Από το Παρίσι, στο Κίεβο ο Τσίπρας... Τι εντολές έλαβε από τη Γαλλία; Τι πάει να κάνη στην Ουκρανία; -ΕΛΛΑΔΑ-ΟΥΚΡΑΝΙΑ-Μ ΑΝΑΤΟΛΗ Η ΙΔΙΑ ΔΥΣΤΥΧΙΑ-ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ TOY HELLENIC SUNRISE AΠO TO 2014 ANΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟ ΣΗΜΕΡΑ


Από το Παρίσι, στο Κίεβο ο Τσίπρας... Τι εντολές έλαβε από τη Γαλλία; Τι πάει να κάνη στην Ουκρανία;ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ

http://esxatianasxesi.blogspot.gr/2017/02/2000.html


 ΕΛΛΑΔΑ-ΟΥΚΡΑΝΙΑ-Μ ΑΝΑΤΟΛΗ Η ΙΔΙΑ ΔΥΣΤΥΧΙΑ-ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ TOY HELLENIC SUNRISE AΠO TO 2014 ANΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟ ΣΗΜΕΡΑ

23-8-2014 
Greek Spirit
Η Ελληνική κρίση έχει την ίδια αφετηρία με αυτήν της Ουκρανίας, τα νεοταξικά αρπακτικά που εδρεύουν ( ως αντιπολίτευση που λύνει και δένει) στις ΗΠΑ και παραμένουν απρόσβλητα από τι όποιες πολιτικές αλλαγές. Εδώ και είκοσι χρόνια, αμεσως μετά την πτώση της Σοβιετικής Ένωσης, ο Σόρος και άλλοι νεοταξίτες  διαθέτουν δεκάδες δις δολάρια στην Ουκρανία με στόχο την δημιουργία υποδομών και την ανατροφή ατόμων που θα εξυπηρετούσαν την άλωση της χώρας  .
Κάθε λαός έχει μια σκοτεινή πλευρά, στην Ουκρανία η οποία υπέφερε από την σοβιετική κατοχή οι Γερμανοί των SS θεωρούνται ως απελευθερωτές και όχι ως κατακτητές, εφόσον απήλλαξαν τους Ουκρανούς έστω και παροδικά ( 1941-45) από τους σοβιετικούς -Ρώσους.Ήταν εύκολο για τους ''δυτικούς'' να εκθρέψουν το τέρας του ναζισμού με τα αποτελέσματα που βλέπουμε σήμερα. Εθνοκάθαρση ρωσόφωνων με σφαγές και βομβαρδισμούς εν ψυχρώ, τακτικές ανάλογες των Γερμανικών στρατευμάτων στην κατοχή .
Οι ομοιότητες είναι καταπληκτικές ακόμα και σε τακτικό -επιχειρησιακό επίπεδο με την κατοχή στην Ελλάδα απο τους παπούδες της Μέρκελ.Τα Γερμανικά στρατεύματα στην Ελλάδα χαρακτηρίζονταν από ανικανότητα στην αντιμετώπιση του αντάρτικου και έτσι χτυπούσαν ανηλεώς τους αμάχους  σε μια τακτική που θυμίζει το κάψιμο ολάκερου του δάσους για να ξετρυπωθεί το λιοντάρι.Το ίδιο κάνουν και στην Ουκρανία σήμερα.

Στην Ελλάδα οι προσπάθειες άλωσης της χώρας άρχισαν πολύ νωρίτερα από τα ίδια ''δυτικά'' κέντρα, αμέσως μετά τον εμφύλιο οπότε και αναδύθηκαν τα νέα επιχειρηματικά ΄΄τζάκια'' και οι πολιτικοί οι οποίοι είχαν απευθείας καταγωγή από τους δοσίλογους της κατοχής οι οποίοι ουδέποτε εκτελέσθηκαν από τους Γερμανούς όπως αφελώς πιστεύουν κάποιοι αλλά αντιθέτως έτυχαν και προστασίας από τους Βρετανούς οι οποίοι μετά τις αρχές του εμφύλιου πολέμου τους συγκέντρωσαν και τους έστειλαν προσωρινά στην Αφρική μέχρι να καταλαγιάσουν τα πράγματα.

Οι προσπάθειές άλωσης της Ελλάδας κορυφώθηκαν από την ''μεταπολίτευση'' και μετά με κατάληξη την παρέα Σημίτη -Γ.Α.Π κτλ και τα μνημόνια.
Αυτοί που βρίσκονται πίσω από τους ''δυτικους'' είναι οι ΗΠΑ και η Γερμανία , χώρες οι οποίες συνεπικουρούνται από το Κατάρ , την Τουρκία και το Ισραήλ , σε μια σχέση στην οποία είναι δυσδιάκριτη η ακριβής ιεραρχική δομή εφόσον ωσάν συμμορία και σύμπραξη μαφιόζων και όχι απλών κακοποιών κατά καιρούς ο ένας εκβιάζει τον άλλο καταφέρνοντας ωστόσο να διατηρήσουν την συνοχή τους.

Παροδικά επιτρέπεται και η πρόσληψη κι άλλων ''μπραβων'' όπως έκανε η Γερμανία με την Πολωνία η οποία θεωρεί ότι η δυτική Ουκρανία της ανήκει και με μεγάλη χαρά συντάχθηκε με την Γερμανία στην προσπάθεια άλωσης της χώρας. Το εμπόδιο στην σύναψη συμμαχίας Πολωνίας -Γερμανίας για την άλωση της Ουκρανίας ονομάζονταν Λεχ Κατσίνσκι, Πολωνός πρωθυπουργός που ασκούσε ανεξάρτητα πολιτική και ''βγήκε από την μέση'' με αεροπορικό δυστηχημα το 2010, δυστύχημα το οποίο μέχρι σήμερα δεν έχει διαλευκανθεί .Μάλιστα δε η Γερμανία προσπάθησε να το ''φορτώσει'' στον Πούτιν και τις μυστικές υπηρεσίες, κάτι που δεν αποδείχθηκε ποτέ. Ωστόσο είναι εύκολο να καταλάβει κανείς ότι ο Πούτιν ποτέ δεν σκότωνε τον Κατσίνσκι για να ενθρονίσει στην πρωθυπουργία το κυβερνητικό σχήμα που ακολούθησε και αποτέλεσε έκτοτε το πιο δουλικό σύμμαχο των Γερμανών στην Ευρώπη.(Περισσότερα εδώ Το τέλος του Γερμανικού πριγκηπάτου στην Ευρωπη )

Είναι συνήθης πρακτική των ΄΄δυτικών'' να ''κατεβαζουν '' πολιτικά αεροπλάνα είτε για ξεκαθάρισμα λογαριασμών είτε για να ενοχοποιούν τον Πούτιν. 

Εάν στην Ουκρανία χρησιμοποιήθηκε η αγάπη προς τον ναζισμό ή μάλλον για να μην αδικούμε τα εκατομμύρια Ουκρανών, η συμπάθεια τους προς τους απελευθερωτές SS, στην Ελλάδα χρησιμοποιήθηκε ως εργαλείο εκμαυλισμού μια άλλη ιδιότητα των Ελλήνων, ο ραγιαδισμός και η έλλειψη κοινωνικής συνοχής που ενισχύεται από την τυφλή πίστη στην οικογένεια εις βάρος του συνόλου .
Ο Έλληνας αφού υπέστη 500 χρόνια σκλαβιάς έχει μάθει ότι το κράτος είναι εχθρός του και ότι ο μόνος θεσμός που θα τον στηρίξει είναι η ίδια η οικογένεια του με την ευρύτερη έννοια. Έτσι αναθρέφει τα παιδιά του με την ιδέα ότι το κράτος είναι και θα είναι φαύλο και εχθρικό και ότι αυτό που έχει σημασία είναι η επιτυχία του εις βάρος του κράτους και προς όφελος της οικογενείας του. Συνεπώς δεν έχει σημασία ποιος θα είναι στην εξουσία εφόσον θα είναι εξ ορισμού κακός. 

Η θεώρηση αυτή όντως επιτρέπει στους πράγματι κακούς και φαύλους να καταλαμβάνουν της εξουσία εφόσον θεωρείται αναμενόμενο από τον ΄΄λαό''. Άλλη συνέπεια της σχιζοφρενικής θεώρησης των νέο Ελλήνων για τα κοινά είναι ότι τελικά ,όλοι ανεξαιρέτως, πλούσιοι και φτωχοί , εξουσιαστές και υπήκοοι , να θεωρούν τους ''δυτικούς'' ως ανωτέρους , παρόλο που δεν θα το παραδεχτούν ποτέ ανοιχτά. Οι Έλληνες διακατέχονται από κόμπλεξ κατωτερότητας και ανεξάρτητα από το πόσο ψηλά έχουν φτάσει στην εξουσία πάντα είναι πρόθυμοι να εκτελέσουν σαν πιστά σκυλάκια τις εντολές των ''δυτικών''.  
Χαρακτηριστικό παράδειγμα ραγιαδισμού οι στρατηγοί της χούντας οι οποίοι αρκέστηκαν σε ''διαβεβαιώσεις '' των απεσταλμένων των ΗΠΑ και Βρετανίας ότι οι Τουρκοι δεν θα επιτεθούν στην Κύπρο , ακόμα και όταν τα αποβατικά τους ξεκινούσαν απο το λιμάνι της Μερσίνας. Οι ''Έλληνες'' στρατηγοί που υποτίθεται είχαν σπουδάσει την τέχνη του πολέμου αποκοιμήθηκαν σαν τα μωρά στις αγκάλες των ''δυτικών '' έτσι , απλά , εφόσον οι ''δυτικοί'' είναι καλοί. Ο επαρχιωτισμός και ο ραγιαδισμός στο όλο του το μεγαλείο. 

Να είστε σίγουροι ότι και σήμερα ΚΑΝΕΝΑΣ νόμος , καμία διοικητική πράξη , δεν υπογράφεται και δεν εκτελείται χωρίς την έγκριση της Γερμανίας. Ποτέ στην ιστορία του μεταπολεμικού κράτους οι ''πολιτικοί'' δεν ήξεραν τι ψήφιζαν ή τι ενέκριναν. Μέχρι το 1985 ο κρατικός μηχανισμός λειτουργούσε μόνο και μόνο επειδή υπήρχαν στα υπουργεία οι ''γενικοί διευθυντές'' με τα επιτελεία τους οι οποίοι ειχαν καταφέρει να επιβιώνουν από τις αλλαγές των ''πολιτκών'' Οι γενικοί διευθυντές ήταν στελέχη τα οποία ειχαν διανυσει ακομάτιστο επαγγελματικό βίο στα υπουργεία τους έχοντας περάσει από όλες τις διοικητικές βαθμίδες και έχοντας αποκτήσει πείρα ανάλογη των ''μπαρουτοκαπνισμένων'' στρατηγών του μεσοπολέμου οι οποίοι είχαν πάρει τα γαλόνια τους στις μάχες και όχι στις στρατιωτικές σχολές.Τον θεσμό των ''γενικών διευθυντών'' κατήργησε ως ''αντιδημοκρατικό'' και ως ''αντιπαραγωγικό'' ο Α.Παπανδρέου.
Σήμερα είμαστε συνδεδεμένοι με την τύχη των αφεντάδων μας περισσότερο από και θα τους ακολουθησουμε στον όλεθρο .

Μην ακούτε πολλά περί διάλυσης της Τουρκίας και τα ρέστα.Είναι ακόμα νωρίς . Η Τουρκία εχει την αμέριστη και απεριόριστη στήριξη του Κατάρ το οποίο έχει μεγάλα σχέδια την χώρα.Ο Ερντογάν δεν θα πουλούσε ποτέ ''τσαμπουκά '' στις ΗΠΑ όπως έκανε το 2003 οπότε και απαγόρευσε την διέλευση των Αμερικανικών στρατευμάτων απο την Τουρκία προς το Ιράκ , χωρίς να έχει τς πλάτες του Κατάρ.(σ.σ. το κείμενο γράφηκε το 2014 οπότε και ήταν νωρίς ακόμα για την διάλυση της τουρκίας, σήμερα η διάλυση είναι κοντά)

Το 2003 η Τουρκική οικονομία ήταν σε κακά χάλια και ο Ερντογάν μόλις είχε γίνει πρωθυπουργός Χωρίς τις ''πλάτες '' του Κατάρ δεν θα έκανε ποτέ τον ''καμπόσο''.
Το Κατάρ διαθέτει απεριόριστα κεφάλαια και απεριόριστα κοιτάσματα φυσικού αερίου αλλά και έχει διεισδύσει τόσο βαθιά σε ευρωπαϊκές οικονομίες όπως πχ της Βρετανίας που μπορεί και εκβιάζει όλη την ''δύση'' και φυσικά αποτελεί την ηγετική μορφή του άξονα ΗΠΑ-Γερμανίας-Ισραήλ-Τουρκίας -Κατάρ.(Περισσότερα εδώ Κατάρ , η πρώην αποικία που προσάρτησε τους αποικιστές της )
Το Κατάρ θέλει την μετατροπή της Τουρκίας σε θεοκρατικό κράτος ανάλογο με του Ιράν με την διαφορά ότι το Ιρανικό καθεστώς είναι σιιτικό ενώ της Τουρκία θα είναι σουνιτικό. Η Τουρκία θα αποτελέσει τον ''κράχτη'' του σουνιτικού μουσουλμανισμού προς όλο τον κόσμο προβάλλοντας τον συνδυασμό όχι τόσο του κοσμικού χαρακτήρα του κράτους αλλά της ισότιμης ευημερίας και κατανομής του πλούτου. Η Τουρκία θα αποτελέσει το σουνιτκό κράτος πρότυπο στο οποίο το ΄΄πολιτκό ισλάμ'' θα προχωρήσει προς την θεοκρατία αλλά ως δόλωμα θα παρουσιασθεί η ευημερία και η καταπολέμηση της φτώχειας.Γιαυτό και τα τελευταία δέκα χρόνια η τουρκική οικονομία έχει αναστηθεί από τις στάχτες της και μάλιστα το 2013 βγήκε για πρώτη φορά μετά από σαράντα χρόνια από την επιτήρηση του ΔΝΤ.
Η πρόοδος επιτεύχθηκε με τεχνογνωσία και κεφάλαια Κατάρ ( και Σαουδικής Αραβίας) και όχι βέβαια με τις ικανότητες του Ερντογάν και Νταβούτογλου. Ο Ερντογάν το μόνο που έχει καταφέρει μόνος του είναι να έρθει σε ρήξη με μεγάλους εγχώριους επιχειρηματικούς ομίλους όπως ο όμιλος Κότς ο οποίος συνεισφέρει περίπου στο 5% του ΑΕΠ , επειδή ο Ερντογάν ''νευρίασε'' όταν ξενοδοχείο του ομίλου στην Κωνσταντινούπολη άνοιξε τις πόρτες του στους διαδηλωτές του περασμένου καλοκαιριού οι οποίοι ήθελαν να γλυτώσουν από την αστυνομία και τα δακρυγόνα. Άλλο μεγάλο κατόρθωμα είναι τα σκάνδαλa του κ.κ. Ερντογάν ύψους δις δολαρίων.

Βέβαια η φτώχεια ακόμα κυριαρχεί στην Τουρκία και οι Τούρκοι ιδιώτες της μέσης τάξης -όσο είναι δυνατόν να υπάρξει- είναι καταχρεωμένοι στις τράπεζες με τον ίδιο τρόπο που είναι και οι Έλληνες, αλλά σε κάθε περίπτωση η πρόοδος στην οικονομία είναι εντυπωσιακή.

Το Κατάρ -και η Σαουδική Αραβία- θέλει και σχεδιάζει
α. Την απόκτηση των Ελληνοκυπριακών κοιτασμάτων είτε με ειρηνικά μέσα είτε με πολεμικά.Ειρηνικά μέσα είναι η επιβολή της κρίσης απο την σύμμαχο του Γερμανία προς την Ελλάδα και την Κύπρο και το επακόλουθο ξεπούλημα .Πολεμικά μέσα θα προκύψουν εφόσον το σχέδιο ξεπουλήματος μέσω κρίσης καθυστερήσει οπότε θα χρησιμοποιηθεί η πολεμική μηχανή της Τουρκίας.
β. Τον αποκλεισμό της Ρωσία από την Ευρωπαϊκή ενεργειακή αγορά και την μονοπώληση της.Εξ ου και ο πόλεμος στην Συρία μετά την άρνηση του Άσαντ το 2009 να δεχθεί το πέρασμα αγωγού Φ.Α Κατάρ-Τουρκίας.
γ. Την δημιουργία ενός αχανούς χώρου που θα περιλαμβάνει την Αραβική χερσόνησο, Ιορδανία, δυτικό Ιράκ, Συρία (απέτυχε) , Τουρκίας, Γεωργίας στο οποίο θα κινούνται , θα εξοπλίζονται και εξορμούν οι ισλαμιστές εναντίον των νότιων συνόρων της Ρωσίας στον Καύκασο και την Τσετσενία.Μην ξεχνάμε ότι σύμμαχοι του Κατάρ και συνέταιροι είναι η Γερμανία και οι ΗΠΑ , χώρες οι οποίες επίσης επιθυμούν σφόδρα την τιθάσευση της Ρωσίας (Περισσότερα εδώ Καύκασος -Τσετσενία επόμενο μέτωπο των ισλαμιστών μετά την Συρία )
δ. Την ισλαμοποίηση των Βαλκανίων και νότιας Ευρώπης .Και πάλι η Γερμανία συνδράμει την προσπάθεια αυτή του Κατάρ με την κάλυψη που του δίνει ως επικεφαλής της Ε.Ε. και με την βοήθεια των νόμων για την λαθρομετανάστευση (Περισσότερα εδώ Γιατί η Ευρώπη δεν θέλει να σταματήσει τα κύματα των λαθρομεταναστών) Ως αντάλλαγμα η Γερμανία θα λάβει απρόσκοπτη παροχή φυσικού αερίου από το Κατάρ ,κάτι το ποίο ωστόσο μετά την άρνηση του Άσαντ για αγωγό και την αντοχή του στον πόλεμο δεν φαίνεται να γρήγορα.

Μην πιστεύετε ούτε δευτερόλεπτο ότι οι ΗΠΑ ανησυχούν για το ISIL και το ισλαμικό κράτος που δημιούργησαν.Οι ίδιες οι ΗΠΑ είναι πίσω απο όλα αυτά σε συνέργεια με το Κατάρ και με απώτερο στόχο τον κατακερματισμό του Ιράκ, της Συρίας και τον έλεγχο του Ιράν. Δευτερεύων στόχος είναι το πέρασμα του αγωγού Κατάρ -Τουρκίας που αρνήθηκε ο Άσαντ από το δυτικό Ιράκ.(και πάλι υπενθυμίζεται ότι το κέιμενο γράφηκε το 2014)
Μην ακούτε και μην πιστεύετε δακρύβρεχτες ιστορίες περί ηγετών και των αγώνων τους.Ο Μπαρζανί του Κουρδιστάν είναι σύμμαχος του Ερντογάν και ο Άσαντ έχει ήδη αποφασίσει να τριχοτομήσει την χώρα του προκειμένου να βρεθεί μεταπολεμικά με τις εύφορες Συριακές δυτικές επαρχίες και την παράκτια τους ΑΟΖ , με πληθυσμό αμιγώς Σιιτκό -Αλεβιτικό και την απόδοση των βόρειων επαρχιών στους Κούρδους αλλά και των ανατολικών ερημικών στους βλάκες  του Ισλαμικού Κράτους (Περισσότερα εδώ Η διχοτόμηση της Συρίας το σχέδιο ''Β'' του Άσαντ ) Όσο για τους βομβαρδισμούς των ΗΠΑ εναντίον των ισλαμιστών του Ισλαμικού Κράτους να κρατάτε μικρό καλάθι και σε κάθε περίπτωση να είστε σίγουροι ότι αποτελεί μέτρο ελέγχου και διαμόρφωσης της έκτασης της εξάπλωσης τους και όχι καταπολέμησης τους.

 

Τι θα γίνει στην Ουκρανία

Η Ρωσία θα εισβάλει στην ανατολική Ουκρανία .Μια σειρά αρνητικών παραγόντων στην Ουκρανία  όπως η οικονομική κρίση , η ενεργειακή απο το σταμάτημα παροχής φυσικού αερίου, η πολιτική αστάθεια λόγω πιέσεων των εξόριστων απο την κυβέρνηση  νεοναζιστών ο οποίοι βλέπουν ότι ο Ποροσένκο αποτυγχάνει και να χάνει χιλιάδες ανδρών στο μέτωπο, η πλήρης απουσία του ΝΑΤΟ το οποίο απέτυχε να υποστηρίξει αποτελεσματικά τον Ουκρανικό στρατό , όλα αυτά κάνουν την Ουκρανία '''ώριμο φρούτο'' . 

Ο Πούτιν γνωρίζει ότι το ΝΑΤΟ δεν πρόκειται να αντιπαρατεθεί στρατιωτικά με τον Ρωσικό στρατό εφόσον δεν έχει τις απαιτούμενες δυνάμεις. Το ΝΑΤΟ δεν υπάρχει τουλάχιστον σε επίπεδο συμβατικών δυνάμεων , πάρτε το απόφαση , μερικές εκατοντάδες τανκς  και μερικές χιλιάδες αποκομμένων στρατιωτικών εδώ και εκεί δεν πρόκειται να ισοφαρίσουν την Ρωσική στρατιωτική μηχανή , η οποία παρ όλες τις αδυναμίες της είναι συμπαγής και δρα ''εντός έδρας''. Εξάλλου το ΝΑΤΟ ακολουθεί το νέο δόγμα της ανάθεσης του πολέμου σε ''εργολάβους'' ή ''κορόιδα'' είτε λέγονται ισλαμιστές είτε νεοναζιστές με την καθοδήγηση μερικών , ελάχιστων , μισθοφόρων .Εάν αυτοί αποτύχουν το ΝΑΤΟ δεν έχει εναλλακτική εκτός των ηλιθίων οικονομικών κυρώσεων.

 

Σχετικά με τις οικονομικές κυρώσεις και τον εκατέρωθεν πόλεμο Ρωσίας -Δύσης έχουν γραφθεί χιλιάδες αναλύσεις σχετικά με το πλήγμα που θα υποστεί η Ρωσία . Μην νομίζετε ότι ο Πόυτιν και ο κάθε ηγέτης κράτους ( φυσιολογικού , δεν μιλάμε για την Ελλάδα) κάθεται και στύβει το κεφάλι του με λεπτομέρειες και πίνακες και δεδομένα , μην νομίζετε ότι ξενυχτά σε αίθουσες διασκέψεων ζυγίζοντας τα υπέρ και τα κατά.Οι (φυσιολογικοί ) ηγέτες κάνουν τις ''στρατηγικές'' επιλογές οι οποίες βρίσκονται πάνω από τις επι μέρους ΄΄τακτικές'' Εάν ανέβηκε ο πληθωρισμός στην αχανή ρωσική επικράτεια λόγω ελλείψεως τροφίμων και αύξησης της τιμής τους λόγω του μονομερούς εμπάργκο που κήρυξε η Ρωσία (βλ. ροδάκινα-αγροτικά προιόντα) τότε , ναι , σίγουρα η ρωσική οικονομία υπέστη πλήγμα. Ωστόσο πέρα απο την στενά λογιστική θεώρηση των πραγμάτων υπάρχει και η ''μεγαλύτερη εικόνα ''που λένε και οι φίλοι μας Αμερικάνοι. Εάν η οικονομία της Ρωσίας πλήττεται τότε αντί να προσπαθήσει να αντέξει τις πιέσεις γιατί να μην προκαλέσει παρόμοια ή και μεγαλύτερα πλήγματα στην Δύση; Γιατί να μην διακόψει την παροχή φυσικού αερίου στην Ευρώπη; Τότε ναι μεν ο ρωσικός πληθωρισμός λόγω εμπάργκο  θα αυξηθεί αλλά παράλληλα θα ισοπεδωθεί η ευρωπαϊκή οικονομία.

 

Όλα τα δεδομένα είναι υπέρ του Πούτιν ο οποίος ως πρωταρχικό στόχο έχει την διατήρηση του μετώπου στην αν.Ουκρανία μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου οπότε και θα φανεί η γύμνια του καθεστώτος των ναζιστών λόγω όξυνσης των πολιτικών , οικονομικών και ενεργειακών προβλημάτων. Μεγάλο ρόλο θα παίξει και ο καιρός εφόσον το φθινόπωρο στην Ρωσοουκρανική πεδιάδα δεν έχει σχέση με αυτό που γνωρίζουμε και τα πρωτοβρόχια δεν είναι ένα ένα ευχάριστο φυσικό φαινόμενο αλλά παράγοντας που ακινητοποίησε τις τεθωρακισμένες μεραρχίες του Χίτλερ λόγω λάσπης. Αλλά οι Ρώσοι στρατηγοί γνωρίζουν καλα΄πότε να προτείνουν εισβολή.Το ΝΑΤΟ μπορεί να κάτσει ήσυχο και να την απολαύσει . Είναι δύσκολο πολλές φορές να πεισθούν πολλοί συνάνθρωποι μας για την ένδεια και ανικανότητα του ΝΑΤΟ, παρακαλώ σημειώστε ότι το παρόν ιστολόγιο υποστηρίζει ότι στην επικείμενη εισβολή των Ρώσων στην αν.Ουκρανία δεν θα κουνηθεί φύλλο απο την πλευρά του ΝΑΤΟ παρά μόνο μερικές μονάδες Πολωνών στα Ουκρανοπολωνικά σύνορα , μονάδες οι οποίες θα συνεπικουρούνται από μερικά ΝΑΤΟικά μαχητικά αεροσκάφη τα οποία απλά θα παρατηρούν .Αυτά.

 

Όσο για την Ελλάδα η ηλιθιότητα έχει ''ταβανιάσει'' .Οι τράπεζες είναι φαλιρισμένες, οι επιχειρηματικές καθεστωτικές ''ελίτ'' το ίδιο , οι πολίτες ακόμα περισσότερο. Το 25-30% που ακόμα εργάζονται συντηρούν το υπόλοιπο 70 % που είτε είναι άνεργοι είτε συνταξιούχοι. Να είστε σίγουροι ότι στα υπουργία ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΔΕΑ για τα τρέχοντα στοιχεία που αφορούν στο αντικείμενο τους και απλά το πολιτικό προσωπικό έχει χωρισθεί σε δύο μέρη, το ένα είναι οι παλαιοί ΄΄βαρώνοι΄΄ του συστήματος οι οποίο είναι παντελώς και διαχρονικά αποκομμένοι από τα τεκταινόμενα και απλά λαμβανουν τον μισθό τους και το άλλο μέρος το οποίο είναι μια δράκα , μια συμμορία τριαντάρηδων -σαραντάρηδων γενιτσάρων μισθοφόρων οι οποίοι κουβαλάνε όλο το θράσος και την απλυσιά της νέας γενιάς που ανδρώθηκε στην μεταπολίτευση και την διαλυμένη παιδεία της και έχουν αναλάβει την καταλήστευση και το ΄΄σκύλεμα'' των Ελλήνων πολιτών .Οι γενίτσαροι αυτοί είναι κάτι ανάλογο με τους πολιτικούς της ίδιας ηλικίας και εκπαίδευσης της Ουκρανίας ,όπως ο Γιάτσενιουκ, οι οποίοι έχουν κατέχουν κάποιον πανεπιστημιακό τίτλο και έχουν αποδυθεί στον αγώνα πυρπόλησης των πατρίδων τους και των συνανθρώπων τους ελπίζοντας σε οικονομικά ανταλλάγματα και έγκαιρη και ασφαλή διαφυγή στο τελικό στάδιο καταστροφής. Οι γενίτσαροι παρόλο που επίσημα κατέχουν υπουργικές ή διοικητικές θέσεις ΔΕΝ ΈΧΟΥΝ ΙΔΕΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ για την κατάσταση στην χώρα απλά εκτελούν ως μισθοφόροι τις εντολές που λαμβάνουν μέσω e mails και τηλεφωνημάτων. Τα λέμε καιρό τώρα , απόδειξη ο ΕΝ.Φ.Ι.Α που αποδείχθηκε ότι ήρθε σε αγγλικό κείμενο και απλά έγινε μετάφραση.

Αν νομίζει κανείς ότι η Ελλάδα είναι κυρίαρχο κράτος και δεν κινδυνεύει είτε από εμφύλιο , είτε απο έξωθεν εισβολή , είτε και από τα δύο , τότε είναι γελασμένος.

 

Η τύχη της Ελλάδας εξαρτάται από αυτή των αφενταδων της.Εαν η Γερμανία πέσει θύμα ενεργειακής κρίσης  λόγω διακοπής του ρωσικού αερίου τότε δεν θα μπορέσει να ελέγχει την Ελλάδα αποτελεσματικά, και θα δώσει το πράσινο φως στην Τουρκία να εισβάλει ή να δημιουργήσει ένα θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο με ναυτικο αποκλεισμό ενός μεγάλου νησιού κάτι το οποίο θα οδηγήσει την Ελλάδα σε διαπραγματεύσεις οι οποίες με την σειρά τους θα ''γκριζοποιήσουν'' το Αιγαίο και θα οδηγήσουν στην συνεκμετάλλευση του.Έτσι και το Κατάρ πετυχαίνει τον στόχο του για τον έλεγχο των κοιτασματων μας με εργαλείο την Τουρκία για την οποία έχει ξοδέψει τόσα πολλά.

 

Σε ένα τέτοιο περιβάλλον θα πρέπει να συνυπολογισθεί η συνολική οικονομική κατάρρευση και η πόλωση της κοινωνίας μεταξύ ακροδεξιών και αριστεριστών, παράγοντες που θα δράσουν ταυτόχρονα με το θερμό επεισόδιο. Εάν μάλιστα την ίδια στιγμή η Ευρώπη δοκιμάζεται από ενεργειακή κρίση λόγω Ρωσίας τότε όχι μόνο θα είμαστε μόνοι μας αλλά ούτε καύσιμα για τις Ε.Δ δεν θα έχουμε πέραν των αποθεμάτων για μερικές ημέρες.Η Τουρκία έχει εξασφαλισμένη παροχή πετρελαίου και αερίου από την Σ.Αραβία , το Κατάρ αλλά και από το λαθρεμπόριο του 'Ισλαμικού Κράτους'' απο το οποίο προμηθεύεται εκατομύρια βαρέλια με την μισή τιμή , πάντα με τις ευλογίες των Αράβων.  Εξάλλου η υποταγή της Ελλάδας είτε με ήπια είτε με πολεμικά μέσα στην Τουρκία αποτελεί ήδη συμφωνημένη εναλλακτική μεταξύ των ΗΠΑ-Γερμανία .

 

Ποια θα μπορούσε να είναι η λύση; Δύσκολο να ειπωθεί , ο Θεός γνωρίζει και μόνο αυτός θα βάλει το χέρι του, αρκεί να το ζητήσουμε.

ΠΗΓΗ http://hellenicsunrise.blogspot.gr/2014/08/blog-post_23.html#more

Greek Spirit

 Για την υποβολή σχολίων επισκεφθείτε την ομώνυμη σελίδα του Hellenic Sunrise στο Facebook


 Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ - ΟΙ ΑΙΤΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΘΟΡΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ Η ΕΛΛΑΔΑ-Η σημερινή κατάσταση στην Ελλάδα θυμίζει απόλυτα την πτώση του Βυζαντίου και την σταδιακή έλευση των Τούρκων