιουργησει κυκλώματα με φαρμακεια,νοσοκομεια και γδυνουν στην κυριολεξια τους τουρίστες με τις τιμες(150 ευρω η επισκεψη) ενώ τα δημοσια νοσοκομεια είναι υποστελεχωμενα,τοτε με συγχωρεις αλλα αυτό δεν είναι οικονομικη ανθιση και ευμαρεια.Αλλα είναι ξεφτιλα για την Ελλαδα η οποια βγαινει προς τα εξω και καταστρεφει το ονομα μας.Που πηγε ο θρησκευτικος και ο πολιτιστικος τουρισμος??Ενας αγροτης στη Ροδο ή ενας ντοπιος που εργαζεται και παραγει τοπικα προιοντα για να τα πουλησει με κοπο και με μοχθο στους ξενους είναι πραγματικα καταστροφή γι'αυτον.Αλλα η γνωμη μου είναι ότι δυστυχως το μεγαλυτερο κομματι εχει γινει μερος μιας σαπιας τουριστικης κατάστασης που οδηγει στον εκμαυλισμο.Ποσα εκταμμουρια Ρωσοι,Ρουμανοι,Τσεχοι,Βουλγαροι,Σερβοι,Κινεζοι θα ερχοντουσαν κάθε χρονο μεσω θρησκευτικου και πολιτιστικου τουρισμου??Ποσα περισσοτερα χρηματα αφηνουν αυτοι από τους φραγκοφονιαδες βορειο-ευρωπαιους που δεν εχουν και κανενα ηθικο φραγμο??Για να μη μιλησω και για τα ξενοδοχεια all-inclusive των μεγαλολαμογιων που καταστρεφουν την τοπικη κοινωνια.Θελω να καταληξω ότι στην κω,θα επρεπε όχι να είναι 300 ατομα στην εξεγερση εναντιον του hotspot,αλλα 10.000.Να διμαρτυρομαστε που χανεται ο υγιης τουρισμος που προαγει το πνευμα,τη γνωριμια με αλλους λαους και ταυτόχρονα προαγει και τη ξεκουραση και την καλοπεραση και αυξανει και το ΑΕΠ.
Πατριώτης είναι αυτος που σεβεται τις αρχες και τις αξιες της πατριδας του και κινειται σε ολους τους τομεις με γνωμονα αυτές τις αξιες.Επειδη εχω παει Ροσο,Κω και Κερκυρα,ειδα μετα λυπης μου ότι ολόκληρες περιοχες των κεντρων εχουν μετατραπει σε βορειο-ευρωπαικα προάστεια και εχουν χασει τελειως την πολιτιστικη τους ταυτοτητα μονο κ μονο για να κανουν τους ξενους να νιωθουν ότι είναι στη χωρα τους.Θα βγαλει καποιος λιγα??Ας βγαλει λιγα,φτωχος πλην τιμιος.Θα εχει επιχειρηματικο μυαλο και θα βγαλει πολλα??Μαγκια του.Αλλα να είναι χρηματα ηθικα.
Θελω τη γνωμη σου πανω σ'αυτο.
Ο χρήστης GREEK SPIRIT είπε…
Ακριβώς .Εχω γράψει για όλα αυτά,παρακαλώ κάνε τον κόπο να διαβάσεις το http://hellenicsunrise.blogspot.gr/2014/05/blog-post_3963.html Η ''ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΒΑΡΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ'' ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΣΧΙΣΤΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ-Ο ΕΡΓΑΣΙΑΚΟΣ ΜΕΣΑΙΩΝΑΣ- ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΜΑΦΙΑΣ ΤΩΝ ΚΑΖΙΝΩΝ - Ο ΕΚΜΑΥΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΒΑΛΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΚΗΝΗΣ- Η ΑΥΞΗΣΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Sperthias αν μιλάς για το Καρατζαφυρερ γελαν κ οι πέρδικες, αυτός που ψήφισε μνημόνιο κ μας έφερε το παπαδημο, μάλιστα αυτόν θεωρεία πατριώτη? με τέτοια μυαλά σίγουρα θα το ξαναψηφισεις για να σε φέρει κ 5 μνημόνιο με κάνα άλλο παπαδημο
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Κάπως έτσι θα γίνουν τα πράγματα αλλά δεν θα τους βγει.Και δεν το λέω αυτό ορμόμενος από τις διάφορες προφητείες που κυκλοφοροούν στο διαδίκτυο.Αλλά θα σου πω τι θα μπορούσε να συμβεί όταν η εισβολή των Τούρκων φτάσει στο και πέντε.Αν και βλέπω ότι μόνο στο παραπέντε θα φτάσει.Ο Πούτιν,αν και φίλος με τον Ερντογάν μετά την τελευταία συνάντηση,πιθανών να σκεφτεί ότι εάν πατύχει το σχέδιο της Γερμανίας και εδραιωθούν οι ΗΠΑ στο ανατολικό Αιγαίο και ανατολική Μεσόγειο με την Τουρκία χώρα μέλος του ΝΑΤΟ να κατέχει την Ελλάδα και τα νησιά μας τότε πρώτον η Ρωσία αυτόματα θα αποκοπεί και δεν θα έχει έξοδο από τα στενά του Βοσπόρου,και δεύτερον τα ενεργειακά αποθέματα του Κατάρ αποκτούν διέξοδο προς την Γερμανία και ίσως οι ρεζέρβες στο Αιγαίο και Κρητικό πέλαγος να περάσουν σε Γεμανικά χέρια.Ο Ρώσως χάνει τον μεγαλύτερο πελάτη του στην Ευρώπη.Την συνέχεια την ξέρετε...
Ο χρήστης panpan είπε…
Μήπως έφτασε η ώρα να επαληθευτούν οι προφητείες;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
πιστευω πως ναι...
Ο χρήστης siakkas είπε…
Ακριβώς όπως τα λές. Όσο καλά και να τα έχεις με τον γείτονα όταν προσπαθήσει να σου χτίσει την εξώπορτα σου θα βγεις απ τα κεραμίδια και θα τον βαράς στο κεφάλι . Αλίμονο σε εμάς που δεν καταλάβαμε ακόμη την γεωπολιτική θέση της πατρίδας μας που βγάζουμε κόμματα κ αποκόμματα να μας αντιπροσωπεύουν και ξεφτιλίζουν την ζωή και την αξιοπρέπειά μας.
Ο χρήστης leovard είπε…
O επερχόμενος παγκόσμιος πόλεμος είναι υπέρ βέβαιο γεγονός.Η ιστορία έχει τους δικούς της νόμους.Η οικονομική κρίση οι τοπικοί πόλεμοι,το ενεργειακό, η ανισοκατανομή του πλούτου,η αντιπαράθεση των πολιτισμών,θα επιφέρουν τα επόμενα δύσκολα χρόνια.Ανάμεσα στην ισοπέδωση των λαών της περιοχής από το κίνημα της παγκοσμιοποίησης,που θα εξαφανίσει τα εθνικά κράτη,και την εθνική ιστορία,δεν είναι καλύτερα μια αναμέτρηση των πολιτισμών;Η ιστορία έχει προνοήσει να αντιπαραθέσει τις δυνάμεις του Πούτιν (που αν δεν υπήρχε έπρεπε να τον εφεύρουμε)ή έστω του διαδόχου του,με τις δυνάμεις της ισοπέδωσης του δυτικού πολιτισμού.Για εμάς τους Έλληνες η νέα γεωπολιτική κατάσταση που θα διαμορφωθεί( 50%-50% )θα είναι ευνοϊκή για μια νέα ιστορική πορεία,με Έλληνες πατριώτες στο τιμόνι της χώρας.Η Ανάσταση πάντα προϋποθέτει Γολγοθά.Κουράγιο.Ο πόλεμος δεν θα είναι πυρηνικός.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ολα τα κλεμένα μπορούν να γυρίσουν πίσω σε μια ημέρα. Αλλά πως ο κοιμισμένος λαός της τηλεόρασης θα καταλάβει αυτόν που είναι ικανός να το κάνει?
Εξάλλου αν ο κόσμος είχε συνείδηση, δεν θα είχαμε φτάσει εδώ που είμαστε.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Με το συμπάθιο αλλά οι προδότες δεν μπορούν να επιβάλουν στον κόσμο να αγοράζει γερμανικά προιόντα, ή να προτιμάει τα γερμανικά πολυκαταστήματα. Αυτό το κάνει απο μόνος του και με ευχαρίστηση, και έχει και την αίσθηση οτι πράττει το σωστό.
Ο χρήστης panpan είπε…
Επειδή το θέμα δεν είναι μόνο Ελληνικό, απλά η Ελλάδα λόγο συνθηκών θα βρεθεί και πάλι στο κέντρο των παγκόσμιων εξελίξεων, όπου θα προκύψει τάχιστα το παρακάτω παγκόσμιο ζήτημα.
Υπάρχουν οι ανθρώπινοι νόμοι και οι φυσικοί. Ο σύγχρονος άνθρωπος συμπεριφέρεται αφύσικα κυρίως προς το φυσικό του περιβάλλον αλλά και στους συνανθρώπους του παρακάμπτοντας όλους τους νόμους. Η φύση δεν είναι καλή ή κακή αλλά ξέρει να κρατά τις ισορροπίες και η ανθρωπότητα ή θα εξισορροπηθεί με το φυσικό της περιβάλλον ή θα αποβληθεί. Τα εργαλεία ο άνθρωπος τα έχει έτοιμα χημικά, πυρηνικά αλλά κυρίως βιολογικά ή θα συμμορφωθεί ή θα αυτοκαταστραφεί. Για τον πλανήτη γη χάρη θα του κάνει αφού το καρκίνωμα θα εξαφανιστεί, όμως δεν θα είναι ευχάριστο για την ανθρωπότητα.
Η ανθρωπότητα βρίσκεται στο πιο κρίσιμο σταυροδρόμι της ύπαρξής της, δεν μπορεί ένα εργαλείο, η οικονομία να προστάζει το πως θα εξελιχθεί ο κόσμος παραβλέποντας τις δομικές της αξίες όπως την δικαιοσύνη και το ήθος. Είναι φυσικά ανεπίτρεπτο να ηγούνται αυτού του κόσμου κουτσοί, στραβοί, ανίκανοι, μπορεί η ανθρωπότητα να τα ανέχεται όχι όμως η φύση. Στην φύση το υγιές και ικανό ηγείται και όχι το ασθενικό, φοβικό και ανήμπορο. Όταν ακολουθήσεις το δεύτερο καταστρέφεσαι γιατί δεν ακολούθησες το πρώτο και ικανό.


Ο χρήστης Φούλης είπε…
Ποιοι πιστεύεις έκαψαν τα zubr ??
Ο χρήστης GREEK SPIRIT είπε…
Οι Τούρκοι,ποιοι άλλοι
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μετά τη (με φωτογραφίες) συνάντηση Ερντογάν-Ρόθτσιλντ στις ΗΠΑ, το μόνο που άλλαξε στη ρητορική και τη τακτική τού Σουλτάνου ήταν οι δηλώσεις για τα ελληνικά νησιά, άρα πιθανόν να ήταν αυτό το περιεχόμενο της συνάντησης, τότε αυτό αποφασίστηκε, με αντάλλαγμα κάποιες παραχωρήσεις των Τούρκων στο συριακό-κουρδικό πρόβλημα.
Ο χρήστης Γρηγόριος Τσελεπης είπε…
Δυστυχώς η χώρα μας είχε και έχει ένα μεγάλο πρόβλημα-Το απόθεμα !!!
Ο χρήστης Άννα Τοπτσίδου είπε…
η απόβαση θα γίνει Ασπροβαλτα.Αν πετύχει η θεσσαλονίκη θα αποκοπεί απο τον φυσικό της
κορμό και απο Σερρες μεχρι Αλεξανδρούπολη θα παραδοθούν άμεσα.Αν υπάρχουν Ελληνες σκεφτώμενοι και στρατιωτικοι με μυαλό που δεν πιστεύω θα πρεπει να κάνουν τα Τεμπη της βορείου Ελλάδος Ρεντινα και μεχρι το Σοχο οχυρωματικά έργα.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Άντε να φάμε μια χρεοκοπία εν μέσω νυκτός, μια πολεμική εισβολή, μια ολοκληρωτική κατοχή και μια προσφυγοποίηση.
Τα ζητάει ο κώλος μας καιρό τώρα, και αν δεν τα λάβει δεν πρόκειται να ξυπνήσουμε (οι μισοί...).
Υπήρξαν χώρες που καταστράφηκαν εξαιτίας πολύ λιγότερης ηλιθιότητας.
Όταν πηδάς μεταξύ ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, ΠΟΤΑΜΙΟΥ και του λοιπού γλοιώδους μασωναριού, λωποδύταριού, κρετιναριού και παρτακιαριού, είσαι άξιος της μοίρας σου.
Και όταν βγάζεις 2 φορές τον Μπουτάρη για δήμαρχο, ξανά είσαι άξιος την μοίρας σου.
Εγώ δεν πρόκειται να αντιδράσω σε τίποτα. Από ότι φαίνεται, το σύμπαν αποδίδει την δικαιοσύνη αργά ή γρήγορα, και στην περίπτωσή μας έρχεται σύντομα. Αν με πάρει και εμένα η μπάλα, ας έχει. Μια μικρή θυσία για την απώλεια αμέτρητης βλακείας.
Φυσικά, στο γελλαδιστάν δεν μπορείς να είσαι βέβαιος ούτε καν για την σωστή καταμέτρηση των ψήφων, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα... Με το IQ που κυκλοφορεί εκεί έξω, δεν ξέρω αν η σωστή καταμέτρηση θα είχε καλύτερα ή χειρότερα αποτελέσματα...
Ο χρήστης BigBOSS είπε…
Λέτε θα κανει εισβολη η Τουρκια στην Ελλάδα, λες και θα κάνει εισβολή σε καμια χωρα με ανυπαρκτο στρατο (οπως Αλβανια, Σκοπια η Βουλγαρια) ο οποιος θα μεινει άπραγος. Μάλλοι οι Τουρκοι θα ανοιξουν έτσι τις πυλες του φρενοκομειου και θα το μετανιωσουν. Ηδη σημερα διερρευσαν εγγραφα της CIA απο το 1987 σχετικά με τις εκτιμήσεις τους για πιθανη ελληνο-τουρκικη συγκρουση http://www.militaire.gr/wp-content/uploads/2017/01/cia_aegean.pdf

Στα μουτρα ολων οσων κανουν λογο περι περιπάτου του υπεργαματου τουρκικου στρατού ριχνοντας έτσι εσκεμμένα το ηθικο

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ - ΟΙ ΑΙΤΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΘΟΡΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ Η ΕΛΛΑΔΑ-Η σημερινή κατάσταση στην Ελλάδα θυμίζει απόλυτα την πτώση του Βυζαντίου και την σταδιακή έλευση των Τούρκων