Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Μάϊος, 2014

Ο πόλεμος της κάλπης είναι ουσιαστικά ένας πόλεμος γενεών

Εικόνα
ΑΠΟ ΣΧΟΛΙΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΤΟΥ ''ΗΓΓΙΚΕΝ'' http://hggiken.pblogs.gr/2014/05/pio-zwa-pethainoyme.html
Οι κάποιοι συμπατριώτες μας που αναφέρεσαι και οι οποίοι ψηφίζουν νουδουπασόκους δεν είναι άλλοι από τους συνταξιούχους μπαμπάδες και μαμάδες μας. Ελπίζω πως όλοι έχουν καταλάβει πια πως ο πόλεμος της κάλπης είναι ουσιαστικά ένας πόλεμος γενεών.

ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΟΡΟΙΔΟ -ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΝΑ ΣΕ ΣΩΣΟΥΝ

Εικόνα
31/5/14Πριν διαβάσετε το παρακάτω άρθρο της εφημερίδας ''Ποντίκι'' είναι καλό να επισκεφθείτε το http://hellenicsunrise.blogspot.gr/2014/05/13.html όπου ανάμεσα σε άλλα περιγράφεται πως η  Μακεδονία και Ηπειρος θα γίνουν Ειδική Οικονομική Ζώνη μαζί με τα Σκόπια και την Αλβανία.Σε αυτή την Ε.Ο.Ζ.η εξουσία του κράτους θα είναι μειωμένη έως και ανύπαρκτη .Επίσης ανφέρεται και το σχέδιο συνεκμετάλευσης του Αιγάιου Η δημιουργία της τριεθνούς Ε.Ο.Ζ. θα γίνει υπό το πρόσχημα της καταπολέμησης της ανεργίας και θα αποκτήσει την υποστήριξη των δεκάδων χιλιάδων ανέργων οι οποίοι θα πεισθούν ότι η μερική απεμπόλιση των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Ελλάδας προς όφελος της δημιουργίας θέσεων εργασίας στην Ε.Ο.Ζ. είναι κάτι καλό. Η Θεσσαλονίκη είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος των Τούρκων , των Σκοπιανών, των Βουλγάρων και των Γερμανών.Εδώ και χρόνια μάλιστα προετοιμάζεται το έδαφος με την ανάδειξη τοπικών αρχόντων στην βόρεια Ελλάδα που προάγουν την γενικότερη ''αφασιακή …

ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΕΡΒΙΑ

Εικόνα
29-5-2014Ήρθε η ώρα η Σερβία να είναι "στην ίδια πλευρά με τη Γερμανία" δήλωσε ο   Αλεξάνταρ Βούτσιτς, πρωθυπουργός της Σερβίας , της πιο πιστής σύμμαχου χώρας της Ρωσίας στα Βαλκάνια.Η δήλωση αυτή έρχεται αμέσως μετά τις καταστροφικές πλημμύρες με τους 50 νεκρούς,πλημμύρες οι οποίες σύμφωνα με όλους τους εκτιμητές εκτός από την ανθρωπιστική καταστροφή εξαΰλωσαν την οικονομία και τις υποδομές της Σερβίας η οποία μόνο σε δέκα χρόνια και με διεθνή οικονομική βοήθεια θα ορθοποδήσει.Οι πλημμύρες δεν αφορούν απλά στα δεκάδες ανθρώπινα θύματα αλλά σύμφωνα με μαρτυρίες επέφεραν καταστροφές κατά πολύ περισσότερο από τους ΝΑΤΟικούς βομβαρδισμούς του 1996 και 1999.  Την ίδια ώρα ο Πατριάρχης Μόσχας δήλωσε ότι θα επισκεφθεί την Σερβία και το Κόσοβο , μια επίσκεψη που σαφώς και έχει πολιτικό μήνυμα και εκφράζει την σφοδρή επιθυμία της Ρωσίας για την διατήρηση της συμμαχίας της με την Σερβία.

Αλλάζουν την Τακτική του Πολέμου οι Τούρκοι στο Αιγαίο! …(Που και πώς σχεδιάζουν να χτυπήσουν ;)

Εικόνα
  Τού Χρήστου Μακρυγιάννη* Διαβάζοντας την Τακτική του Πολέμου στο Αιγαίο και αναλύοντας τα γεγονότα ,αλλά και τις τελευταίες Κινήσεις -Ασκήσεις του Τουρκικού στόλου σε συνδυασμό με τις ασκήσεις των Τούρκικών Ειδικών δυνάμεων βγαίνει αβίαστα το συμπέρασμα : Η Τουρκική Πολεμική Τακτική στο Αιγαίο Αλλάζει !Η Τουρκική Πολεμική Τακτική στο Αιγαίο Αλλάζει !

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΧΙΣΗ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΕΓΙΝΕ -ΜΑ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ; ΤΟΣΟ ΚΟΡΟΙΔΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ;

Εικόνα
26-5-2014
Το αποσχιστικό κόμμα DEB το οποίο αποτελεί όργανο της Τούρκικης προπαγάνδας και εκστρατείας για την δημιουργία εκ του μη όντως Τουρκικής μειονότητας στην Θράκη και την συσπείρωση της εναντίον του Ελληνικού κράτους με απώτερο στόχο (πλέον μεσοπρόθεσμο) την απόσχιση .
Το DEB  λαμβάνει το 42,2% των ψήφων στο νομό Ροδόπης και το 27% στο νομό Ξάνθης.Βέβαια δεν θα βγάλει ευρωβουλευτή αλλά η δύναμη του δείχνει ότι έχει πετύχει να προσελκύσει τους μουσουλμάνους της Θράκης

Η ΑΥΤΟΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΟΜΕΝΗ ''ΣΛΑΒΟΦΩΝΗ'' ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ Η ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΚΟΜΜΑ DEB

Εικόνα
25-5-2014 Η Θράκη δεν αποτελεί το μοναδικό θύμα της προσπάθειας δημιουργίας πληθυσμών μειονοτικής συνείδησης όχι απλά και μόνο με θρησκευτικά κριτήρια άλλα και με εθνοτικά. Το Τουρκικό προξενείο στην Θράκη εδώ και χρόνια διεξάγει αγώνα για τον εκτουρκισμό της συνείδησης των μουσουλμάνων της Ελλάδας ανεξάρτητα εάν αυτοί δεν έχουν Τουρκική καταγωγή.
Παράλληλα με το δράμα της Θράκης εκτυλίσσεται παρόμοια τραγωδία και στην Μακεδονία όπου εδώ και δεκαετίες μικρή πληθυσμιακή ομάδα που αυτοπροσδιορίζεται ως αυτόχθονες σλαβόφωνοι Μακεδόνες υποστηρίζουν την σλαβική καταγωγή τους  και θεωρούν ότι διάγουν ως καταπιεσμένη δίγλωσση μειονότητα στο Ελληνικό κράτος το οποίο βεβαίως κατέχει παρανόμως τις περιοχές στις οποίες οι αυτοαποκαλούμενοι σλαβόφωνοι Μακεδόνες κατοικούν.

ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΥΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΓΛΥΤΩΣΑΜΕ - ΑΝ Η ΑΦΕΛΕΙΑ ΗΤΑΝ ΧΡΗΜΑ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΞΕΧΡΕΩΣΕΙ

Εικόνα
Έρχεται η Κυριακή που θα φύγουν αυτοί !!!! Θα έρθουν οι άλλοι!!!!!! Τι χαρά μεγάλη !!!!! Το καλοκάιρι του 2014 θα είναι ένα ατελείωτο beach party , σκίστε τα μνημόνια και τα μαγιό σας !!!! Όσο μεγάλη και αδήριτη είναι η ανάγκη να φύγουν από την εξουσία οι προδότες και τα φασιστικά μνημόνια τους άλλο τόσο είναι και η ανάγκη να καταλάβουν οι Έλληνες ότι τα προβλήματα τους δεν τελείωσαν αλλά τώρα αρχίζουν.  Φυσικά είναι ευτύχημα που οι συγκλονιστικές εξελίξεις σε διεθνές επίπεδο θα μας βρούνε με μια νέα κυβέρνηση ή τουλάχιστον με μια κυβέρνηση η οποία θα πνέει τα λοίσθια και θα φοβάται να συνεχίσει την γενοκτονία. Ωστόσο τα πράγματα δεν είναι και τόσο απλά.

LOST - ΗΜΕΡΑ 3η ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Εικόνα
17-5-2014 Ξημερώνει στην ζούγκλα. Η προηγούμενη νύχτα ήταν η ποιο μεγάλη που έζησαν ποτέ.Τουλάχιστον έτσι τους φάνηκε. Ο Χιμπαντζής και  ο μονόφθαλμος Πελεκάνος δεν έχουν κλείσει μάτι . Η βραδινή φωτιά έχει ήδη σβήσει, ακόμα και τα κάρβουνα έχουν χωνέψει.Τό ίδιο και οι ελπίδες τους . Η πρωινή δροσιά σήμερα έχει γίνει ψύχρα που περονιάζει τα κόκαλα. Οι πρώτες ηλιαχτίδες δεν έχουν την ίδια επίδραση όπως παλιά. Ο μονόφθαλμος Πελεκάνος δεν βλέπει πια τίποτα. Που είναι εκείνες οι ημέρες που το  φως της  μέρας τον γέμιζε με δύναμη και ενέργεια , που τον έκανε να τρέμει από ανυπομονησία να εφαρμόσει τις ορμήνειες της σοφής γριάς Κατσίκας, που τον έκανε να χαμογελάει στο ανάπηρο Κουνάβι  σαν το γοητευμένο από τον ήρωα θείο του  αγόρι .

ΤΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ-ΤΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ ΘΑ ΑΡΓΗΣΕΙ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ

Εικόνα
Η κεντροαριστερά θα είναι ο νικητής των ευρωεκλογών της 25ης Μαΐου. Η νίκη της θα πυροδοτήσει πολιτικές εξελίξεις υπό το κύμα αμφισβήτησης της κυβέρνησης τόσο από το εκλογικό σώμα όσο και από τα πανικόβλητα κυβερνητικά στελέχη που θα προσπαθήσουν την τελευταία στιγμή να αποποιηθούν των ευθυνών τους. Εξάλλου δεν υπάρχει τίποτα πιο εύκολο στον κόσμο σήμερα από το να κάνεις αντιπολίτευση στην κυβέρνηση σαμαρά -βενιζέλου.
Ο ΣΥΡΙΖΑ αποτελεί κομματικό σχήμα το οποίο ακόμα φιλοξενεί στους κόλπους του τον εμπνευστή του ''Τουρκικού πράγματος'' στην Θράκη.

ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΦΙΛΟ ΤΟΥ HELLENIC SUNRISE ΣΤΗΝ ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΙ ΜΕ ΣΑΦΗΝΕΙΑ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ FARAGE ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΤΩΝ ΒΡΕΤΑΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥΣ

Εικόνα
24-5-2014 I support Farage. He is the first politician who I believe is speaking from the heart. And more incredible, he actually says things that I think. Things that I have come to the conclusion with on my own without outside influence. When he is questioned, he speaks quickly. The questions come thick and fast and he barely ever pauses for breath. That alone tells me he is speaking from the heart, unlike the others. I refuse this opportunity to swear and call them names. I have always in my heart supported the EU, the notion of the EU and the joining of all these European countries. To me, this is a remarkable feat. A brilliant step forward for our part of the world.

17 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 1999 7,6 ΡΙΧΤΕΡ ΜΑΤΑΙΩΝΟΥΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ- 25 ΜΑΙΟΥ 2014 6,5 ΡΙΧΤΕΡ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΚΟΡΥΦΩΣΗΣ ΤΗΣ ΕΝΤΑΣΗΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ

Εικόνα
24-5-2014 Συνεχίζεται από Δευτέρα η αεροναυτική άσκηση των Τούρκων στο Αιγαίο , άσκηση κατά την οποία την περασμένη εβδομάδα προέβησαν σε εκατοντάδες παραβιάσεις. Είναι χαρακτηριστικό ότι την άσκηση παρακολουθεί από τα ακριτικά νησιά μας η Ελληνική στρατιωτική ηγεσία με τους ΑΓΕΣ και ΑΓΕΕΘΑ να βρίσκονται επί τόπου όλη την περασμένη εβδομάδα. Το ανησυχητικό είναι ότι οι Τούρκοι έχουν εξαγγείλει την έξοδο ωκεανογραφικών πλοίων τα οποία θα προβούν σε έρευνες του βυθού μέσα στην Ελληνική υφαλοκρηπίδα φέρνοντας αναμνήσεις από την κρίση του 1987 και σε κάθε περίπτωση ανεβάζει την ένταση σε πρωτόγνωρα επίπεδα μετά την κρίση των Ιμίων το 1996.

Γιατί η κυβέρνηση κάνει ότι είναι δυνατόν για να χάσει την εξουσία - ΤΙ ΜΑΣ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ

Εικόνα
25-4-2014 Έγκριτος Γερμανός οικονομολόγος ,ο στενός σύμβουλος της Μέρκελ κ.Ζίν, αμφισβητεί την ύπαρξη του περίφημου πλεονάσματος του Σαμάρα και καταγγέλλει ότι η κυβέρνηση κατέφυγε σε δημιουργική λογιστική . Η χρεωκοπία της Ελλάδας αποτελεί θέμα χρόνου. Το περίφημο 500άρικο του ''κοινωνικού μερίσματος '' αποτελεί πλέον επικοινωνιακό κόλαφο για την κυβέρνηση δημιουργώντας απίστευτου μεγέθους αδικίες στην διανομή του, αδικίες που καταβαραθρώνουν ακόμα περισσότερο την δημοτικότητα της κυβέρνησης. Η κρίση αποκτά εθνοκτονικά χαρακτηριστικά και οι κυβερνώντες προβαίνουν σε δηλώσεις που καταργούν την λογική και τους εκθέτουν στα δύο εκατομμύρια ανέργων και στα τρία εκατομμύρια νεόπτωχων.

Η Ρωσία θα συνεχίσει να ''καταπίνει'' χώρες και η Τουρκία θα διαμελισθεί

Εικόνα
3-4-2014
Η προσάρτηση της Κριμαίας αποτέλεσε ανομολόγητη έκπληξη για την Δύση η οποία είχε συνηθίσει την Ρωσία παρόλο το μέγεθος της να παραμένει στο περιθώριο.Τουλάχιστον έτσι νόμιζε. Οι μυστικές υπηρεσίες της Δύσης απέτυχαν να προβλέψουν τις προθέσεις του Βλ.Πούτιν όπως απέτυχαν να προβλέψουν και να παρακολουθήσουν τις κινήσεις του Ρωσικού στρατού. Οι υπουργοί εξωτερικών Ρωσίας και ΗΠΑ συνέρχονται σε συσκέψεις όπου διαπιστώνεται η σθεναρή και αταλάντευτη στάση της Ρωσίας για την προστασία των Ρωσόφωνων της Ουκρανίας , την ομοσπονδοποίηση της και την μη ένταξη της στο ΝΑΤΟ και Ε.Ε.

ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΝΟΘΕΙΑ

Εικόνα
Εξεδόθη ένταλμα συλλήψεως για τον Βγενόπουλο χθες, τρεις μόλις ημέρες προ των ευρωεκλογών. Γιατί άραγε; Μήπως για να ασκηθεί η κατάλληλη πίεση για το «μαγείρεμα» των εκλογικών αποτελεσμάτων της εταιρείας SINGULAR (συμφερόντων του ιδίου); Ένταλμα σύλληψης εναντίον του τέως εκτελεστικού διευθυντή της Μαρφίν- Λαϊκή Τράπεζα Ανδρέα Βγενόπουλου, καθώς και του πρώην διευθύνοντος συμβούλου της τράπεζας Ευθύμιου Μπουλούτα, εξέδωσε σήμερα το επαρχιακό δικαστήριο Πάφου, επειδή δεν παρουσιάστηκαν ενώπιόν του.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ Μαγείρεμα των αποτελεσμάτων φοβάται ο ΣΥΡΙΖΑ! Επίσκεψη στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ στη Singular Logic - τι αποφασίστηκε

ΚΑΛΕΣ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΛΛΑ ΑΣ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΦΕΛΕΙΣ ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗΣ -ΔΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

Εικόνα
Η επόμενη Κυριακή θα αναδείξει την κατάντια της Ευρωπαικής ηπείρου. Οι λαοί και η χώρες τους, ακόμα και οι δορυφόροι της Γερμανίας όπως η Ολλανδία, θέλουν απλά να ξεφύγουν από την οικονομική καταστροφή και την εθνοκτόνο κηδεμονία της Γερμανίας. 
Είναι κρίμα ότι οι λαοί της Ευρώπης έχοντας υποστεί την επιχείρηση ''σόκ και δέος'' της Γερμανίας δεν έχουν την ψυχραιμία για να ενωθούν ενάντια της βασισμένοι σε ένα  επαναπροσδιορισμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης για  την  οργάνωση τους και την απομόνωση των ενόχων που διέλυσαν το Ευρωπαϊκό όραμα αλλά προτιμούν την φυγή .

Η ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΣΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΝΙΚΗΤΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΚΑΙ Η ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΕΜΦΥΛΙΟΥ ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΜΕΤΕΚΛΟΓΙΚΟΥΣ ΜΗΝΕΣ

Εικόνα
Πατριωτικές ψήφοι θα κάνουν τον ΣΥΡΙΖΑ κυβέρνηση σύντομα...για να δείξει ξεκάθαρα το «αντεθνικό του πρόσωπο»...και να έρθει «ό,τι είναι να γίνει» μια ώρα αρχήτερα... Γράφει ο Γιώργος Ανεστόπουλος
Οι καλικάντζαροι – είδος δαιμόνων  – χαίρονται – σύμφωνα με την Παράδοση – να εισβάλλουν στο σπίτι Χριστουγεννιάτικα από τις καμινάδες και να τα κάνουν όλα άνω κάτω, ρημαδιό. Να σκορπάνε παντού φασαρίες, μπερδέματα, αταξίες, έχθρα, μίασμα, καταστροφή. Αυτοί λοιπόν οι Δαίμονες λέγονται με πολλά ονόματα στην ντοπιολαλιά του κάθε τόπου. Ένα από τα ονόματά τους είναι και «Μνημοράτοι» (διότι βγαίνουν  από τον κάτω κόσμο, δηλαδή από τα μνήματα). (Ναι, ξέρω. «Κάτι σας θύμισε»...)
Οι καλικάντζαροι λοιπόν, οι Δαίμονες αυτοί, οι «ΜΝΗΜΟΡΑΤΟΙ», σύμφωνα πάντα με την Παράδοση του Λαού μας ένα πράγμα ΜΟΝΟΝ φοβούνται κι αναρριγάνε μπρος του: Τη Χριστουγεννιάτικη Φωτιά. Είναι η Φωτιά που «καθαίρει και απελαύνει Στίφη Δαιμόνων»...

ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΑΛΙΟ ΜΕ ΑΕΡΑ ΚΟΠΑΝΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΕΧΝΑΣΜΑΤΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΕΧΟΜΕΝΗ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΙΥΣ

Εικόνα
Ψάχνουν να βρουν λεφτά οι τράπεζες σε όλη την ΕΕ Γιώργος Δελαστίκ Αναρωτιέται και στενάζει όλη η αγορά της πραγματικής οικονομίας: «Γιατί οι τράπεζες δεν δανείζουν λεφτά πια, απειλώντας με καταστροφή ακόμη και συνεπείς στις δανειακές τους υποχρεώσεις επιχειρηματίες;». Η απάντηση είναι τραγικά σαφής: απλούστατα, επειδή δεν έχουν λεφτά! Γιατί η κατάσταση διαρκώς επιδεινώνεται αντί να βελτιώνεται στον τομέα αυτόν; Υπάρχει επιπρόσθετη αιτία γι' αυτό. Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και η Ευρωπαϊκή Τραπεζική Αρχή ελέγχουν ήδη και θα γνωστοποιήσουν τον Οκτώβριο τα αποτελέσματα αντοχής των 124 μεγαλύτερων τραπεζών της ΕΕ, όπως ανακοίνωσαν επισήμως την Τρίτη, 29 Απριλίου. Αυτό το τεστ αντοχής έχει σαφώς σκληρότερες προϋποθέσεις από εκείνο που είχε γίνει σε όλη την ΕΕ το 2011, το οποίο σκοπίμως ήθελε να δείξει ότι δήθεν δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τις ευρωπαϊκές τράπεζες για να μην πανικοβληθεί ο κόσμος.

ΞΥΠΝΗΣΤΕ , ΕΡΧΟΝΤΑΙ !!

Εικόνα
21-5-2014
Ας προσπαθήσουμε να φανταστούμε τον πρόεδρο της Γαλλίας , χώρας 70 εκατομμυρίων κατοίκων να επισκέπτεται γαλλικό εργοστάσιο στο οποίο έχει συμβεί εργατικό δυστύχημα με 300 νεκρούς .Ας προσπαθήσουμε να φανταστούμε τον Γάλλο πρόεδρο να χαστουκίζει συγγενή θύματος ο οποίος βρίσκεται στα πρόθυρα νευρικού κλονισμού και ο οποίος διαμαρτύρεται εναντίον του προσώπου του Γάλλου προέδρου.Ας προσπαθήσουμε να φανταστούμε ότι ο διαμαρτυρόμενος συγγενής μετά το ξύλο που έφαγε από τον ανώτατο άρχοντα της χώρας τρέχει για να γλυτώσει αλλά τελικά σύμβουλος του προέδρου τον προφταίνει, τον ακινητοποιεί στο έδαφος και τον κλωτσάει με μανία μαζί με την αστυνομική συνοδεία του προέδρου.

Η ΕΥΡΩΠΗ ΠΑΡΑΚΑΛΑΕΙ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΗΝ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ ΜΕ ΑΕΡΙΟ-ΜΑ ΚΑΛΑ Η Ε.Ε. ΔΕΝ ΑΠΕΙΛΟΥΣΕ ΜΕ ΑΠΕΞΑΡΤΗΣΗ ; ΠΩΣ Ο ΜΠΑΡΟΖΟ ΕΓΙΝΕ ''ΜΠΟΖΟ''

Εικόνα
May 21, 2014 
Συμφωνία μαμούθ Μόσχας και Πεκίνου, φωνάζει ο Μπαρόζο
Η Κίνα και η Ρωσία υπέγραψαν σήμερα την πουλαναμενόμενη συμφωνία φυσικού αερίου, προϊόν δεκαετών διαπραγματεύσεων, ανακοίνωσε το κινεζικό πρακτορείο ειδήσεων Νέα Κίνα. Η συμφωνία οριστικοποιήθηκε κατά την επίσκεψη στην Κίνα του προέδρου της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν.
Ο καθορισμός της τιμής ήταν το κύριο εμπόδιο στις μακροχρόνιες διαπραγματεύσεις.

Πόσο κοντά μας βρίσκεται η Ουκρανία;

Εικόνα
Τρίτη, 20 Μαΐου 2014Δημήτρης Καζάκης


Είδατε τις εικόνες από την Μαριούπολη και το Σλαβιάνσκ; Είδατε τους αμάχους με σηκωμένα ψηλά τα χέρια να δολοφονούνται εν ψυχρώ από τις δυνάμεις του δήθεν “ουκρανικού στρατού”; Είδατε να καίγεται το κτήριο των συνδικάτων στην Οδησσό και μαζί του να καίγονται μερικές δεκάδες άτομα, όπως έκαναν οι ναζί σε εκατοντάδες χωριά τότε που μαζί με τους Ουκρανούς ομοϊδεάτες τους την εποχή του 2ου παγκοσμίου πολέμου. Είμαι σίγουρος ότι δεν είδατε τις εικόνες. Τα ΜΜΕ εκτελούν εντολές άνωθεν και έξωθεν να μην δείξουν το μέγεθος της φρίκης που βιώνει ο λαός της Ουκρανίας από τις ορδές των ναζί.

ΑΝΕΛΠΙΣΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΜΠΑΪΝΤΕΝ: "ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΝΟΜΙΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ"!

Εικόνα
Κέρδισε τις εντυπώσεις με το που πάτησε το πόδι του στην Κύπρο ο Αμερικανός Αντιπρόεδρος και γνωστός Φιλέλληνας Τζον Μπάιντεν, καθώς σε ιστορική δήλωσή του στο αεροδρόμιο της Λευκωσίας, δήλωσε: "Να είναι ξεκάθαρο. Αναγνωρίζουμε μία μόνο νόμιμη Κυβέρνηση στην Κυπριακή Δημοκρατία. Αυτή είναι η προσωπική μου θέση και η θέση των ΗΠΑ. Και η θέση της διεθνούς κοινότητας, πλην μίας χώρας"!

Ο Καθ. Γ. Ζουγανέλης για το μαγείρεμα των εκλογικών αποτελεσμάτων

Εικόνα
21 Μαΐου 2014 Αυτές οι εκλογές έδειξαν το προσωπείο της ψεύτικης δημοκρατίας στην Ελλάδα Του Καθ.Δρ.Γ.Ζουγανέλη Ένας τρόπος να βρίσκεις αν κάτι δεν πάει καλά σε οτιδήποτε, πέραν της άμεσης εποπτείας, είναι να εξετάσεις α> κατά πόσο είναι λογικό το αποτέλεσμα και β> κατά πόσον αυτό παρουσιάζεται σωστά ώστε να μπορείς να το ελέγξεις και να το συγκρίνεις. Αυτό πρέπει να το θυμάστε. α> Το αποτέλεσμα των εκλογών δεν ήταν λογικό.

Ἅγιος Κωνσταντῖνος : Ἀπό τόν θρύλο στήν ὕβρη

Εικόνα
Ἀπομαγνητοφωνημένη ὁμιλία τοῦ πρωτοπρεσβυτέρου Κωνσταντίνου Στρατηγόπουλου πού ἔγινε στόν Ἱερό Ναό τοῦ Ἁγίου Κωνσταντίνου τῆς Ἱερᾶς Μητροπόλεως Πειραιῶς, τήν Παρασκευή 24 Μαΐου 2013. Πρωτογενῶς καί πρωτίστως, νά εὐχαριστήσω πάντοτε καρδιακά, τόν οἰκεῖο Μητροπολίτη, τόν Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πειραιῶς, γιά τήν εὐλογία πού μᾶς δίνει νά ὁμιλοῦμε στή δική του περιοχή καί βεβαίως καί κατ᾽ ἐξοχήν τούς ἐφημερίους καί τόν προϊστάμενο τοῦ ναοῦ ἐδῶ γιά τήν ἀγάπη πού εἶχαν νά μᾶς προσκαλέσουν. Ὅπως εἴπαμε, ὅλες οἱ ὁμιλίες αὐτές ἀναφέρονται στό χῶρο τοῦ Ἁγίου Κωνσταντίνου καί στό Διάταγμα τῶν Μεδιολάνων. Ἄν θέλετε, αὐτήν τήν ὁμιλία πού θά σᾶς κάνω νά τήν χαρακτηρίσω μέ ἕναν τίτλο, περίπου νά ξέρετε τί θά λέγαμε, θά τό ἔλεγα μέ τόν ἑξῆς τίτλο: «Ἀπό τόν θρύλο στήν ὕβρη». Θά καταλάβετε μετά τί σημαίνει αὐτό πού λέω. Καί φυσικά δέν μπορῶ νά κάνω ἀλλιῶς, δέν γίνεται ἀλλιῶς, δέν μπορῶ νά μιλήσω γιά τόν Ἅγιο Κωνσταντῖνο καί τή μητέρα του ἁπλῶς θεωρητικά, ἐπιστημονικά, ἱστορικά, θά τό κάνω ὅσο…

Ελλάδα: το «Μεξικό» της Ε.Ε.;

Εικόνα
Μαΐου 20, 2014 
του Γιώργου Ρακκά.
Η πολιτική κατάσταση που διαμορφώνεται μετά τον πρώτο γύρο των δημοτικών εκλογών θυμίζει… Μεξικό. Αποτελεί δε ένα ακόμα σημάδι ότι βαίνουμε για τα καλά στον μετασχηματισμό μας σε «αποικία χρέους», χώρα περιορισμένης ευθύνης – και όποιος πανηγυρίζει δεν ξέρει που πατά και που πηγαίνει. Αλλά γιατί «Μεξικό»;

ΠΙΣΩ ΕΧΕΙ Η ΑΧΛΑΔΑ ΤΗΝ ΟΥΡΑ -ΤΟ 40% ΤΗΣ ΑΠΟΧΗΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΦΥΛΑΝΕ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ

Εικόνα
ΤΟ ΕΞΥΠΝΟ ΠΟΥΛΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΥΤΗ ΠΙΑΣΤΗΚΕ! ΛΙΓΟΙ ΕΤΕΡΟΔΗΜΟΤΕΣ ΠΗΓΑΝ ΣΤΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥΣ – ΘΑ ΠΑΝΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ! 18/05/2014 Όπως είναι γνωστό, η συγκυβέρνηση της δυστυχίας μας, με τρόπο καθαρά πραξικοπηματικό, κανόνισε να διεξαχθούν οι κρισιμότατες ευρωεκλογές ταυτόχρονα με τον 2ο γύρο των δημοτικών/περιφερειακών εκλογών (ενώ το σωστό θα ήταν να οριστούν οι δημοτικές στις 25 Μαΐου ο 1ος γύρος και την 1η Ιουνίου ο 2ος), με προφανή σκοπό να αποτρέψει τους ετεροδημότες να πάνε για δεύτερη συνεχόμενη βδομάδα στους τόπους καταγωγής τους και να την μαυρίσουν. Βλέπετε, συνήθως οι ετεροδημότες μεταβαίνουν στους τόπους καταγωγής τους κατά τον 1ο γύρο (όταν υποψήφιοι είναι συγγενείς, φίλοι και γνωστοί…) και αποφεύγουν να μετακινηθούν στον 2ο. Τώρα δε με την κρίση, το να μεταβεί κάποιος ετεροδημότης δύο συνεχείς εβδομάδες στην επαρχία του, είναι απαγορευτικό.

ΜΙΧΑΛΗΣ ΙΓΝΑΤΙΟΥ για το σημερινό κλίμα στην Ελλάδα :Σε μένα θυμίζει την ατμόσφαιρα εμφυλίου, που ζούσαμε στην Κύπρο πριν την τουρκική εισβολή.

Εικόνα
Με αφορμή τις εκλογές: Σκηνικό “εμφυλίου πολέμου”…Οι δανειστές έδειξαν ότι είναι βρώμικοι και εκδικητικοίΤουΜΙΧΑΛΗΙΓΝΑΤΙΟΥ,http://www.ethnos.gr,http://www.mignatiou.com Κάθε φορά που η Ελλάδα οδεύει προς εκλογές, διαβάζουμε και ακούμε πολλές υπερβολές για τη σημασία τους. Η φράση «οι πιό κρίσιμες (εκλογές) της ελληνικής ιστορίας» είναι η πλέον χιλιοειπωμένη και συνήθης, για να περιγραφεί «η κρισιμότατη των στιγμών».

ΣΕ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Εικόνα
Σάββατο, 17 Μαΐου 2014
Δυο πράγματα είναι αυτά που απειλούν να ανακόψουν την επικίνδυνη νεοταξίτικη συνταγή που μαγειρεύεται σε μια Ευρώπη που βράζει: Ο ευρωσκεπτικισμός που σαρώνει ολόκληρη την Ήπειρο και οι εξελίξεις στην Ελλάδα... του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ Έτσι, μπροστά στις ευρωεκλογές που έρχονται, οι εξελίξεις στην Ελλάδα αποκτούν μια θέση ξεχωριστή στο υπό διαμόρφωση γεωπολιτικό ντόμινο, και μπρος στην αβεβαιότητα απόλυτου ελέγχου τους, στην ημερήσια διάταξη μπαίνουν εκ των πραγμάτων σχεδιασμοί με στόχο την αποτροπή τους. Ο επικοινωνιακός οχετός που άνοιξε με τις δήθεν αποκαλύψεις για τη βραδιά της ντροπής στη γιάφκα των βρικολάκων, δε σχετίζεται μονάχα με την απόπειρα εκτεταμένης χειραγώγησης της πολιτικής συμπεριφοράς των μαζών μπροστά στις εκλογές και με εργαλείο την κατευθυνόμενη τρομοκράτηση.

ΟΙ ΠΟΛΙΤΟΓΡΑΦΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΜΑΖΙΚΑ ΥΠΕΡ ΛΕΠΕΝ !!

Εικόνα
Τον τελευταίο καιρό στις συγκεντρώσεις του ξενοφοβικού Γαλλικού  κόμματος ''Εθνικό Μέτωπο'' μπορεί κανείς να παρατηρήσει ότι συμμετέχουν όλο και περισσότεροι άνθρωποι σκουρόχρωμου δέρματος.Οι συμμετέχοντες αυτοί αναφωνούν  συνθήματα όπως ''αυτή είναι η πατρίδα μας'' κάτι που μπερδεύει τον παρατηρητή , μεταδίδει το BBC σε ανταπόκριση του από την Γαλλία. Γιατί αυτά τα άτομα υποστηρίζουν τον ακροδεξιό πολιτικό σχηματισμό ''Εθνικό Μέτωπο'' της Μαρί Λεπέν ; Για αυτούς του οπαδούς η υποστήριξή προς το ακροδεξιό κόμμα είναι κάτι φυσιολογικό.

Ένταση στις σχέσεις Γερμανών και Αγγλοσαξόνων (ή πόσο μικρή φαίνεται η Ελλάδα ανάμεσα στα βουβάλια που μαλώνουν)

Εικόνα
Άγγελος Στάγκοςastagkos@reporter.gr 13 Μαϊ 2014 Πολλά τα ερωτηματικά για το timing του δημοσιεύματος των Φαϊνάνσιαλ Τάϊμς σχετικά με όσα έγιναν τότε στις Κάννες, τις παρεμβάσεις των μεγαλοεταίρων στην Ελλάδα και την Ιταλία, αλλά και την πίεση που ασκήθηκε πάνω στην Μέρκελ, κυρίως από τον Ομπάμα, προκειμένου να αλλάξει την οικονομική πολιτική στην Ευρώπη. Οι "αποκαλύψεις" προκάλεσαν αναταραχή στην Ελλάδα, ειδικά στο ΠΑΣΟΚ και ταυτόχρονα πρόσφεραν μία ακόμη ευκαιρία στον Τσίπρα να επιτεθεί στο Σαμαρά από τη Μόσχα, ενώ σαματάς γίνεται και στην Ιταλία, όπου οι Μπερλουσκονικοί ζητούν τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής.

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις από πρώην ισλαμιστή τρομοκράτη της οργάνωσης BOKO HARAM - Κάθε ομοιότητα με το μέλλον των χριστιανών της Ελλάδας και Ευρώπης είναι ...κρίνετε το εσείς...

Εικόνα
Ή Boko Haram Είναι μια ισλαμική τρομοκρατική οργάνωση η οποία αυτή τη στιγμή αποτελεί τη μεγαλύτερη απειλή για τη Νιγηρία.

Οι εκμυστηρεύσεις του 27χρονου NasirIsiaku, πρώην μέλους της οργάνωσης Boko Haram, ενώπιον χριστιανικού ακροατηρίου στη Γκάνα, δίνουν ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τη δράση και τις δομές της ισλαμιστικής οργάνωσης (Ghananews 13/08/13/ObservatoiredeChristianophobie, dreuzinfo). Ο Isiaku εξιστορεί τη ζωή του ως δολοφόνου και την απροσδόκητη μεταστροφή του :
“Oι εκπαιδευτές μας μας δίδασκαν πως όσους περισσότερους χριστιανούς σκοτώναμε τόσο περισσότερο διασφαλίζαμε την είσοδό μας στον Παράδεισο (Alijonan). Εντάχθηκα στο « BafarawaIslamicCenter » το 2010, όπου παρακολουθούσαμε μαθήματα αραβικής γλώσσας.

Ανοιξε μπακάλικο ο Ερντογάν

Εικόνα
Σουλτάνος ή μπακάλης;; Ρ.Τ. Ερντογάν κάθεται σε ένα σκαμνάκι μέσα σε ένα σούπερ μάρκετ, δίπλα στα ψυγεία και ανάμεσα σε απορρυπαντικά και αλλαντικά αναμένοντας να περάσει η «καταιγίδα» που προκάλεσε με τις δηλώσεις του ο ίδιος όταν μετέβη στον τόπο της τραγωδίας.
Τι βλέπουν τα μάτια μας, τι θωρεί ο λογισμός μας;
Ο μεν λογισμός μας είναι κοντά στα αθώα θύματα και τις οικογένειες των τούρκων εργαζομένων που έχασαν με τραγικό τρόπο τις ζωές τους μέσα στις στοές του ορυχείου στην περιοχή Σομά.
Τα δε μάτια μας βλέπουνε τον Ερντογάν σε ρόλο μπακάλη;
Μήπως είναι ¨μπακάλης¨ και δεν το πήραμε χαμπάρι; Ή δεν είναι;
Γιατί ο μπακάλης ζυγίζει με ακρίβεια τα πράγματα, ενώ ο κ Ερτντογάν ¨δεν ξέρει να ζυγίζει τα λόγια του¨.

Και τώρα; Πάμε σε πόλεμο με την Τουρκία ή κάνουμε τουμπεκί και ακρωτηριαζόμαστε;

Εικόνα
Πέμπτη, 15 Μαΐου 2014  Αυτό που γράφαμε εδώ και πάρα πολύ καιρό, όχι μόνο εμείς αλλά και αρκέτες αμυντικές ιστοσελίδες, έρχεται πλέον όπως φανερώνουν οι εξελίξεις να επιβεβαιωθεί.

του Στρατή Μαζίδη
Η Τουρκία αποφάσισε μονομερώς την εγκατάσταση εξέδρας εξόρυξης πετρελαίου στα ανοικτά της Αττάλειας στη θαλάσσια περιοχή ανάμεσα στο Καστελόριζο και την Κύπρο χτυπώντας μέσα στην Ελληνική ΑΟΖ σε σημείο που θα υποδειχθεί μετά τις σχετικές έρευνες.
Αντίστοιχα την Πρωτομαγιά φαίνεται πως συνέβη περιστατικό με νορβηγικό ερευνητικό σκάφος το οποίο παρενόχλησαν τουρκικά σκάφη εντός της ελληνικής ΑΟΖ σύμφωνα με το ρεπορτάζ από έγκυρες αμυντικές ιστοσελίδες σε άρθρο τους και το οποίο τελικά απομακρύνθηκε.

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗΣ

Εικόνα
Στο Hellenic Sunrise κατά καιρούς έχουν αναρτηθεί άρθρα που για πολλούς αποτελούν καταστροφολογικά σενάρια.Πολλοί έχοντας ασκήσει το δικαίωμα τους για κριτική έχουν λοιδωρήσει ορισμένες αναρτήσεις οι οποίες εάν κάποτε επαληθεύονταν θα τους  ξεβόλευαν και θα τους έβγαζαν από την βολική  λήθη τους. Χαρακτηριστικά άρθρα είναι τα  : Απειλούν με εμφύλιο αν δεν τους ψηφίσουμε
Μετά τις Ευρωεκλογές η Ελλάδα θα αφεθεί στις ορέξεις της Τουρκίας
Θα αφήσουν την εκλογική συντριβή των εργολάβων της καταστροφής ή θα προκαλέσουν εθνική κρίση για να αναβάλουν τις εκλογές Μαΐου

ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ O ΧΑΡΗΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΜΕ ΤΗΝ LEHMAN BROTHERS ΤΗΝ ΧΡΕΩΚΟΠΗΜΕΝΗ ''ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ'' ΚΑΙ ΤΟ ''ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΡΙΣΜΑ''

Εικόνα
Μην ανησυχείτε , είμαστε σε καλά χέρια. Η χρεοκοπία της LEHMAN BROTHERS  το 2008 σήμανε την έναρξη της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης που ζούμε σήμερα. Τα ανώτερα στελέχη της τράπεζας πήγαν φυλακή αλλά στην ιστορία της τράπεζας υπήρξαν και άξια στελέχη της τα οποία πριν την χρεοκοπία της είχαν βρει  δουλειά αλλού, όπως πχ ο κ.Θεοχάρης που από στέλεχος της lehman brothers μεταπήδησε στην ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ η οποία και αυτή χρεοκόπησε. Όμως και πάλι, αν κάποιος είναι άξιος θα συνεχίσει το ταξίδι του προς την επιτυχία, έστω και στο Ελληνικό κράτος , το οποίο ωστόσο  και αυτό χρεοκόπησε.

Νέα σελίδα στις ελληνορωσικές σχέσεις η επίσκεψη Τσίπρα στη Μόσχα- Πλήρης αποδόμηση και ειρωνίες ρωσικών δημοσιευμάτων για Σαμαρά. Οι Ρώσοι βιάζονται για ''αμοιβαία και επωφελή συνεργασία''

Εικόνα
14 Μαΐου 2014Αλέξανδρος Δημητρίου Εμφανή διάθεση της Μόσχας για αναβάθμιση των ελληνορωσικών σχέσεων, αλλά και ευχές για νίκη στις εκλογές εισέπραξε ο Αλέξης Τσίπρας κατά την διήμερη επίσκεψή του στη ρωσική πρωτεύουσα.
Η ανάγκη για «μια νέα επανατοποθέτηση…αναβάθμιση στις ελληνορωσικές σχέσεις» καταγράφεται σε όλες σχεδόν τις δηλώσεις ρώσων αξιωματούχων που συνομίλησαν με την αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ, υπό τον Α. Τσίπρα, κατά τη διήμερη επίσκεψή τους στη Μόσχα.

ΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΣΤΟ ΛΙΓΝΙΤΩΡΥΧΕΙΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΦΕΡΝΕΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ - ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΝΑ ΛΥΝΤΣΑΡΟΥΝ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ

Εικόνα
14-5-2014 Το ατύχημα στο ιδιωτικοποιημένο λιγνιτωρυχείο της Σόμα στην Μαγνησία , επαρχία της δυτικής Τουρκίας,σηματοδοτεί σπιράλ εξελίξεων.  Ήδη αναβλήθηκε η επίσημη προγραμματισμένη για σήμερα επίσκεψη του Ερντογάν στην Αλβανία. Ο Ερντογάν θα επισκέπτονταν την Αλβανία με κλιμάκιο Τούρκων επιχειρηματιών και υψηλόβαθμων κυβερνητικών στελεχών. Στον προγραμματισμό προβλέπονταν και η ομιλία του Τούρκου πρωθυπουργού στο Αλβανικό κοινοβούλιο όπου και θα ανακοίνωνε την χορήγηση σημαντικής οικονομικής βοήθειας προς την χώρα με ευνοϊκούς όρους.

Βόμβα στις αγορές από την Ρωσία: Θα πληρωνόμαστε από τις εξαγωγές σε ρούβλια και όχι σε δολάρια

Εικόνα
14 Μαΐου 2014,
Με μία κίνηση που μπορεί να απειλήσει άμεσα το παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό σύστημα και τις νομισματικές ισορροπίες απειλεί να προχωρήσει η Ρωσία.
Η Ρωσία ανακοίνωσε σήμερα ότι αναζητεί τρόπους ώστε οι μεγάλες κρατικές εξαγωγικές εταιρείες, όπως οι ενεργειακοί γίγαντες της χώρας, να πληρώνονται σε ρούβλια, αντί για δολάρια.

Πλατφόρμα άντλησης πετρελαίου στήνουν οι Τούρκοι μεταξύ Κύπρου και Καστελόριζου

Εικόνα
Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Η Τουρκία «χοντραίνει» το παιχνίδι των ενεργειακών κοιτασμάτων στην ανατολική Μεσόγειο σε μια αμφισβητουμένη περιοχή μεταξύ της Κυπριακής Δημοκρατίας και της ελληνικής ΑΟΖ που περιλαμβάνει και την νήσο Καστελόριζο, καθώς με μια νέα προκλητική κίνηση προχωρούν στην εγκατάσταση μόνιμης πλατφόρμας άντλησης πετρελαίου αδιαφορώντας για τις όποιες, ουσιαστικά ανύπαρκτες, ελληνικές η κυπριακές αντιδράσεις.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα του τουρκικού τύπου, (εφημερίδες Milliyet, και της φιλοκυβερνητικής Yeni Şafak), η Τουρκία σε συνεργασία με την αμερικανική εταιρεία, Shell, προχωρεί στην μόνιμη εγκατάσταση πλατφόρμας άντλησης πετρελαίου, την οποία μάλιστα έχει ονομάσει χαρακτηριστικά, «Εθνική Πλατφόρμα»,

ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΠΕΣΥΡΑΝ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΑΠΟ ΤΑ ΟΥΚΡΑΝΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ

Εικόνα
Η Αμερικάνικη κυβέρνηση δημοσίευσε νέες δορυφορικές φωτογραφίες στις οποίες φαίνεται ότι οι Ρωσικές στρατιωτικές δυνάμεις συνεχίζουν να υφίστανται κοντά στα Ουκρανικά σύνορα παρά τις δηλώσεις της Ρωσικής κυβέρνησης για την απόσυρση τους

Νεότερα που πρόκειται τις επόμενες ημέρες να δείτε στα πρωτοσέλιδα…

Εικόνα
14-5-2014
Η τιμή χρυσού σκαρφαλώνει…
Το GPS παύει να λειτουργεί στην Ρώσικη επικράτεια. Shut Down και οι 11 σταθμοί…
Η Κίνα αναπτύσει στην Σανγκάι το νέο παγκόσμιο εμπορικό κέντρο (περιοχή ολόκληρη) με δικό της τραπεζικό σύστημα και έλεγχο-χρηματοδότηση offshore εταιρειών. Το παγκόσμιο εμπόριο μετακομίζει.
Η Κίνα ετοιμάζεται για αλλαγή στον τρόπο πληρωμών, Καταργεί το επόμενο τρίμηνο το δολάριο… Η Ρωσία τις επόμενες εβδομάδες ξεκινάει να εμπορεύεται με Ευρώ. Τέλος το δολάριο…
Όλη η χρηματοδότηση του κοινού διαστημικού προγράμματος με την ΝΑΣΑ διακόπτεται και τα κονδύλια αναδιανέμονται σε Ρωσικά διαστημικά προγράμματα αποκλειστικά. Οι Αμερικανοί πρέπει να ψάξουν για πυραύλους διότι δεν μπορούν ούτε δορυφόρο να σηκώσουν στο διάστημα…

Μπανανία δίχως μπανάνες!

Εικόνα
14-5-2014 Τρεις σφαίρες έστειλαν κάποιοι σε δικαστές. Γιός εφοπλιστή φέρεται να επιτέθηκε σε γνωστή Αθηναία, επειδή η τελευταία κτύπησε τον προφυλακτήρα της αγαπημένης του Ferrari. Μπράβοι ξυλοκόπησαν εστιάτορα, επειδή δεν άρεσε το φαγητό στο αφεντικό τους. Πολιτικός εξασφαλίζει προστασία αστυνομικού σε κατηγορούμενο για σκάνδαλο σε βάρος του δημοσίου!  Που ζούμε; Αυτή την Ελλάδα θέλουμε; 
Ας πούμε κύριε Δένδια ότι οι "άνδρες ασφαλείας" ενός επώνυμου με κάνουν τόπι στο ξύλο, επειδή το αφεντικό τους έχει σηκωθεί ανάποδα. Μην μου πείτε ότι ζούμε σε μία ευνοούμενη πολιτεία. Το πιο πιθανό είναι να με οδηγήσουν σε ένα μπουντρούμι της ασφάλειας, μέχρι να αποδείξω ότι δεν ήμουν εγώ που έπεσα κατά λάθος πάνω στην μπουνιά του φουσκωτού.

Η Ρωσία θα γίνει υπερδύναμη στον κόσμο, θα τον κυβερνήσει! Το ίδιο και τον διαστημικό χώρο, πέριξ του πλανήτη της Γης!

Εικόνα
Δρ. Ησαΐας Κωνσταντινίδης
Οι τρομακτικής σημασίας εξελίξεις στην Ουκρανία συνεχίζονται αδιάκοπα. Είναι πια σαφές ότι η Ρωσία του Πούτιν παίζει ένα παιχνίδι υψηλής τακτικής. Κατάφερε ήδη πολλά σε χρόνο-ρεκόρ μάλιστα! Ύστερα από το ξέσπασμα των αντιρωσικών διαδηλώσεων στο Κίεβο, στα μέσα Φεβρουαρίου του 2014, κατόρθωσε μέσα σε λιγότερο από ένα τρίμηνο να εισβάλλει (κατ’ ουσίαν) σ’ αυτή την ανεξάρτητη χώρα, τμήμα της οποίας, η χερσόνησος της Κριμαίας, αυτοανακηρύχθηκε ήδη ανεξάρτητη. Η Ρωσία δηλ. μπόρεσε και επέκτεινε την επιρροή της, σχετικά αναίμακτα (χωρίς δηλ. εμπλοκή της Δύσης σε μια υπόθεση γενικευμένου πολέμου), και τώρα είναι ξεκάθαρο ότι ετοιμάζεται για το επόμενό της βήμα... 

ΠΡΟΣΟΧΗ. Κίνδυνος αποσταθεροποίησης της χώρας με ξαφνική έξοδο από την ΕΥΡΩΖΩΝΗ.

Εικόνα
Τρίτη, 13 Μαΐου 2014 
ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ Ο ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ.

Με αφορμή τα τελευταία γεγονότα με «πρωταγωνιστή» τον υπ. Εξωτερικών Ευάγγελο Βενιζέλο, πρώτον με τις απειλές του πρός το εκλογικό σώμα, και δεύτερον με τις φασιστικές επιθέσεις που

διατάζει κατά των πολιτών, στη Λάρισα, στην Θεσσαλονίκη και προφανώς θα το δούμε αυτό όπου πηγαίνει, θέλω να ενημερώσω και να προειδοποιήσω τους Έλληνες πολίτες , για το κλίμα πόλωσης και ταραχών , που προσπαθεί να δημιουργήσει με τις δηλώσεις του και τις ενέργειές του, ο πάντα επικίνδυνος για την χώρα, Ευάγγελος Βενιζέλος.

Μετά τις ευρωεκλογές η Ελλάδα θα αφεθεί στις ορέξεις της Τουρκίας-Το σχέδιο Β΄ της Γερμανίας για σύμπραξη με την Τουρκία όταν θα αρχίσει να διαλύεται η Ευρωζώνη αλλά και η ίδια η Ε.Ε.

Εικόνα
10-3-2014 Αν προσέξει κανείς λίγο προσεκτικά τι συμβαίνει στην Ευρώπη από την διάλυση της Γιουγκοσλαβίας και μετά θα καταλάβει ότι η Γερμανία σταδιακά αποκαθιστά όσες χώρες πολέμησαν στο πλευρό των waffen SS κατά τον ΄Β Π.Π.. Η διάλυση της Γιουγκοσλαβίας το 1991 προκλήθηκε από τους Κροάτες οι οποίοι εξαργύρωσαν την βοήθεια που παρείχαν στην Ναζιστική Γερμανία του Β' Π.Π . Το 1941 οι Γερμανοί εισβάλλουν στην Γιουγκοσλαβία και οι Κροάτες εξτρεμιστές φασίστες   ''Ουστάσι'' ( οι οποίοι είχαν στηριχθεί  από τον  φασίστα

Ο Βενιζέλος καταδίκασε τη χώρα στο αγγλικό Δίκαιο ενώ είχαν βρει λύση οι Αμερικανοί- Ποιές είναι οι καταστροφικές επιπτώσεις

Εικόνα
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΑΞΕΒΑΝΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ''ΥΠΑΓΩΓΗ ΧΡΕΟΥΣ ΣΤΟ ΑΓΓΛΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ''- ΜΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ''ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΠΛΗΡΩΜΩΝ'' ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΣΧΟΥΝ ΟΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΕΛΟΥΝ -ΑΠΟ ΑΚΙΝΗΤΗ ΚΡΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΕΧΡΙ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΚΙΝΗΤΗ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΚΑΤΑΡΓΩΝΤΑΣ ΚΑΘΕ ΕΝΝΟΙΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ-ΒΟΜΒΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ''ΔΥΝΑΤΗ ΕΛΛΑΔΑ'':ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΟΣΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!

Εικόνα
Ακούστε από το πρώτο  έως το τελευταίο λεπτό την αποκαλυπτική συνέντευξη που μας παραχώρησε η υποψήφια ευρωβουλευτής των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ κα ΖΩΗ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ. Μιλάει με ''ονόματα και διευθύνσεις'' για όλους όσους έφτασαν την ΕΛΛΑΔΑ σε αυτή την κατάσταση. Μιλάει για την διαφθορά και τα βρώμικα παιχνίδια στο ευρωκοινοβούλιο,για χρηματισμούς ευρωβουλευτών απο την ελίτ των Βρυξελλών. ΟΛΑ ΟΣΑ ΣΑΣ ΕΚΡΥΨΑΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ!!!!

ΠΟΥΤΙΝ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΚΑΚΙΣΤΗΣ

Εικόνα
Foreign Policy: Πώς ο Putin αλλάζει τους κανόνες πολέμου στον 21ο αιώναΤου Κώστα Ράπτη Μιλώντας τη Δευτέρα ενώπιον κοινού διπλωματών και στρατιωτικών στην Ότταβα ο ανώτατος στρατιωτικός διοικητής του ΝΑΤΟ, Αμερικανός πτέραρχος Philip Breedlove, εκμυστηρεύθηκε ότι πλέον δεν θεωρεί, όπως μέχρι πρότινος, πιθανή μιαν εισβολή ρωσικών συμβατικών δυνάμεων στην Ουκρανία. “Πιστεύω τώρα ότι ο Putin θα είναι σε θέση να επιτύχει τους στόχους του στην Ουκρανία χωρίς να διατάξει τον στρατό του να διασχίσει τα σύνορα. Η πιθανότερη εξέλιξη είναι να συνεχίσει αυτό που ήδη κάνει: να απαξιώνει την ουκρανική κυβέρνηση, να υποδαυλίζει την αναταραχή και να δημιουργεί το έδαφος για την ανάπτυξη ενός αυτονομιστικού κινήματος” δήλωσε ο Breedlove, προσθέτοντας ότι ένα τέτοιο σενάριο θα είναι και το πιο προβληματικό για το ΝΑΤΟ, εφόσον έτσι πολλοί θα μπούν στον πειρασμό να επιστρέψουν στη business as usual.

ΕΙΝΑΙ Ο ΓΑΠ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΟΣ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ ;-ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΥΒΕΛΗΣ ''ΣΤΑΘΜΑΡΧΗΣ'' ΤΗΣ ΜΟΣΧΑΣ ; ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΓΑΠ ΩΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΤΗ ΤΗΣ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΕΝΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑΣ;

Εικόνα
Η Ρωσία φέρνει «Βατάτζη» την ώρα που ο Έρντογαν κάνει την Αγια-Σοφιά... τζαμί! 06 Μαΐου 2014 Δρ. Ησαΐας Κωνσταντινίδης
Κι όμως, την ώρα που η πλειοψηφία των Ελλήνων εξακολουθεί να ασχολείται με την (Κρεατο)«Ελιά» του Ααρών Αβούρι και με τον «Βούρκο» (και όχι «Ποτάμι») του ανιψιού της Δάφνης Σημίτη, στον κόσμο συμβαίνουν συγκλονιστικά γεγονότα κι εξελίξεις!
Η περιοχή μας ολόκληρη αλλάζει συθέμελα, αλλά ο ελληνικός λαός ζει στο δικό του ιδιαίτερο σύμπαν, πλήρως απομονωμένος απ’ την παγκόσμια πραγματικότητα και χωρίς να έχει ιδέα για το τι μέλλον ξημερώνει... Η περίοδος της Μεταπολίτευσης καταρρέει οριστικά μέσα σε ένα εκρηκτικό μείγμα σαπίλας και ανοησίας.