Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Αύγουστος, 2015

«Θα Βρεθεί κι Άλλο Αέριο στην Κυπριακή ΑΟΖ»

Εικόνα
«Θα Βρεθεί κι Άλλο Αέριο στην Κυπριακή ΑΟΖ» Προβλέπει ο Κασίνης Μετά την Ανακάλυψη της Eni στις Αιγυπτιακές Ακτές
Δευτέρα, 31 Αυγούστου 2015

Την πεποίθηση του ότι θα βρεθούν κι άλλα αποθέματα φυσικού αερίου στην κυπριακή ΑΟΖ, εξέφρασε στο ΚΥΠΕ ο πρώην διευθυντής της Υπηρεσίας Ενέργειας του Υπουργείου Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας, και Τουρισμού, Σόλων Κασίνης, σχολιάζοντας την ανακάλυψη του μεγαλύτερου κοιτάσματος φυσικού αερίου που βρέθηκε ποτέ στη Μεσόγειο, στην Αιγυπτιακή ΑΟΖ.
Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ, ο Σόλων Κασίνης είπε πως η ανακάλυψη του μεγαλύτερου κοιτάσματος που βρέθηκε ποτέ στη Μεσόγειο θα είναι μια σημαντική παράμετρος στην εξέλιξη του φυσικού αερίου στη Μεσόγειο.

Το απίστευτο μη βιώσιμο χρέος της Ελλάδος είναι 710 δισ

Εικόνα
Το κράτος 360 δισ χρέος, οι τράπεζες 143 δισ και οι ιδιώτες 206 δισ 31/08/2015  Συνολικά λοιπόν 710 δισεκ. που μεταφράζεται 4 φορές το ΑΕΠ ή 400%... - Το χρέος μας…τα μαύρα μας τα χάλια. Το χρέος της Ελλάδος, κράτους, ιδιωτών και τραπεζών φθάνει τα 710 δισεκ. ευρώ, φθάνει σε αυτό το απίστευτα υπέρμετρο ύψος που το καθιστά συνολικά μη βιώσιμο.
Οι πάντες χρωστούν.

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ-ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ

Εικόνα
Γράφει ο ΑΝΤΩΝΗΣ Ι. ΓΡΥΠΑΙΟΣ 29-8-2015 Ανάλυση Αρχίζω με ένα ρητό του DAVIDROCKEFELLER, αποβιώσαντος προσφάτως, «Εκείνο που χρειαζόμαστε είναι μια μεγάλη παγκόσμια ΚΡΙΣΗ, και τα Έθνη της Γης θα αποδεχθούν τη Νέα Παγκόσμια Τάξη. ( N.W.O.) Τη κρίση αυτή τη δημιούργησαν στη Μέση Ανατολή,(Συρία-Χαλιφάτο-Λιβύη), και στην Ουκρανία. Η ΚΡΙΣΗ αυτή οδηγεί στη μαζική μετανάστευση των Λαών, και κατευθείαν σε Γ! Παγκόσμιο Πόλεμο, με πυρηνικά όπλα. Ο DAVIDROCKEFELLERήταν ένας από τους ηγέτες της Νέας Τάξης Πραγμάτων, και της Παγκόσμιας Κυβέρνησης. Ο παππούς του JACOBROTHSCHILD, σημερινού ηγέτου της Παγκόσμιας Δικτατορίας, για τη Παγκόσμια Οικονομία είχε είπει, «Ας μου επιτραπεί να εκδώσω και να ελέγξω το χρήμα του Κράτους, (ΗΠΑ), και δεν με ενδιαφέρει ποιός θεσπίζει και ψηφίζει τους νόμους». Πράγμα που πέτυχε. Το δολάριο των ΗΠΑ, και το Ευρώ της Ευρώπης είναι νομίσματα του JACOBROTHSCHILD.  Στη πίσω όψη του δολαρίου ΗΠΑ εικονίζονται τα σύμβολα της Ν.Τ.Π., δηλαδή η πυραμίδα με τον οφθαλμό, «Ος τα πα…

Οι διακινητές προσφύγων «αλωνίζουν» στο facebook και μετά στο Αιγαίο

Εικόνα
H ΜΠΙΖΝΑ ΣΤΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΔΙΑΦΟΡΟ ΣΦΥΡΙΓΜΑ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΕΥΡΩΠΗΣ Μπορεί οι ευρωπαίοι ηγέτες να «έπεσαν από τα σύννεφα» με το μεταναστευτικό ζήτημα και ο ΟΗΕ να ανακάλυψε τώρα ότι οι βιασμοί και οι απαγωγές γυναικών είναι πάγια τακτική των τζιχαντιστών στις χώρες από όπου προέρχεται η πλειονότητα των προσφύγων αλλά το θέμα είναι πολύ παλιό.
Ήδη από το Μάιο του 2015, το newsbomb είχε αποκαλύψει ότι στο facebook δεκάδες σελίδες που ανήκουν σε διακινητές προσφέρουν ταξίδια προς την Ελλάδα.Όπως είχαμε γράψει τότε: Με τιμές φιξ που κυμαίνονται περίπου στα 6.000 δολάρια το κεφάλι οι διακινητές μεταναστών διαφημίζουν τις υπηρεσίες τους στο facebook. Εννοείται πως οι εικόνες είναι ειδυλλιακές, με ηλιοβασιλέματα και πλοία που αν μη τι άλλο υπόσχονται άνεση και ασφάλεια.

Η ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ-ΙΣΡΑΗΛ ΥΠΟ ΒΑΘΥΤΕΡΟ ΠΡΙΣΜΑ

Εικόνα
του Manlio Dinucci* 7-8-2015 Όταν ο Αλέξης Τσίπρας ανέλαβε τη κυβέρνηση στην Ελλάδα, ο συναγερμός ήχησε στο Ισραήλ: Ο ΣΥΡΙΖΑ, υποστηρικτής της παλαιστινιακής υπόθεσης, ζητούσε τον τερματισμό της στρατιωτικής συνεργασίας μεταξύ Ελλάδας και Ισραήλ. Ενώπιον της βίαιης ισραηλινής καταστολής εναντίον των Παλαιστινίων, ο Τσίπρας προειδοποιούσε, «δεν μπορούμε να παραμένουμε παθητικοί, γιατί αυτό που συμβαίνει σήμερα στην άλλη πλευρά της Μεσογείου, μπορεί αύριο να συμβεί στη δική μας τη πλευρά».

Ποιά ΕΕ; Και ποιό Ευρώ; Όταν φύγει η Βρετανία (σε λίγους μήνες) από την ΕΕ και «χτίσει» (με τις ΗΠΑ) την «δική τους ΕΕ» σε «μετωπική κόντρα» με την Γερμανία, σκέφτεται κανείς πόσο «βίαιη ΕΞΟΔΟΣ» μας περιμένει; ΤΩΡΑ λοιπόν ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ...

Εικόνα
Παρασκευή, 28 Αυγούστου 2015
28-8-2015 γράφει ο Γιώργος Ανεστόπουλος

Υπάρχει άραγε έστω κι ένας – σκεπτόμενος ή μη – πολίτης αυτής της χώρας που να μην γνωρίζει τι θα πει «Βρετανικός παράγοντας» ως προς την Ελλάδα;
Μάλλον όχι...
Από το αγγλόφιλο κόμμα της επαναστατικής περιόδου του ’21 μέχρι τον εμφύλιο και την αλλαγή «προβιάς και πατρόνων» (που σήμανε την Αγγλική πάσα της «Ελληνικής ντάμας» στα χέρια των Αμερικανών) είναι 200 ολόκληρα χρόνια επιβεβαίωσης του Βρετανικού Δόγματος όπως με αγγλικό κυνισμό αποδόθηκε από τον Τσώρτσιλ:
«...Για τη Μεγάλη Βρετανία δεν υπάρχουν σταθεροί φίλοι αλλά σταθερά συμφέροντα...»
Κι αν στα πλαίσια της Νέας PaxAmericanaεπιτράπηκε να ξεδιπλωθεί το «ευρωπαϊκό πείραμα», αμφιβάλλει κανείς πως ουδέποτε έπαψε το «άγρυπνο» αγγλοσαξονικό μάτι να παρατηρεί και να αναλύει τα «συμμαχικά» γεωστρατηγικά τεκταινόμενα»;

ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΥΠΤΩΜΑΤΙΚΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ-Οι συνεχόμενες εκλογές και δημοψηφίσματα λειτουργούν ως τα απανωτά χτυπήματα στο χταπόδι το οποίο πρέπει να μαλακώσει για να φαγωθεί.

Εικόνα
Greek Spirit
15-8-2015
Εκλογές και πάλι στην Τουρκία εφόσον μετά την τελευταία εκλογική αναμέτρηση της 7ης Ιουνίου ο Ερντογάν δεν μπόρεσε να σχηματίσει κυβέρνηση συνεργασίας με τους κεμαλιστές του CHP και τους κεντροαριστερούς του Κούρδου Ντεμιρτάς.
Την 5η Ιουλίου διεξήχθη και το περίφημο δημοψήφισμα στην Ελλάδα με τα γνωστά αποτελέσματα, δημοψήφισμα το οποίο μετά την χθεσινή υπερψήφιση του 3ου μνημονίου από την Βουλή οδηγεί και πάλι σε πρόωρες εκλογές. Ελλάδα και Τουρκία,όσο κι αν φαίνεται απίθανο, είναι θύματα της ίδιας πολιτικής για το διαμελισμό τους και την δημιουργία νέων κρατών, συνόρων και συνομοσπονδιών στην αν.Μεσόγειο. Στην Τουρκία θα συνεχιστούν οι πολιτικές ζυμώσεις και διεργασίες μέχρι να αποκτήσει ο Κούρδος Ντεμιρτάς τη απαραίτητη πολιτική δύναμη και ευρωστία προκειμένου να αναλάβει από κοινού με τον Ερντογάν την ομοσπονδοποίηση της χώρας.  Ο Ερντογάν εδώ και καιρό έχει αποφασίσει να αντιγράψει το Γερμανικό μοντέλο διοίκησης που υπαγορεύει την δημιουργία ομόσπονδων κρατιδίων…

Ποια είναι η κατάσταση στις Ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις-Η «ΧΑΡΤΟΓΡΑΦΗΣΗ» ΤΩΝ ΡΩΣΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ Οι αδυναμίες και τα «ισχυρά χαρτιά» της Ρωσίας στην Κριμαία

Εικόνα
Γράφει ο Γιάννης Κοκκινίδης 
13-3-2014
Οι κρίσιμες ραγδαίες γεωπολιτικές εξελίξεις στην Ουκρανία αιφνιδίασαν τον Βλαντιμιρ Πούτιν καθώς σημειώνονται πριν προλάβει εκείνος να καταστήσει τις Ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις ισχυρές , όπως ήταν αυτές πριν το 1990. Πίστευε ότι είχε το χρονικό περιθώριο μέχρι το 2020 να δώσει βαρύτητα σε άλλες προτεραιότητες.
Έτσι είχε βάλει σε δεύτερη μοίρα τα μεγάλα εξοπλιστικά προγράμματα για αρκετά χρόνια. Επαναπαύονταν στη σιγουριά που του έδιναν και του δίνουν τα πυρηνικά όπλα που διαθέτει η χώρα του.

Αυτά είναι τα επτά υπερόπλα που φτιάχνει η Ρωσία για να κατακτήσει τον κόσμο

Εικόνα
Αύγουστος 26, 2015  Την ώρα που ο ρωσικός στρατός φαίνεται να έχει επηρεαστεί άμεσα από τα προβλήματα της ρωσικής οικονομίας εξαιτίας της πτώσης της τιμής του πετρελαίου και των κυρώσεων της Δύσης, το Κρεμλίνο εργάζεται μεθοδικά πάνω στα project επτά υπερόπλων τα οποία βρίσκονται κοντά στην υλοποίησή τους και αναμένεται να αλλάξουν δραστικά τις ισορροπίες στον πλανήτη.

ΥΠ.ΕΞ: Η Αλβανία γκρεμίζει Ναούς όπως οι Τζιχαντιστές

Εικόνα
, Τετάρτη 26/08/2015 
Ο Εκπρόσωπος του Υπουργείου Εξωτερικών, Κωνσταντίνος Κούτρας, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων αναφορικά με την σημερινή κατεδάφιση του Ιερού Ναού του Αγίου Αθανασίου στους Δρυμάδες Χειμάρρας, δήλωσε τα εξής:
«Η καταστροφή ιερών τόπων και αντικειμένων λατρείας ελάμβανε χώρα, μέχρι πρότινος τουλάχιστον, στον ευρύτερο χώρο της Μέσης Ανατολής και της Β. Αφρικής από τους τζιχαντιστές. Σήμερα, είδαμε αυτό να γίνεται πράξη και στη γειτονική χώρα, την Αλβανία.
Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος.
Για τις εν προκειμένω κινήσεις της Ελλάδας προς την Αλβανία και προς τη Διεθνή Κοινότητα θα ενημερωθείτε άμεσα.
Ουδέν σχόλιο περαιτέρω»

Πηγή: www.himara.gr 
http://himara.gr/4724-i-alvania-gkremizei-naous-opos-oi-tzixantistes
Γκρέμισαν τα ξημερώματα τον Άγιο Αθανάσιο Τετάρτη 26/08/2015 08:50
Σήμερα τα ξημερώματα ολοκληρώθηκε ο στόχος του δημάρχου Χιμάρας να γκρεμίσει τον Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου στο χωριό Δρυμάδες.

O ρωσικός στρατός δεσμεύεται στη Συρία……

Εικόνα
Με καταγωγή από το Tatarstan Δημοκρατία της Ομοσπονδίας της Ρωσίας ο στρατηγός Valéri Guérassimov, αρχηγός των Ενόπλων Δυνάμεων και υφυπουργός Άμυνας γνωρίζει καλά το ισλάμ. O ρωσικός στρατός αρχίζει να δεσμεύεται στη Συρία.Πρόκειται για μια βαθύτατη και σημαντική αλλαγή που επέρχεται στην Μέση Ανατολή: ο ρωσικός στρατός αρχίζει να δεσμεύεται εναντίον της τρομοκρατίας στη Συρία.

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΗΣ-ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟΤΕΛΕΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΕΙΝΑΙ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ

Εικόνα
Greek Spirit 24-8-2015 H Τουρκία και οι Τούρκοι ανέκαθεν χαρακτήριζαν το Κουρδικό ΡΚΚ ως ''τρομοκρατική οργάνωση''  και τον πόλεμο εναντίον του ως ''εθνική υπόθεση'' κτλ κτλ. Είναι γεγονός ότι μέχρι την ειρηνευτική συμφωνία μεταξύ Κούρδων και Ερντογάν το 2013,ο τουρκικός στρατός πολέμησε για 25 χρόνια χωρίς επιτυχία με πολλές απώλειες. Βέβαια οι Τούρκοι ουδέποτε διδάχθηκαν από τα λάθη τους ούτε και μπόρεσαν ποτέ να εξάγουν διδάγματα και δόγμα από τις συνεχόμενες επιχειρήσεις για δυο και πλέον δεκαετίες. 
Τελευταία η συμφωνία κατάπαυσης του πυρός πετάχτηκε στα σκουπίδια μετά απο την αθέτηση των δεσμεύσεων του Ερντογάν απέναντι στους Κούρδους και οι τελευταίοι χτυπάνε αλύπητα τους τούρκους. Οι απώλειες του τουρκικού στρατού στο κουρδικό μέτωπο συναγωνίζονταν αυτές των αυτοκτονιών των Τούρκων φαντάρων οι οποίοι ακόμα και αν δεν πολεμούνε στο κουρδικό μετωπο γίνονται αντικείμενα βασανισμού , κακοποίησης , ακόμα και βιασμού από τους ανώτερους  τους. Ο Τουρκικός …

Πρακτορεία στο Αφγανιστάν οργανώνουν το «ταξίδι» για Ελλάδα

Εικόνα
23.08.2015  ΜΑΡΙΛΗ ΜΑΡΓΩΜΕΝΟΥ «Δεν ξέρω τίποτε για τη χώρα σας, μην το πάρετε άσχημα, απλώς δεν ήθελα ποτέ να φτάσω εδώ. Εγώ, στη Γερμανία πάω», λέει ο Καμπίρ. Η Ελλάδα δεν υπήρχε καν στα σχέδιά του, ήταν σαν την Τουρκία: μια χώρα - πέρασμα προς τα όνειρά του. Μοιάζει με Ελληνα ή με Ισπανό. Εχει σκουλαρίκι στο αυτί, σαν τουρίστας του Αυγούστου, και μιλάει αγγλικά πιο καλά από μένα.
Ο Καμπίρ λέει πως η γλώσσα που μιλάει ακόμα πιο καλά, είναι εκείνη των υπολογιστών, μόνο που το λάπτοπ του είναι κάπου στο Αφγανιστάν, κι εκείνος έχει κολλήσει στην Αθήνα. Ξέρει καλά πως το πτυχίο προγραμματιστή από τη χώρα που γεννήθηκε ίσως μοιάζει με ανέκδοτο για τους εργοδότες στην Ευρώπη. Ακόμα κι έτσι, το ταξίδι ήταν μονόδρομος γι’ αυτόν τον νεαρό απ’ την Καμπούλ.

Γιγαντιαίο Κοίτασμα - Στόχος Νότια της Κρήτης δείχνει η PGS!!!

Εικόνα
23.8.15 GBAL   Η. Κονοφάγος , Ν. Λυγερός, Α. Φώσκολος
Τον Ιούνιο του 2013 στο Λονδίνο η PGS παρουσίασε για πρώτη φορά τα πρώτα αποτελέσματα των υποθαλάσσιων σεισμικών καταγραφών της στο Ιόνιο Πέλαγος και Νότια της Κρήτης (Το βίντεο της Παρουσίασης της PGS).
Ήδη αυτές οι καταγραφές έδειξαν ότι, μόλις 50 χιλιόμετρα Νότια του Κόλπου της Μεσσαράς, δηλαδή στο θαλάσσιο οικόπεδο 14 της ελληνικής

«Η ΕΕ σκόπιμα φέρνει όσο το δυνατόν περισσότερους μετανάστες για να εξαλείψει τους γηγενείς Ευρωπαίους», λέει πολιτικός σχολιαστής στο Russia Today

Εικόνα
Ο DavidNoakes*, πολιτικός σχολιαστής, σε συνέντευξή του στο RussiaToday(RT) τόλμησε να δηλώσει δημόσια το προφανές γεγονός, ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει εμπλακεί σε μια στρατηγική αντικατάστασης των αυτοχθόνων πληθυσμών της ηπείρου αυτής με τριτοκοσμικούς μετανάστες.
Αναφέρει το RT: Η ΕΕ σκόπιμα φέρνει όσο το δυνατόν περισσότερους μετανάστες στην Ευρώπη, σε μια προσπάθεια να επικρατήσει το «διαίρει και βασίλευε» επάνω στους γηγενείς κατοίκους της Ευρώπης, αναφέρει ο πολιτικός σχολιαστής DavidNoakesστο RT.

Σιγά-σιγά η Ελλάδα μπαίνει στον αστερισμό των ανεξαρτητοποιήσεων. Όλοι οι παίχτες σιγά – σιγά παίρνουν θέσεις στο παιγνίδι. Η Τουρκία στη Δυτική Θράκη και σε κάποια νησιά στο Ανατολικό Αιγαίο. Η FYROM στη Μακεδονία. Η Αλβανία στην Ήπειρο. Το Ισραήλ σε Κρήτη και Κύπρο

Εικόνα
Πέμπτη, 23 Ιουλίου 2015 FYROM: Ο Μarcus ο Templar αποκαλύπτει το ρόλο του ΕΛΙΑΜΕΠ στην Ελλάδα! Του Καθηγητή Γ.Ζουγανέλη


Στην Ελλάδα πολλά ΜΜΕ είναι φανερό ότι ελέγχονται απο συμφέροντα, κυρίως των εφοπλιστών που δεν πληρώνουν φόρους όπως όλοι οι επιχειρηματίες, δημιουργώντας μια μαύρη τρύπα εισαγωγής και εξαγωγής μαύρου χρήματος στην ΕΕ. Μερικά ΜΜΕ στην επαρχία όμως φαίνεται ότι έχουν ξεφύγει απο το κανόνα, εκτός ίσως του περίφημου “ΔΟΛ” Κρήτης που παίζει άλλα παιγνίδια…
Μέχρι στιγμής δεν είχα ασχοληθεί με τη συνεισφορά του ΕΛΙΑΜΕΠ στα Ελληνικά δρώμενα. Ένα email  φίλου μέ έφερε στα ίχνη ενός πρώην πράκτορα των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ  (βλέπετε εδώ) γεννημένο στη Θεσσαλονίκη, που μιλάει σε video του 2011 για το ρόλο του ΕΛΙΑΜΕΠ στην σχέση FYROM και Ελλάδας. Αυτά που λέει είναι εντυπωσιακά και σηκώνουν παρέμβαση εισαγγελέα στο ΕΛΙΑΜΕΠ,  για να ελέγξει τη δράση του. 

ΠΕΡΙ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΛΙΤ

Εικόνα

ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΛΗ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΤΥΠΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΣΤΗΝ ΚΩ ΚΑΙ ΛΕΣΒΟ

Εικόνα

Στο χάος βυθίζεται η Τουρκία

Εικόνα
19/8/2015

Οκτώ Τούρκοι στρατιώτες σκοτώθηκαν σε βομβιστική επίθεση που εξαπέλυσαν εναντίον του οχήματος στο οποίο επέβαιναν Κούρδοι αντάρτες σήμερα, ανακοίνωσαν οι ένοπλες δυνάμεις της χώρας.

Μέλη του Εργατικού Κόμματος του Κουρδιστάν (PKK) τοποθέτησαν εκρηκτικά σε έναν αυτοκινητόδρομο στην επαρχία Σίιρτ και τα πυροδότησαν γύρω στις 14:10 (ώρα Ελλάδας) ανέφερε σε ανακοίνωσή του το γενικό επιτελείο στρατού. Η βόμβα, σε αγροτική περιοχή της περιφέρειας Περβαρί, εξερράγη τη στιγμή που περνούσε από το σημείο το όχημα του στρατού.

ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΙΡΑΝ – ΚΟΥΡΔΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΡΚΙΑΣ

Εικόνα
· Αυγούστου 19, 2015 Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Σχέδιο με την σύμπραξη των Κούρδων Τουρκίας και Συρίας, μαζί με το Ιράν, για την άμεση και έμπρακτη αντιμετώπιση της νεοοθωμανικής πολιτικής του Ταγίπ Ερντογάν, το οποίο κατηγορούν ότι βάζει φωτιά στην περιοχή, έγινε γνωστό από τα τουρκικά ΜΜΕ. Η σύμπραξη αυτή, σύμφωνα με δημοσιεύματα του ίδιου τουρκικού τύπου, έχει άμεσες συνέπειες στην ίδια την συνοχή και ύπαρξη της Τουρκίας όπως είναι σήμερα.

ΟΙ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΜΕ ΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΙΡΑΙΕΣ

Εικόνα
Greek Spirit 14-8-2015 Οι δημοσιογράφοι που υπηρετήσαν πιστά το εθνοκτονο καθεστώς τα τελευταία 5 χρόνια και κατά προέκταση τα τελευταία 30, βλέπουν ότι οι καναλάρχες τους πετάνε σαν στυμμένες λεμονόκουπες. Η συμμαχία με το διάοβλο πάντα αποβαίνει μοιραία. Τα μωροφιλόδοξα μεσαία στελέχη τω τραπεζών αφού μοίρασαν αφειδώς δάνεια σε κάθε κακομοίρη ωθούμενοι από την στρατηγική των τραπεζών για μόχλευση μέσω των εγγραφών των μελλοντικών κερδών από την αποπληρωμή των εορτοδανείων κ.α. βλέπουν τώρα να μένουν στον δρόμο.Οι εγχώριες τράπεζες εχουν ήδη κλείσει, πάει..

Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ -ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΛΗΨΗ ΗΓΕΜΟΝΙΑΣ ΤΗΣ Ε.Ε- ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΕ ΖΩΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΤΗΝ ΜΕΣΟΓΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΝΟΤΟ

Εικόνα
Η Γαλλία από συνιδιοκτήτης της ΕΕ έχει μετατραπεί σε κακοπληρωτή νοικάρη του Βερολίνου Της ΑΘΗΝΑΣ ΚΟΥΡΗ
09/08/2015 Επέβαλλαν το ευρώ στους Γερμανούς για να περιορίσουν την ισχύ τους μετά την επανένωση, αλλά δεν πήραν χαμπάρι ότι το Βερολίνο δούλευε στα μετόπισθεν για να κερδίσει τον έλεγχο της Ευρωζώνης - Ξύπνησαν βίαια όταν τους χτύπησε η κρίση το 2011, συνειδητοποιώντας ότι τα γερμανικά πλεονάσματα διέλυαν τη γαλλική βιομηχανία και οικονομία - Πλήρης η απουσία ενός γαλλικού σχεδίου και οράματος για το μέλλον της Ευρωζώνης - Ζωτικός χώρος για τη Γαλλία η Μεσόγειος και τα κράτη της Νότιας Ευρώπης ως αντίβαρο στη Γερμανία - Το Παρίσι πίεσε για να μπουν στην Ευρωζώνη παρότι δεν ήταν έτοιμα - Δεν έκανε όμως τίποτε για να προλάβει την καταστροφή που προκάλεσε το ευρώΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΣΤΟ ΓΟΥΔΗ--ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΩΝ ΝΕΟΤΟΥΡΚΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΙΘΑΝΕΣ ΕΠΑΝΑΛΗΨΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΑ

Εικόνα
http://www.tovima.gr/society/article/?aid=248317


Γράφει ο ΑΛΩΠΗΞ 15-8-2015
Το 1908 έλαβε χώρα στην Οθωμανική Αυτοκρατορία το κίνημα των Νεοτούρκων. Με τον όρο Νεότουρκοι (τουρκικά: Jön Türkler και Genç Türkler) εννοείται το τουρκικό εθνικιστικό κόμμα «Ένωση και Πρόοδος» της μεταρρύθμισης που ξεκίνησε στην τουρκοκρατούμενη τότε Θεσσαλονίκη το 1908. Στα συμφραζόμενα του όρου Νεότουρκοι εντάσσονται αξιωματικοί, πολιτικοί και διανοούμενοι, οι οποίοι ξεσηκώθηκαν για την επαναφορά του Συντάγματος του 1876, υιοθετώντας το σύνθημα Ελευθερία (Hurriyet), Ισότητα (Musavat) και Δικαιοσύνη (Adelat).

ΠΩΣ Ο ΣΟΙΜΠΛΕ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ -Ο ΟΔΗΓΟΣ ΟΣΩΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΔΩ- ΠΡΩΤΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ-ΜΜΕ-ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΚΠΟΙΗΣΗ ΓΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ

Εικόνα
Ανατολική Γερμανία η Ελλάδα! 17-3-2015  ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ
Ο φανατικός αντικομμουνιστής Σόιμπλε αντιμετωπίζει τη χώρα μας με όρους Ψυχρού Πολέμου
Η προοπτική ανόδου αριστερών κομμάτων στην Ευρώπη, όπως του ΣΥΡΙΖΑ ή του ισπανικού Podemos, είναι δεδομένο ότι έχει αποτελέσει το τελευταίο διάστημα έναν ισχυρό πονοκέφαλο στη γερμανική κυβέρνηση, και ειδικά στους χριστιανοδημοκράτες.
Κι αν η μεγαλωμένη στην «άλλη πλευρά του Τείχους» Άνγκελα Μέρκελ θεωρείται στη γερμανική κι ευρωπαϊκή πολιτική σκηνή μια κλασική οπορτουνίστρια, δίχως ιδιαίτερες ιδεολογικές «ευαισθησίες», δεν συμβαίνει το ίδιο με τον «σκληρό» του άκρατου νεοφιλελευθερισμού και ιδεολογικά φανατικό αντικομμουνιστή Βόλφγκανγκ Σόιμπλε. Ο ρόλος του Γερμανού υπουργού Οικονομικών, που κρατάει την πιο επιθετική κι άκαμπτη γραμμή απέναντι στη νέα ελληνική κυβέρνηση, μπορεί να ερμηνευθεί λίγο καλύτερα αν ανατρέξουμε στη δράση και τη σταδιοδρομία του.

Ένα βουλγαρικό άρθρο με αλήθειες για την Ελλάδα

Εικόνα
Τρίτη, 11 Αυγούστου 2015


Αύγουστος 11, 2015.
«Ο μύθος του φουσκωμένου δημόσιου τομέα στην Ελλάδα»
Από την Αθήνα στο Βερολίνο και την Ουάσιγκτον, ένα γεγονός συζητείται για την Ελλάδα, στο οποίο προφανώς συμφωνούν όλοι:
Το κύριο πρόβλημα της χώρας είναι ο διευρυμένος και διεφθαρμένος δημόσιος τομέας που πνίγει – δήθεν- τον ιδιωτικό τομέα.
Αυτή η άποψη απηχεί μόνο τη μισή αλήθεια.

Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΟΥ HELLENIC SUNRISE -Η ΔΙΕΙΣΔΥΣΗ ΚΑΤΑΡ -ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΜΕ ΟΧΗΜΑ ΤΙΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΦΟΣΟΝ ΥΠΟΤΑΧΘΟΥΜΕ ΜΕ ΦΟΒΗΤΡΟ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ

Εικόνα
Το hellenic sunrise εδώ μαι μήνες γράφει σχετικά με το σχέδιο διείσδυσης του Κατάρ και του ισλαμισμού με όχημα την δήθεν Ελληνοτουρκική φιλία και τις τουρκικές επενδύσεις . Έρχονται ΕΟΖ-διαμοιρασμός Αιγαίου κάτω από το μαστίγιο του πολέμου και με ''καρότο'' την δήθεν καταπολέμηση της ανεργίας και την οικονομική ανάπτυξη. Διαβάστε παρακάτω δύο άρθρα , στο πρώτο διαφαίνεται πλέον η ειρηνική οικονομική εισβολή της Τουρκίας και στο δεύτερο επεξηγείται με λεπτομέρειες το σχεδιο ξεπουλήματος Ηρθε η ώρα των επιχειρηματιών" είπε ο Ναταβούτογλου 05.12.2014 | 21:31
“Ήρθε η ώρα των επιχειρηματιών” είπε χαμογελαστός ο Αχμέτ Νταβούτογλου από το βήμα του επιχειρηματικού φόρουμ Ελλάδας-Τουρκίας αλλά προς το παρόν αυτό που ζούμε σε Αιγαίο και Κύπρο μοιάζει με την “ώρα των επιχειρήσεων”. Πολλά και πολύ θερμά λόγια, μεγάλη ευγένεια και φιλοφρονήσεις από τον Νταβούτογλου, πολλές υποσχέσεις για συνεργασίες οικονομικές ,όλες με επίκεντρο το Αιγαίο, το οποίο την στιγμή που τα έλε…

Τα πραγματα δεν ειναι οσο ασχημα φαινονται,ειναι ακομα χειροτερα.

Εικόνα
9-8-2015 Το παρακάτω κείμενο αποτελεί σχόλιο αναγνώστη σε άρθρο του  http://ardin-rixi.gr και συγκεκριμένα στο  Αυγούστου 7, 2015 at 10:20 πμ Η Ελλάδα θυμίζει το υπό κατάρρευση σοβιετικό μπλοκ; Παραθέτεται το κέιμενο-σχόλιο με την ορθογραφία και σύνταξη του σχολιαστή με μόνη παρέμβαση τις επεξηγηματικές παρενθέσεις στην σλάβική πολιτική-κομματική ορολογία
Τα πραγματα δεν ειναι οσο ασχημα φαινονται,ειναι ακομα χειροτερα.Θα ηθελα να ευχαριστησω και να συγχαρω τον συντακτη του αρθρου-αναλυση(Η Ελλάδα θυμίζει το υπό κατάρρευση σοβιετικό μπλοκ;).Ας μου επιτραπει να προσθεσω καποιες πινελιες.Η αναλογια θα πρεπει να αναζητηθει, δυστυχως,λιγοτερο στην ΕΣΣΔ και στη Ρωσσια και περισσοτερο στα μικροτερα κρατη του πρωην αν. συνασπισμου.Η μεν ρωσσια ειχε και εχει πολυ μεγαλα αριθμητικα αποθεματα ανθρωπινου δυναμικου ,φυσικους πορους ,εκταση,θεσμους,φορεις και δομες οχι απλως υψηλου αλλα κυριολεκτικα παγκοσμιου επιπεδου πανεπιστημια ,ερευνητικα κεντρα ,μουσεια,στρατιωτικες και διπλωματικες σ…

Η ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΣΤΗΝ Μ ΑΝΑΤΟΛΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΤΑ ΤΟΥΡΚΟΣΥΡΙΑΚΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΕ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ

Εικόνα
ΤΟ ΚΡΥΦΟ ΜΥΣΤΙΚΟ των Τούρκων. Δημιουργία ¨ΖΩΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ¨ στο ΑΙΓΑΙΟ εξ αιτίας του μεταναστευτικού κύματος… 8-8-2015
Ελλάδα Ξύπνα…πριν είναι πολύ αργά
Και να που έγιναν της μόδας πάλι οι ¨ζώνες ασφαλείας¨ σαν γεωστρατηγικός σχεδιασμός επιβολής χάραξης νέων συνόρων στην ευρύτερη γειτονιά μας.
¨Το Σεπτέμβριο θα πάει να συναντήσει τον Αμερικανό πρόεδρο Μ.Ομπάμα στις ΗΠΑ ο Τούρκος πρόεδρος Ρ.Τ.Ερντογάν με τον οποίο θα συμφωνήσουν τις αλλαγές συνόρων στη Μ.Ανατολη,με την δημιουργία ζωνών ασφαλείας και διεξαγωγή χερσαίων επιχειρήσεων στην Β.Συρία!
Σύμφωνα με το Σχέδιο, όπως αναφέρει η Hürriyet, θα δημιουργηθούν δυο ζώνες ασφαλείας, μια στα βόρεια σύνορα Τουρκίας Συρίας και άλλη μια στα σύνορα Ιορδανίας Συρίας. Ο Ερντογάν θα έχει επαφές και με το Πεντάγωνο όπου θα συζητηθούν οι στρατιωτικές λεπτομέρειες χερσαίων επιχειρήσεων.¨
ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟΝ άνθρωπο αυτόν;
¨Δημόσια ομολογία του Ρ.Τ.Ερντογάν ότι η Άγκυρα υποστήριξε άμεσα τους ισλαμιστές στη Συρία φιλοξενε…

Γιατί ισλαμοποιούν την Ελλάδα;

Εικόνα
Πέμπτη, 6 Αυγούστου 2015 ΟΙ  ΚΡΥΦΟΙ   ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ 
Ο  Οκταβιανός    Αύγουστος    συνήθιζε   να  λέει   "Δες  ποιός  ωφελείται    απο  την  κατάσταση   και  έχεις  βρεί   τον  κρυφό  υποκινητή !"  .

Η    σημερινή  τρελλή  κατάσταση   δεν  εξηγείται  με  τις   συνήθεις   θεωρίες    συνομωσίας . 
Από το http://esxatianasxesi.blogspot.gr/2015/08/blog-post_86.html
ΕΡΩΤΗΣΗ    1   :  Ποιός   προωθεί  την  "πολυπολιτισμικότητα"   στις   χώρες   των  Λευκών ;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ  ΤΩΝ  ΣΥΝΟΜΩΣΙΟΛΟΓΩΝ :  Οι  περιούσιοι .

Οι στρατοί μας γίνονται γατάκια

Εικόνα
του Μάρτιν φαν Κρέφελντ
27-7-2015 Εδώ και αρκετές δεκαετίες, οι Ένοπλες Δυνάμεις της Δύσης – που συνεχώς καμαρώνουν ότι είναι οι καλύτερα εκπαιδευμένες, καλύτερα οργανωμένες, καλύτερα εξοπλισμένες και οι καλύτερα στελεχωμένες της Ιστορίας – έχουν μετατραπεί σε γατάκια. Γατάκια ούσες, οδεύουν από τη μία ήττα στην άλλη. Είναι γεγονός ότι το 1999 επέτυχαν να επιβάλουν τη θέλησή τους επί της Σερβίας. Αλλά αυτό το κατάφεραν μόνον και μόνον επειδή ο αντίπαλος ήταν ένα μικρό, αδύναμο κράτος (οι Σερβικές ένοπλες δυνάμεις εκείνη τη στιγμή, εξαντλημένες από έναν παρατεταμένο εμφύλιο πόλεμο, κατατάσσονταν στην 35η θέση παγκοσμίως) κι ακόμη και τότε επειδή το κράτος εκείνο ήταν πρακτικά ανυπεράσπιστο στον αέρα. Το ίδιο ισχύει και για τη Λιβύη το 2011. Εκεί, έδωσαν όλες τις μάχες και υπέστησαν όλες τις απώλειες διάφορες ιθαγενείς συμμορίες. Και στις δύο περιπτώσεις, όταν ήταν να εμπλακούν σε χερσαία μάχη, άνδρες εναντίον ανδρών, η Δύση, με επικεφαλής τις ΗΠΑ, απλούστατα δεν είχαν τα κό…

Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΘΥΕΛΛΑΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ

Εικόνα
Greek Spirit 2 Μαρτίου 2015 Η Γερμανία μας θέλει εκτός ευρώ και σκοπεύει να μας πετάξει μέχρι τον Ιούλιο εάν δεν αποδεχθούμε το νέο μνημόνιο.
Γιατί μας κράτησαν στο ευρώ  Η Γερμανία μας κράτησε στο ευρώ μέχρι σήμερα κάτω από την πίεση των Κινέζων το 2012 και τον τον Φεβρουάριο του 2015, εφόσον θέλει το λιμάνι του Πειραιά και οι επενδύσεις της να βρίσκονται σε έδαφος της ευρωζώνης. Η Γερμανία υπέκυψε αλλά θα κάνει τα πάντα είτε για να μας χρεοκοπήσει και έτσι να επικαλεσθεί τετελεσμένο γεγονός το οποίο από μόνο του θα μας οδηγήσει εκτός ευρώ, είτε για να αποδεχθούμε το νέο τρίτο μνημόνιο το οποίο κυριολεκτικά θα σημάνει την γενοκτονία και την βιολογική εξαφάνιση των Ελλήνων.
 Γιατί φαινομενικά μας βοηθάνε και μας δίνουν κάτι λίγα λεφτά ή τέλος πάντων κάποιο χρόνο μέχρι τον Ιούλιο