Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Νοέμβριος, 2013

Voice of Russia: Ο Γερμανικός στρατός έτοιμος για επέμβαση στην Ελλάδα για υποστήριξη του τρίτου μνημονίου

Εικόνα
Απο το : http://voiceofrussia.com/2013_09_30/Greek-government-fears-a-military-coup-2038/ 30 Σεπ 2013
Σε ένα συγκλονιστικό τηλεγράφημα το πρακτορείο ειδήσεων "Φωνή της Ρωσίας" που απηχεί φυσικά τις θέσεις της ρωσικής κυβέρνησης, αναφέρεται στα τελευταία γεγονότα με την σύλληψη των εθνικιστών βουλευτών και χαρακτηρίζει τον Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή ως "ριζοσπαστικό κόμμα" ("radical Golden Dawn party") διαχωρίζοντας την θέση του με τα δυτικά ΜΜΕ που μιλάνε για "νεοναζί" και αναφέρεται στους φόβους της κυβέρνησης Σαμαρά από πιθανή προσπάθεια ανατροπής της από "παραστρατιωτικές" οργανώσεις λόγω της οικονομικής κρίσης.

43 ΝΕΑ ΔΙΟΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΛΚΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΩΝ . ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ 75 ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Εικόνα
75 σταθμούς διοδίων θα έχουν συνολικά οι ελληνικοί δρόμοι όταν ολοκληρωθούν και οι Έλληνες θα πληρώνουν χρυσάφι το κάθε χιλιόμετρο που θα κάνουν. Είναι χαρακτηριστικό ότι μέσα στα επόμενα χρόνια θα δημιουργηθούν άλλοι 43 νέοι σταθμοί διοδίων στους οδικούς άξονες της χώρας γεγονός που θα σημάνει ραγδαία αύξηση του κόστους για τους πολίτες που θα τους χρησιμοποιούν.

ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ

Εικόνα
Κυριακή, 15 Ιανουαρίου 2012


Άγιος Σεραφείμ του Σαρώφ (+1833) «Θα υπάρξει μια μέρα ένας Τσάρος που θα με δοξάσει (ο Τσάρος Νικόλαος Β΄ δόξασε τον Αγ. Σεραφείμ το 1903), μετά θα υπάρξει μια τεράστια αναταραχή στην Ρωσία, πολύ αίμα θα ρεύσει γιατί θα επαναστατήσουν ενάντια στον Τσάρο και την Μοναρχία, αλλά ο Θεός θα εξυμνήσει (αγιάσει) τον Τσάρο. Περισσότερο από μισός αιώνας θα περάσει... Τότε οι αμαρτωλοί θα υπερηφανευτούν. Αυτό θα συμβεί χωρίς ντροπή: ο Κύριος, βλέποντας την αμετανόητη κακία στην καρδιά τους, θα επιτρέψει τα έργα τους για ολίγο καιρό.

ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΧΗΤΕΣ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΜΕ ΤΗ ΚΟΡΕΑ

Εικόνα
Mιλούν... μερικοί απ΄τους πιο γνωστούς παρασημοφορημένους αμερικανούς πεζοναύτες του πολέμου στην Κορέα. Αν και στη μάχη του "υψώματος Χάρι" το 1953 πήραν μέρος στρατιώτες διαφόρων εθνικοτήτων αυτοί επέλεξαν να μιλήσουν για την ανδρεία,τη γενναιότητα αλλά και την ...τρέλλα των Ελλήνων στρατιωτών.Τα όσα λένε είναι αποκαλυπτικά 

Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!''

Εικόνα
Το σενάριο: Πολιτειακή ανωμαλία στην Ελλάδα, ρωσοτουρκικός πόλεμος και... Αρμαγεδδών!
Δρ. Ησαΐας Κωνσταντινίδης  
          Είναι γεγονός ότι το ελληνικό πολιτικό σύστημα έχει πάθει «ασφυξία». 
Η μεταπολιτευτική περίοδος, που ξεκίνησε το 1974 με την εθνική τραγωδία της Κύπρου, πνέει τώρα τα «λοίσθια», προετοιμάζοντας τη φυγή της με μια νέα εθνική συμφορά... Απαξιωμένοι πλήρως από την ελληνική κοινωνία οι πολιτικοί «φωστήρες» της χώρας μας εξακολουθούν να ζουν τελείως απομονωμένοι από τον λαό, σαν σε «γυάλινο πύργο», μην αφήνοντας τίποτα απολύτως όρθιο από το ολέθριο για τον τόπο μας πέρασμά τους. Η ελληνική ιστορία θα γράψει για τη Μεταπολίτευση: η χειρότερη, η πλέον σάπια και διεφθαρμένη περίοδος του ελληνισμού, από καταβολής του ελληνικού έθνους!

WSJ - Απόρρητα έγγραφα ΔΝΤ: Η διάσωση δεν έγινε για την Ελλάδα αλλά για την ευρωζώνη

Εικόνα
Καλυβιώτου Μαρία
http://www.avgi.gr/article/1100275/wsj-aporrita-eggrafa-dnt-i-diasosi-den-egine-gia-tin-ellada-alla-gia-tin-eurozoni Βαθιές εσωτερικές διαιρέσεις, που συστηματικά αποσιωπήθηκαν, στο εσωτερικό του συμβουλίου του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και οι οποίες χρονολογούνται πίσω, στον Μάιο του 2010, οπότε και αποφασίστηκε το πρώτο πρόγραμμα διάσωσης για την Ελλάδα και την έξοδό της από την κρίση, αποκαλύπτει δημοσίευμα της Wall Street Journal.

ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΤΑ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ - ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΝΑ ΣΑΡΩΣΕΙ ΤΙΣ ΧΟΥΝΤΕΣ! - ΤΙ ΕΙΧΕ ΠΕΙ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΪΣΙΟΣ!

Εικόνα
Δυναμική παρέμβαση Κωνσταντίνου κατά της Χρυσής Αυγής, για την οποία ζητά εμμέσως πλην σαφώς να τεθεί εκτός Βουλής! Με ξαφνική ανακοίνωσή του (25-11-2013) ο τέως Βασιλιάς, αφού εύχεται τη γρήγορη απεμπλοκή μας από τους σκληρούς δανειστές, ζητά να τεθεί εκτός Κοινοβουλίου όποιο κόμμα παρεκλείνει σε βία και φανατική συμπεριφορά, κάτι που φωτογραφίζει ξεκάθαρα τη Χρυσή Αυγή!

   Μάλιστα ήδη από ιστοσελίδες "αμυντικού" τύπου που υποστηρίζουν από την πρώτη στιγμή το Νεοναζιστικό Κόμμα, εκφράζεται οργή και γράφονται ακατονόμαστες εκφράσεις εναντίον του, που ούτε η ...Αριστερά λέει...

Έλληνας, ο πρώτος πρόεδρος της Ενωμένης Αργεντινής Δημοκρατίας

Εικόνα
Βλαδίμηρος (Βαρθολομαίος) Δημητρίου ο πρώτος πρόεδρος της Ενωμένης Αργεντινής Δημοκρατίας Στην Χειμάρα επικρατούσε αναβρασμός, οι Έλληνες δεν άντεχαν άλλο την βαναυσότητα των τούρκων, δεν τους σήκωνε άλλο ο τόπος. Έτσι, το 1670 μερικές οικογένειες αποφάσισαν να εγκαταλείψουν τις πατρογονικές τους εστίες. Μια απ' αυτές ήταν και η οικογένεια Δημητρίου. Φόρτωσαν τα λιγοστά υπάρχοντά τους και πήρανε τον μακρύ δρόμο του ξεριζωμού μακριά από την αγαπημένη τους Χειμάρα.
Στην αρχή περιπλανήθηκαν στην Ιταλία, πέρασαν από την Γένοβα και την...

ΟΙ ΣΟΥΛΤΑΝΟΙ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ

Εικόνα
Απο το  http://aboutus.gr/walk-around/%CE% Με αφορμή την προβολή της Τουρκικής σειράς «Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής», έψαξα στο Wikipedia για την καταγωγή των Οθωμανών Σουλτάνων. Με έκπληξη διαπίστωσα πως οι περισσότεροι της δυναστείας των Οσμανίδων ήταν 2/4  ή 3/4 ελληνικής καταγωγής, αποτέλεσμα της συνήθειας να νυμφεύονται γυναίκες από το χαρέμι που συνήθως ήταν χριστιανές σκλάβες. Κάποιοι μάλιστα ήταν εξίσου έλληνες στην καταγωγή με τους αντίστοιχους Χριστιανούς Έλληνες που κατά καιρούς αντιμετώπισαν. Για παράδειγμα ο τελευταίος έλληνας Αυτοκράτορας Κωνσταντίνος Παλαιολόγος ήταν έλληνας μόνο από την πλευρά του Πατέρα του (η μητέρα του ήταν Σερβικής Καταγωγής). Παραθέτουμε μια λίστα Οθωμανών Σουλτάνων καθώς και διάσημων Μουσουλμάνων με Ελληνική καταγωγή

5 δις κατάπιαν, με τη μία οι τραπεζίτες από τις “αδρανείς καταθέσεις” των πολιτών! Μόλις 15 εκ. “έμειναν” για το κράτος!

Εικόνα
​ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ! ΑΝΟΙΞΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΩΣ ΚΑΡΠΩΝΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ  ΑΔΡΑΝΕΙΣ ΛΟΓΙΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΟΙ ΠΟΝΗΡΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΤΙΠΟΤΑ! ​ Αυτό που αποκάλυπτε το Ολυμπία απο το 2008, πλέον ανακοινώθηκε επίσημα στην βουλή. Άλλο ένα σκάνδαλο μεγατόνων του Προβόπουλου και της παρέας του, με την συνέργεια της συμμορίας του μνημονίου. Δειτε τι αποκαλύπταμε χρόνια πριν:

Γερμανία: Απαγορεύτηκε ο δημόσιος εορτασμός των Χριστουγέννων

Εικόνα
19 Σεπ 2013Τα Χριστούγεννα απαγορεύονται στην περιοχή Kreuzberg του Βερολίνου, τουλάχιστον όσον αφορά στον εορτασμό σε δημόσιους χώρους. Τα Χριστούγεννα επιτρέπονται πλέον, μόνο στο σπίτι, έτσι ώστε να μην «τραυματίζονται» τα θρησκευτικά συναισθήματα των «άλλων»!! Πηγή: http://greeknation.blogspot.gr/2013/09/blog-post_4589.html Για όσους παρακολουθούν τα τεκταινόμενα στην πολύ-πολιτισμική Ευρώπη τα τελευταία χρόνια, αυτή η είδηση δεν είναι έκπληξη, αλλά φυσικό επακόλουθο μιας νοοτροπίας που έχει αρχίσει τεχνηέντως να υποσκάπτει τα πολιτισμικά θεμέλια της Χριστιανικής Δύσης.

Το εθνικό θέατρο Αλβανίας πιο σημαντικο απ' τις συντάξεις και τα ελληνικά σχολεία της Βορείου Ηπείρου- Η πατρίδα μας προτίθεται νά ἐνισχύσει μέ τό ποσόν τῶν 2,5 ἐκατομυρίων εὐρώ, τό Ἐθνικό θέατρο τῆς Ἀλβανίας στά πλαίσια τῶν πολιτιστικῶν ἐπαφῶν τῶν δύο χωρῶν.

Εικόνα
Μέ ἰδιαίτερη ἔκπληξη καί ἀπορία ἀκούσαμε τή δήλωση τοῦ ὑπουργοῦ ἐξωτερικῶν τῆς Ἑλλάδος κ. Βενιζέλου κατά τήν πρόσφατη ἐπίσκεψή του στήν Ἀλβανία. Σύμφωνα μέ αὐτήν ἡ πατρίδα μας προτίθεται νά ἐνισχύσει μέ τό ποσόν τῶν 2,5 ἐκατομυρίων εὐρώ, τό Ἐθνικό θέατρο τῆς Ἀλβανίας στά πλαίσια τῶν πολιτιστικῶν ἐπαφῶν τῶν δύο χωρῶν.

H μόνη ελπίδα των Ελλήνων είναι να μάθουν... τούρκικα

Εικόνα
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου 2013 - 10:15
Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης: Η μόνη ελπίδα για τους απελπισμένους Έλληνες είναι να... μάθουν τουρκικά και να βρουν δουλειά στην ανερχόμενη οικονομία της Τουρκίας.
Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην τουρκική εφημερίδα Star, στο φύλο της 21 Νοεμβρίου, οι Έλληνες έχουν επιδοθεί μετά μανίας να μάθουν την τουρκική γλώσσα ελπίζοντας σε ένα καλύτερο μέλλον το οποίο θα.... τους προσφέρει η Τουρκία που θα τους «σώσει» από τα δεινά της οικονομικής κρίσης η οποία μαστίζει εδώ και μερικά χρόνια την Ελλάδα. Ενώ στην Ελλάδα χάνονται δουλειές, οι άνεργοι συνεχώς αυξαίνονται, κλείνουν βιομηχανίες είτε φεύγουν στο εξωτερικό και όλα αυτά επειδή οι μνημονιακοί μας «σωτήρες» επιμένουν να μας σώζουν, οι Τούρκοι καλούν τους απελπισμένους Έλληνες να έρθουν να εργαστούν στην Τουρκία η οποία τους προσφέρει ένα καλύτερο μέλλον και μια σωτήρια λύση στα μεγάλα αδιέξοδα τους. Εμπρός λοιπόν για νέους γενίτσαρους στην Τουρκία. Φυσικά μια προϋπόθεση για να υλοποιηθεί το «όνειρο…

ΑΛΒΑΝΟΙ ΛΗΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΒΑΣΑΝΙΣΑΝ ΑΝΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΑΠΗΡΟ ΓΙΟ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ

Εικόνα
26/11/2013 Συνεχίζεται το πογκρόμ κατά ανυπεράσπιστων ηλικιωμένων Ελλήνων και Ελληνίδων, από τις εγκληματικές συμμορίες που λυμαίνονται την χώρα. Έτσι, το βράδυ του Σαββάτου,

TA “ΓΑΛΛΙΚΑ” ΤΟΥ ΣΑΡΚΟΖΙ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: «a f..cking psycho!» ΜΩΡΕ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΤΟΥ ΕΙΠΕ…

Εικόνα
26/11/2013  Ένα απίστευτο παρασκήνιο μεταξύ του Νικολά Σαρκοζί και του Γιώργου Παπανδρέου γίνεται γνωστό μέσα από το βιβλίο του πρώην πρωθυπουργού της Ισπανίας Χοσέ Λουίς Θαπατέρο.  Ο πρώην Ισπανός πρωθυπουργός στα απομνημονεύματά του, γράφει για τις αφόρητες πιέσεις που δέχθηκε στις Κάννες, ο πρώην πρωθυπουργός της Ελλάδας Γιώργος Παπανδρέου, από τους Ευρωπαίους ηγέτες, το Νοέμβριο του 2011 πριν τη Σύνοδο του G20, για εκείνο το περίφημο δημοψήφισμα που είχε αποφασίσει και είχε μισοεξαγγείλει.

Το όραμα της ευρωπαϊκής ενοποίησης πνέει τα λοίσθια…

Εικόνα
Απόστολος Τσίας
03.03.2013 Του Απόστολου Τσία
tsias@u-r.gr
Για ποια Ευρωπαϊκή Ένωση μιλάμε πια; Η Ευρώπη των λαών που οραματίστηκε ο Σουμάν, μετατράπηκε σε πεδίο σκληρής αντιπαράθεσης οικονομικών συμφερόντων 
Στην Ελλάδα, ο πολιτικός που ανακοίνωσε τη χρεοκοπία της χώρας και έδωσε εντολή στον υπουργό των Οικονομικών να διαπραγματευτεί με τους πιστωτές, μπήκε στο χρονοντούλαπο της ιστορίας. Ο Γεώργιος Παπανδρέου περιδιαβαίνει ανά τον κόσμο και χειροκροτείται φυσικά στον συνέδριο του ΠΑΣΟΚ, του κόμματος του 5-7% του εκλογικού σώματος. Δεν ξέρω αν αυτό το θεωρεί τιμή του.
Στην Ιταλία ο Μόντι που διαχειρίστηκε την τύχη της χώρας του για 15 περίπου μήνες πριν τις εκλογές, στα πρότυπα της δημοσιονομικής διαχείρισης που επιβάλει ο άξονας του Βερολίνου, αισθάνεται ικανοποιημένος με το 10% των ψήφων.

ΣΙΓΟΥΡΑ!!! Θα πάρουν τα σπίτια του κοσμάκη που χρωστάει οι τράπεζες !!!

Εικόνα
25.11.13 Δεν θα γίνουν... μεσιτικά γραφεία προσπαθώντας να πουλήσουν τα κατασχεμένα διαμερίσματα, θα τα παίξουν στη χρηματοπιστωτική αγορά!
Γράφει ο Γιώργος Δελαστίκ
Μια αυταπάτη ευρύτατα διαδεδομένη στα λαϊκά στρώματα ενδέχεται να έχει μοιραίες συνέπειες για όσους έχουν
αποκτήσει την πρώτη τους κατοικία με στεγαστικό δάνειο, στις δόσεις του οποίου αδυνατούν πλέον να ανταποκριθούν και να τις πληρώνουν στην τράπεζα κανονικά.
Καθώς απέχει πλέον ελάχιστα περισσότερο από έναν μήνα η εφιαλτική ημερομηνία της 1ης Ιανουαρίου 2014, οπότε η κυβέρνηση Σαμαρά - Βενιζέλου έχει αποφασίσει υπό την πίεση και της τρόικας να αρχίσουν και πάλι οι πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας δανειοληπτών που δεν πληρώνουν κανονικά τις δόσεις των δανείων τους, οι περισσότεροι από τους ασυνεπείς οφειλέτες προς τις τράπεζες δεν έχουν συνειδητοποιήσει το μέγεθος του κινδύνου που τους απειλεί. Νομίζουν ότι η τράπεζα... δεν θα τους πάρει το σπίτι! Αυταπατώνται ότι κάτι θα γίνει στο τέλος και θα τη γλιτώσουν!

Δελτίο θύελλας γεωπολιτικών - καιρικών φαινομένων.

Εικόνα
Κυριακή, 24 Νοεμβρίου 2013του Δρ. Κ. Βαρδάκα
Το παρελθόν σαν πάθημα πρέπει να μας διδάσκει ειδικά όταν στριμώχνουν την ήδη στριμωγμένη Κύπρο. Και τι δεν έχει ο παγκόσμιος μπαξές... συνομιλίες-συνομιλίες και στο τέλος θύματα-θύματα. Κύπρος- Συρία και ο ιστοριογράφος θα καταγράφει παράλληλα με τους  ενεργειακούς αγωγούς και ΑΓΩΓΟΥΣ ΑΙΜΑΤΟΣ.
Εικόνα
Μαθήματα υψηλής διπλωματίας στη Δύση από τον Λαβρόφ25 Νοεμβρίου 2013Νικολάι Σουρκόφ Να μελετήσει καλά το «μάθημα» που λέγεται «κρίση στη Συρία», ζητάει από τη Δύση ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών, Σεργκέϊ Λαβρόφ. Πολύ περισσότερο, την καλεί να αντιμετωπίζει τις ίδιες τις αιτίες που γεννούν τις συγκρούσεις και όχι τις συνέπειές τους.
Τη Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013, στον «πρωϊνό καφέ» της Συντακτικής Ομάδας της εφημερίδας «Ροσίσκαγια Γκαζέτα», φιλοξενήθηκε ο υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ. Ο επικεφαλής της ρωσικής διπλωματίας ενημέρωσε τους δημοσιογράφους σχετικά με τις προετοιμασίες για την ειρηνευτική διάσκεψη για τη Συρία «Γενεύη – 2» και για το νέο γύρο συνομιλιών για τα πυρηνικά του Ιράν.

Η κρίση «σκοτώνει» τον Ελληνισμό!

Εικόνα
21 Νοεμβρίου 2013 ΚΑΤΑ 5,5% ΜΕΙΩΘΗΚΕ Ο ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2009,
ΕΝΩ ΜΑΘΗΤΕΣ ΛΙΜΟΚΤΟΝΟΥΝ ΚΑΙ ΛΙΠΟΘΥΜΟΥΝ ΣΤΑ ΘΡΑΝΙΑ


Μείωση κατά 5,5% στον πληθυσμό της Ελλάδας καταγράφουν τα δημογραφικά στοιχεία για το 2012 που δόθηκαν στη δημοσιότητα από τη Eurostat. Την ίδια περίοδο, ο πληθυσμός της ΕΕ αυξήθηκε κατά μέσο όρο 2,2%.
Χωρίς κανείς να μπορεί να προσδιορίσει εάν αυτή η μείωση είναι αποτέλεσμα της οικονομικής κρίσης ή του γερασμένου πληθυσμού της χώρας.
Κατά πάσα πιθανότητα φυσικά και τα δύο ευθύνονται. Και μέσα στον "πληθυσμό" φυσικά υπολογίζονται και οι μετανάστες. Οι Έλληνες δηλαδή κατά πάσα πιθανότητα έχουν μειωθεί περισσότερο από 5,5%. Και αυτό αποτελεί ένα δράμα από μόνο του που παραπέμπει σε όλες τις στιγμές παρακμής της ελληνικής ιστορίας.

Ούτε 7 χρόνια δεν θα κρατήσουν... Φωνή βοώντος εν τη Ευρώπη.

Εικόνα
22 Νοεμβρίου 2013 
Στον απόηχο των τελευταίων συναντήσεων κορυφής και αυτών που πρόκειται να ακολουθήσουν στο άμεσο μέλλον.

Τελικά η Συνθήκη της Λισσαβώνας για την τροποποίηση της Συνθήκης για την Ευρωπαϊκή Ένωση

και της Συνθήκης περί ιδρύσεως της Ευρωπαϊκής Κοινότητας που υπογράφηκε στη Λισσαβώνα στις 13 Δεκεμβρίου 2007 είναι άραγε η τελευταία; γιατί προς το παρόν δεν φαίνεται να κυοφορείται τίποτε άλλο, παρά μόνο ότι οι Λαοί του Νότου αρχίζουν να κοιλοπονούνε. Όσο για την Ελλάδα μας εδώ και τρία χρόνια η ίδια βιώνει την κατάσταση του επώδυνου κολικού δίχως να της χορηγούν τα κατάλληλα αναλγητικά, αλλά άλλου είδους δόσεις.

Το “είδωλο” του θεού Θορ

Εικόνα
19 Νοε 2013 
Γράφει ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ Οι Illuminati κήρυξαν τον πόλεμο στην ανθρωπότητα. Οι Έλληνες είναι η τελευταία και η μόνη ελπίδα του κόσμου. Το μεγάλο "μυστικό" των τελευταίων αιώνων. Σε λάθος πλευρά του Ατλαντικού κοιτούν οι λαοί το γερμανικό Ράιχ. Μέσα στα χιλιάδες χρόνια της ιστορίας οι Έλληνες είναι μια ξεχωριστή περίπτωση λαού, γιατί πρωταγωνίστησαν σε όλες τις μεγάλες "καμπές" της ανθρώπινης ιστορίας. Έχουν δοξαστεί ως ο πλέον αξιόμαχος λαός. Έχουν δώσει μάχες όλων των ειδών και απέναντι στο σύνολο των ισχυρών αντιπάλων αυτού του κόσμου και έχουν διακριθεί σ' αυτές. Παρ' όλο που έγιναν διάσημοι για τα πνευματικά τους έργα μέσα στον χρόνο, έδειξαν μεγάλη γενναιότητα, δύναμη και αντοχή και στα πεδία των μαχών. Οι ίδιοι άνθρωποι, οι οποίοι εφεύραν το θέατρο και τον αθλητισμό για να γιορτάσουν τη ζωή, ήταν εκείνοι, που στις εποχές του σκότους έστηναν σκηνικά θυσίας σε άνισους πολέμους.

Ένα πολιτικό σύστημα υπό… κατάρρευση

Εικόνα
Του Δημήτρη Καζάκη
Όταν καταρρέει το σημερινό πολιτικό σύστημα είναι καλό για τη δημοκρατία και τους πολίτες. Τι απέδειξε το τριήμερο της μομφής; Μόνο ένα πράγμα. Το πολιτικό σύστημα βρίσκεται υπό κατάρρευση. Στο σύνολό του χωρίς καμιά εξαίρεση. Βγήκε κανείς κερδισμένος; Ναι. Μόνο ο λαός. Είχε την ευκαιρία να συνάγει πολλά και χρήσιμα συμπεράσματα για το σύνολο της συμπολίτευσης και της αντιπολίτευσης. Διαπίστωσε πόσο μακριά βρίσκονται όλοι τους από τις πιο ζωτικές ανάγκες και απαιτήσεις του. 
Το υβρίδιο του δωσιλογισμού Το πολιτικό υβρίδιο ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, αυτή η καρκινογένεση του σύγχρονου δοσιλογισμού, που κυβερνά χωρίς κανένα εκλογικό και κοινωνικό έρεισμα καταρρέει σε τέτοιο βαθμό που τρέμει ακόμη και την πιθανότητα των εκλογών. Ξέρει ότι η μπογιά των μέσων μαζικής προπαγάνδας που διαθέτει δεν περνά πια στον κόσμο, στην μεγάλη πλειοψηφία του λαού. Η μαύρη προπαγάνδα δεν τρομοκρατεί πια τον κόσμο. Την μεγάλη πλειοψηφία την τρομοκρατεί περισσότερο αυτό που ζει κι ακόμη περισσότερο αυτό που έρ…

Οι ΗΠΑ αποφάσισαν: «Ευάγγελος Βενιζέλος Τούρκογλου»!

Εικόνα
Του Στέφανου Χίου
Tα στοιχεία παρουσιάζονται από πανίσχυρες διεθνείς πηγές ως αναμφίβολα. Ο ευτραφής πολιτικός που υποκλίνεται στην τρόικα μαζί με τον σύγχρονο Τσολάκογλου της Δεύτερης Μετακατοχικής Κυβέρνησης της σκλαβιάς και της δουλοφροσύνης, έχει Τουρκικές ρίζες (είναι Τούρκος με στάμπα και γενετική «βούλα»), τις οποίες αλλοίωσε και απέκρυψε εσκεμμένα. Δεν το λέμε εμείς.

Νέα Τάξη Πραγμάτων...Κάνοντας Τέχνη Την Κωλοτρυπίδα...Η ισοπέδωση Της Τέχνης Από Τον Πολιτισμό Της Χέστρας

Εικόνα
Σχόλιο ΛΦ: Οι είκονες είναι τραγικές και σιχαμερές. Σας παρουσιάζουμε την τέχνη της προόδου. Ποιά τέχνη; Ποιά οικονομική κρίση; Μετά αναρωτιούνται σαν παρθένες μερικοί και μερικές πως φτάσαμε σήμερα σε αυτό το σημείο σαν κοινωνία. Μην αναρωτιέστε. Οι εικόνες είναι από την Πορτογαλία, χώρα με οικονομική κρίση ΔΝΤ κτλ. Σκέφτειτε σε πόσες παρόμοιες ηλίθιες εκθέσεις σπαταλούνται χρήματα τα οποία θα μπορούσαν να μορφώσουν ή να βοηθήσουν ανθρώπους. Δείτε την τέχνη της κωλοτρυπίδας με δικιά σας ευθύνη.

ΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑ -ΠΩΣ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΚΡΙΣΗ

Εικόνα
Η γεωπολιτική ανάλυση από τον Μικρό Ήρωα, Δικαίο Γεώργιο. Δύσκολα τα πράγματα και θα χειροτερέψουν ακόμα περισσότερο. Όλοι αναρωτιούνται μας πως τα καταφέρνει η Τουρκία και εξελίσσεται και ανεβαίνει και μας απειλεί και μας αγριεύει; Γιατι η Τουρκία δεν ήταν στο ΔΝΤ; Ήταν αλλά βγήκε είπε ο Ερντογάν και είπε: σας αναγνωρίζουμε ότι σας χρωστάμε αλλά δεν θα σας πληρώσουμε, θα κάνουμε πάγωμα των δόσεων για λίγα χρόνια 10+. Έτσι της έμειναν χρήματα για να ξεκινήσει τον εκσυγχρονισμό των ένοπλων δυνάμεων και την ανάπτυξη της πολεμικής της βιομηχανίας. Φυσικα μαζί με της επενδύσεις που έκαναν σε βιομηχανία και υποδομές. Αντίθετα εμείς οι ηλίθιοι ξεπουληθήκαμε ανεφ λόγου και αιτίας, από χαζούς πολιτικούς και ανύπαρκτους σύμβουλους. Το κράτος πάει κατά δια-όλου γιατί είναι κακό πράγμα η ασυδοσία και το χειρότερο είναι πως την διδάσκουν και στην ανώτερη παιδεία, με το πανεπιστημιακό άσυλο και όσα κάνουν εκεί οι πολιτικές νεολαίες. Αν οποίος έκλεβε πήγαινε φυλακή, θα καθόταν όλοι στα …

Διαπραγματεύσεις για το πυρηνικό πρόγραμμα της Τεχεράνης: Κοντά σε συμφωνία Ιράν-ΗΠΑ;

Εικόνα
Ο δεύτερος γύρος συνομιλιών στη Γενεύη ολοκληρώθηκε με επίσημη αποδοχή μιας μεταβατικής συμφωνίας ανάμεσα σε Ιράν και ΗΠΑ η οποία ήδη χαρακτηρίζεται "ιστορική". Δημοσιεύουμε άρθρο που γράφτηκε πριν την έναρξη του δεύτερου γύρου διαπραγματεύσεων, αλλά εντοπίζει τις δυναμικές και τα επίδικα της προσπάθειας προσέγγισης ανάμεσε σε Ουάσινγκτον και Τεχεράνη. Στις 20 Νο­έμ­βρη, στη Γε­νεύη, ξε­κι­νά ο δεύ­τε­ρος γύρος συ­νο­μι­λιών για το πυ­ρη­νι­κό πρό­γραμ­μα του Ιράν και το απο­τέ­λε­σμά του μπο­ρεί να είναι το πρώτο βήμα για ρα­γδαί­ες εξε­λί­ξεις.
Το κλίμα μετά την πρώτη συ­νά­ντη­ση στις 7-9 Νο­έμ­βρη ανά­με­σα στην ιρα­νι­κή αντι­προ­σω­πεία και τους «6» (ΗΠΑ, Αγ­γλία, Γαλ­λία, Γερ­μα­νία, Ρωσία, Κίνα) ήταν «ανέλ­πι­στα» καλό. Όλα τα ρε­πορ­τάζ και οι ανα­λύ­σεις μι­λά­νε για πραγ­μα­τι­κό «σπά­σι­μο του πάγου» ανά­με­σα στις ΗΠΑ και το Ιράν.

Οι ΗΠΑ και το Ιράν βρί­σκο­νται σε διαρ­κείς επα­φές εδώ και μήνες και σύμ­φω­να με πλη­ρο­φο­ρί­ες έχουν κα­τα­λή­…

650.000 ΟΙ ΛΙΠΟΤΑΚΤΕΣ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ

Εικόνα
Τετάρτη, 6 Νοεμβρίου 2013 Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Σοβαρά προβλήματα έχουν δημιουργηθεί στον τουρκικό στρατό εξ’ αιτίας του μεγάλου αριθμού των λιποτακτών που ανάγκασε τις αρχές να λάβουν δραστικά μέτρα. Παράλληλα οι αλλεπάλληλες παρατήσεις ανωτέρων και ....κατωτέρων αξιωματικών, δημιουργούν μεγάλα κενά στις ένοπλες δυνάμεις που με αυτόν τον τρόπο δείχνουν την διαμαρτυρία τους ενάντια της καταδίκης Τούρκων στρατηγών για εμπλοκή τους στις υποθέσεις «Εργκενεκόν» και «Μπαλιόζ».

Αποκάλυψη Ρώσων"Ήθελαν την Ελλάδα σε "Βαλκανική Ομοσπονδία μαζί με τη..."Μακεδονία" οι Δυτικοί"!

Εικόνα
24/11/13 “Βαλκανική Ομοσπονδία” στην οποία θα έπρεπε να ενταχθούν η Βουλγαρία, η Γιουγκοσλαβία, η Τουρκία, η Ελλάδα, η Αλβανία και η «Μακεδονία» όπως την ανέφεραν σχεδίαζαν οι Δυτικοί από το 1940 ακόμη . Εμπνευστής της ιδέας που στόχο είχε να κρατήσει τη Σοβιετική Ένωση μακρυά από τα
Βαλκάνια, ήταν ο Ουίνστον Τσώρτσιλ που “οραματιζόταν” μια Ομοσπονδία που θα ήταν ανεξάρτητη κρατική οντότητα, υπό την εποπτεία της Μεγάλης Βρετανίας!

Οι αποκαλύψεις αυτές περιλαμβάνονται σ΄ ένα μακροσκελές άρθρο Ρώσου που έχει δημοσιευθεί στο nvo.ng.ru.

Ιωάννης Καποδίστριας: Ο εθνικός ήρωας της Ελβετίας -Ίσως δεν είναι ευρέως γνωστό ότι, στον Καποδίστρια οφείλεται η συγκρότηση και οργάνωση του σύγχρονου κράτους της Ελβετίας

Εικόνα
Άρθρο http://www.ithacanet.gr/article/ | Δευ, 02/28/2011 - 
Στις 21 Σεπτεμβρίου 2009, πραγματοποιήθηκαν στη Λωζάννη της Ελβετίας, τα αποκαλυπτήρια προτομής του Ιωάννη Καποδίστρια, παρουσία των Υπουργών Εξωτερικών της Ελβετίας Micheline Calmy-Rey και της Ρωσίας Sergey Lavrov, του Δημάρχου της Λωζάννης και του ελληνικής καταγωγής Προέδρου της τοπικής βουλής του καντονίου Vaud, πρωτεύουσα του οποίου είναι η Λωζάννη, Pascal Broulis.
Η ορειχάλκινη προτομή, που είναι έργο του Ρώσου γλύπτη Vladimir Surovtsev, τοποθετήθηκε στη Λωζάννη «ως ένδειξη τιμής στον πρώτο Επίτιμο Δημότη της πόλης».

ΓΝΩΣΤΟΣ ΤΟΥΡΚΟΣ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΠΩΣ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΟΙΝΗ… ΕΛΛΗΝΟ-ΑΡΜΕΝΙΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ

Εικόνα
Αναρτήθηκε: 05/12/2012 Νίκου Χειλαδάκη Δημοσιογράφου-Συγγραφέα-Τουρκολόγου
Μεγάλη αίσθηση προκάλεσε στην Τουρκία ένα άρθρο του Ahmet Altan, γνωστού και επώνυμουΤούρκου αρθογράφου της τουρκικής εφημερίδας, Taraf, στις 28 Νοεμβρίου(2012), επί τη ευκαιρία της δημόσιας συζήτησης που άνοιξε τελευταία ο Τούρκος πρωθυπουργός, Ταΐπ Ερντογάν, για την μεγάλη τούρκο-οθωμανική ιστορική κληρονομιά. Σε αυτό το άρθρο ο Altan  ομολογεί δημόσια ότι οι Τούρκοι δεν… είναι Τούρκοι, αλλά έχουν κοινή ελληνική και αρμενική καταγωγή.

Οι ΗΠΑ υποχωρούν, η Ρωσία-Κίνα ανεβαίνουν (με τη Γερμανία σύμμαχο)

Εικόνα
Το διαφαινόμενο "πισωγύρισμα" της Αμερικής για την επίθεση στη Συρία είναι μια μεγάλη ιστορική στιγμή: 

Ο μύθος της "ανίκητης υπερδύναμης" που μπορεί να κάνει ότι γουστάρει, χωρίς να δίνει λογαριασμό σε κανέναν, και χωρίς κανένας να μπορεί να τη σταματήσει, έλαβε πλέον τέλος.

Ελπίζω λοιπόν ότι θα σταματήσουν και οι αναλύσεις της πλάκας που δημοσίευαν κατά κόρον [και] διάφοροι αριστεροί, οι οποίοι έχουν μείνει στην προηγούμενη δεκαετία, και κατά βάθος ακόμα τρέμουν την "παντοδύναμη Αμερική" και τη φοβούνται μέχρι τέλους, νομίζοντας ότι η κυριαρχία της δε θα σταματήσει ποτέ.

Κι όμως, η κυριαρχία της θα σταματήσει, και μάλιστα θα σταματήσει σήμερα, στη δική μας γενιά, με την αποκαθήλωση του δολαρίου ως παγκόσμιου αποθεματικού νομίσματος.

[να σημειωθεί ότι εκτός από της αναλύσεις της αριστεράς περί "παντοδύναμης Αμερικής", "Γ' Παγκόσμιου Πόλεμου", μπλα, μπλα, μπλα, τα ίδια και χειρότερα έλεγαν και διάφοροι συνομωσιολόγοι, ακροδεξ…

Ρώσος πρέσβης στο Βελιγράδι: «Τα σύνορα στα Βαλκάνια ακόμη μελετούνται»

Εικόνα
Νοέμβριος 12, 2013.
Βελιγράδι.
Ο Ρώσος πρέσβης στο Βελιγράδι Αλεξάνταρ Τσεπούριν, δήλωσε ότι τα Βαλκάνια δεν είναι η πιο σταθερή περιοχή της Ευρώπης και ότι εξακολουθεί να υπάρχει κίνδυνος πιθανών συγκρούσεων.

«Σήμερα, τα Βαλκάνια δεν είναι η πιο σταθερή περιοχή της Ευρώπης. Υπάρχουν πολλές αντιφατικές τάσεις της περαιτέρω ανάπτυξης γεγονότων και οι εξελίξεις πιθανόν να αναπτύξουν συγκρούσεις», είπε ο Τσεπούριν κατά την έναρξη  του Διεθνούς Συνεδρίου «Οι Βαλκανικοί Πόλεμοι υπό το πρίσμα της γεωπολιτικής του 21ου αιώνα».

Το μυστικό σχέδιο εναντίον της Ελλάδας

Εικόνα
(Μέρος α') Δευτέρα, 28 Μαΐου 2012Απόδοση: Ας Μιλήσουμε ΕπιτέλουςΤο άρθρο αυτό αποτελεί μετάφραση κειμένουπου αναρτήθηκεσε αγγλόφωνη ιστοσελίδατην 1η Σεπτεμβρίου 2010, 6 περίπου μήνες μετά την αιφνίδια περιδίνηση της χώρας μας στην "κρίση δανεισμού" της ευρωζώνης και 4 περίπου μήνες μετά την υπογραφή του 1ου μνημονίου.

Γιατί η τρόϊκα δεν θέλει Ένοπλες Δυνάμεις

Εικόνα
Tου Ν. Τόσκα
(υποστρατήγου ε.α.)Η αναφερόμενη κατάργηση της υποχρεωτικής στρατιωτικής θητείας στην έκθεση της τρόϊκας δείχνει ότι τα μνημόνια δεν αγγίζουν μόνο τα οικονομικά θέματα αλλά κάθε τομέα της κυριαρχίας μας.

Μια πρόχειρη προσέγγιση θα θεωρούσε ότι οι τεχνοκράτες της τρόϊκας έχουν μόνο οικονομικούς στόχους.

ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΜΕΘΟΔΙΚΑ Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΒΑΝΙΑ . ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Εικόνα
ΣΟΚ - ΟΙ ΧΑΡΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΤΕΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΟΗΕ ΜΕ 1.000.000 ΑΛΒΑΝΙΚΕΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ! ΞΕΣΚΕΠΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ-ΕΦΙΑΛΤΗ! ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΣΠΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΤΗΣ "ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ ΒΑΛΚΑΝΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ"! Το ΣΠΑΕΙ ξεσκεπάζει σήμερα την Αλβανική Οργάνωση "ΦΥΣΙΚΗ ΑΛΒΑΝΙΑ" πουσυλλέγει μεθοδικά εδώ και καιρό υπογραφές Αλβανών από "αλύτρωτα αλβανικά εδάφη", για την κατάθεση στον ΟΗΕ επισήμου και
ενυπόγραφου αιτήματος εδαφικής αποκάταστασης της Αλβανίας στα "φυσικά της σύνορα"! Δηλαδή τον εφιάλτη τηςΜεγάλης Αλβανίας!    Αρχηγός της Οργάνωσης είναι ο Καθηγητής Koco Danaj,

Βόμβα Καζάκη στον Τράγκα: φέτος ήταν ο τελευταίος προϋπολογισμός που κάνουμε σε ευρώ

Εικόνα
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου 2013 -.

Βόμβα του γνωστού οικονομολόγου και ΓΓ του ΕΠΑΜ Δημήτρη Καζάκη στο Γιώργο Τράγκα καθώς προβλέπει πως ο φετινός ήταν ο τελευταίος προϋπολογισμός που κάνουμε σε ευρώ υποστηρίζοντας ότι από εδώ και πέρα οι προϋπολογισμοί θα έρχονται κατευθείαν από τις Βρυξέλλες.

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΛΠΟ ΜΕ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ - ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΨΩΜΙ Ο ΤΟΜΣΕΝ ΚΑΙ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ..ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.

Εικόνα
6-10-2013

<<<Μέχρι τον Δεκέμβριο του 2013, θα έχει ακυρωθεί ακόμη και η παραμικρή νομική κάλυψη και προστασία των μικρο-οφειλετών ! Δεν θα καλύπτονται ούτε καν οι πρώτες κατοικίες! Ετσι, θα ξεκινήσει ένα σαρωτικό κύμα πλειστηριασμών που θα ρίξει τις τιμές των ακινήτων, κάτω από το 75% της αξίας τους! Θα καταφθάσουν εταιρίες που θα αγοράζουν από τις τράπεζες τα κόκκινα δάνεια ακόμη και στο 15% της αξίας τους αλλά θα παίρνουν στην ουσία, σπίτια και ακίνητα που θα κατοχυρωθούν ως ιδιοκτησία, σε τέσσερις τράπεζες του Εξωτερικού!>>>
Ο υπαλληλάκος της γνωστή τραπεζικής οικογένειας των Ρόθτσιλντ, ο Πολ Τόμσεν, ζήτησε μόλις έφτασε στην Ελλάδα, να ενημερωθεί για την οικονομική επιφάνεια των Ελλήνων νοικοκυραίων, απαιτώντας στοιχεία ανά την επικράτεια, αναφορικά με την ιδιοκτησία ακινήτων !
Διαπίστωσε λοιπόν ότι ΔΕΝ υπάρχει Ελληνικό νοικοκυριό, που να μην διαθέτει τουλάχιστον ένα ακίνητο!

Εἰσαγγελέας Φλωρίδης: Ἂν γίνουν μαζικοὶ πλειστηριασμοὶ θὰ εἶναι σὰν δεύτερη Μικρασιατικὴ καταστροφὴ

Εικόνα
Ὡς φρικτὴ ἐμπειρία περιγράφει ὁ πασίγνωστος εἰσαγγελέας Βασίλης Φλωρίδης τὴ διαδικασία τῶν πλειστηριασμῶν ποὺ ζεῖ καθημερινὰ στὰ δικαστήρια, προειδοποιώντας γιὰ ὅσα θὰ ἀκολουθήσουν, ἂν γίνουν μαζικοὶ πλειστηριασμοί. Μιλώντας στὸ ραδιόφωνο τοῦ Real τόνισε χαρακτηριστικά: «Ἂν γίνουν μαζικοὶ πλειστηριασμοὶ σημαίνει γιὰ μένα μία δεύτερη μικρασιατικὴ καταστροφή.

Oι Νεοοθωμανικές αυταπάτες της Τουρκίας

Εικόνα
Του Γιώργου Στάμκουby zenithmag  http://zenithmag.wordpress.com/2013/11/11/

Στις 29 Οκτωβρίου του 2013 η γειτονική μας Τουρκία γιόρτασε τα 90 χρόνια από την ίδρυση της Τουρκικής Δημοκρατίας με μια αυτοπεποίθηση ανερχόμενης δύναμης, η οποία βασίζεται σε μια δυναμικά αναπτυσσόμενη οικονομία και σ’ έναν αναβαθμισμένο γεωπολιτικό ρόλο σε μια περιοχή με εντεινόμενη αστάθεια, κυρίως λόγω του εμφυλίου πολέμου στη Συρία. Παρά τα έντονα εσωτερικά της προβλήματα, τις κοινωνικές και πολιτικές αντιθέσεις, η Τουρκία, που κυβερνάται εδώ και μια δεκαετία από το συντηρητικό ισλαμιστικό κόμμα ΑΚΡ του Ρετσέπ Ταγίπ Ερντογάν, προσπαθεί να προβάλει μέσα και έξω την εικόνα μιας δυναμικής χώρας-γέφυρας, που φιλοδοξεί μέχρι το 2023, δηλαδή την 100η επέτειο από την ίδρυση της Τουρκικής Δημοκρατίας, να περιλαμβάνεται στη λέσχη των δέκα πιο ισχυρών οικονομικά χωρών του πλανήτη μας -με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Ὁ τουρκικὸς στρατὸς πάσχει ἀπὸ… ὁμαδικὴ κατάθλιψη -Φαινόμενα ἔντονης κατάθλιψης καὶ ὁμαδικοῦ στρὲς ἔχουν παρατηρηθεῖ τοὺς τελευταίους μῆνες στὶς τουρκικὲς ἔνοπλες δυνάμεις, γεγονὸς ποὺ ἔχει ἀνησυχήσει τὴν τουρκικὴ στρατιωτικὴ ἡγεσία.-Αυτοκτονούνε σε ρυθμό γρήγορου τσιφτετελιού!!!

Εικόνα
Γράφει ὁ Νίκος Χειλαδάκης,
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
Φαινόμενα ἔντονης κατάθλιψης καὶ ὁμαδικοῦ στρὲς ἔχουν παρατηρηθεῖ τοὺς τελευταίους μῆνες στὶς τουρκικὲς ἔνοπλες δυνάμεις, γεγονὸς ποὺ ἔχει ἀνησυχήσει τὴν τουρκικὴ στρατιωτικὴ ἡγεσία ἡ ὁποία παρατηρεῖ μὲ ἀμηχανία τὰ κρούσματα ποὺ συνεχῶς πολλαπλασιάζονται. Μάλιστα σύμφωνα μὲ δημοσιογραφικὲς πληροφορίες μέσα σὲ πέντε μέρες καὶ συγκεκριμένα στὸ χρονικὸ διάστημα ἀπὸ 11 ἕως 15 Νοεμβρίου 2013, πέντε ὑπαξιωματικοὶ τοῦ τουρκικοῦ στρατοῦ αὐτοκτόνησαν, γεγονὸς ποὺ συγκλόνισε τὶς τάξεις τῶν τουρκικῶν ἐνόπλων δυνάμεων.

IΔΟΥ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ! - ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΒΑΛΚΑΝΙΚΗΣ

Εικόνα
! ΤΟ ΟΡΓAΝΩΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ 1972: ΘΡΑΚΗ-ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΚΕΡΚΥΡΑ, ΚΡΗΤΗ, ΚΥΠΡΟΣ, ΠΕΡΝΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΩΝ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΕΚΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΑΙ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ
ΑΙΓΑΙΟΥ!
Ζούμε τις πιο κρίσιμες στιγμές της Ιστορίας μας

«Φέρνουν συνεχώς λαθρομετανάστες για να τους βάλουν στη θέση των Ελλήνων. Αυτοί θα είναι οι αυριανοί Έλληνες, αφού για το γένος των Ελλήνων έχουν αποφασίσει να το εξαφανίσουν»

«Για το 2008 είχε προγραμματιστεί η ταυτόχρονη διχοτόμηση Ελλάδος και Τουρκίας. Στην Πατρίδα μας το σχέδιό τους εξελισσόταν κατά γράμμα, με το φόνο του Γρηγορόπουλου και τα επεισόδια στην Αθήνα αλλά τους το χάλασε η αποκάλυψη του σχεδίου “Βαριοπούλα” και η σύλληψη αξιωματικών από τον Ερντογάν»

«Οι ονομασίες “Άνω Μακεδονία” και “Νέα Μακεδονία” είναι μπούρδες. Τα Σκόπια θα τα εντάξουν στη “Δημοκρατία της Κεντρικής Βαλκανικής” με πρωτεύουσα τη Θεσσαλονίκη»

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟΣ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ Β.ΦΛΩΡΙΔΗΣ "Οι ψυχοπαθείς της τρόικα κυβερνούν την Ελλάδα και καθορίζουν το μέλλον της"

Εικόνα
Μεγάλος είναι ο αντίκτυπος από τα όσα είπε ο μέχρι πρόσφατα μέλος της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Συμβάσεων εισαγγελέας Βασίλης Φλωρίδηςγια την ποιότητα των ατόμων που στελεχώνουν την τρόϊκα στην Ελλάδα, την ψυχική του κατάσταση, αλλά και το τι πρόκειται να συμβεί αν ξεκινήσουν οι μαζικοί πλειστηριασμοί κατοικιών Ελλήνων.
Μετά τον 50χρονο στο χωριό Μηλιά της ορεινής Ναυπακτίας που έκαψε το σπίτι του και πέταξε το αυτοκίνητό του στο γκρεμό για να μην τα πάρουν οι τράπεζες, τώρα έρχεται μια από τις πλέον σημαντικές προσωπικότητες της δικαιοσύνης στην Ελλάδα και τοποθετείται με τρόπο που δεν αφήνει κανένα περιθώριο αμφισβήτησης για το ποιόν των ανθρώπων που κυβερνούν την χώρα, αλλά και το ποιόν των ανθρώπων της εγχώριας πολιτικής ελίτ που άφησαν αυτούς τους ψυχοπαθείς να κυβερνούν την χώρα.

ΤΑΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΘΗΡΙΟ ΤΗΣ ''ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΤΗΤΑΣ

Εικόνα
Μια φορά κι έναν καιρό όταν αλλοδαποί πλημμύριζαν μια χώρα και άρχιζαν να βιάζουν τις γυναίκες, αυτό σήμαινε πόλεμο. Οι άνδρες της χώρας ξεσηκώνονταν, απωθούσαν ή κατέστρεφαν τους εισβολείς και αφού η απειλή εξαλειφόταν, η μετάνοια και η προσευχή για την ειρήνη επικρατούσε και πάλι στις καρδιές των ανθρώπων. Ωστόσο σήμερα, οι αλλοδαποί εισβολείς έχουν μετονομαστεί απλώς σε «μετανάστες» και οι βιασμοί και οι δολοφονίες των ιθαγενών γυναικών ονομάζονται απλώς «εγκλήματα». Η ιστορία της ElinKrantzαπό τη Σουηδία είναι ακριβώς μια τέτοια περίπτωση.

Τι θα γίνει εαν πουλήσουν τα δάνειά σας

Εικόνα
Δευτέρα, 18 Νοεμβρίου 2013 Στην αντεπίθεση περνούν οι ιδιοκτήτες υποθηκευμένων ακινήτων σε μια προσπάθεια να γλιτώσουν τα σπίτια τους από τα κοράκια του εξωτερικού που έχουν βάλει στο μάτι τα «κόκκινα» δάνεια των ελληνικών τραπεζών.

Οι δανειολήπτες επιχειρούν να αυτοπροστατευτούν τη στιγμή που τα ραντεβού των εκπροσώπων των distress funds με το εγχώριο χρηματοπιστωτικό σύστημα εντείνονται για την αγορά χαρτοφυλακίων απαιτήσεων σε τιμή ευκαιρίας και η Τρόικα πιέζει για την απελευθέρωση των πλειστηριασμών και στην πρώτη κατοικία.

Spiegel: Πώς οι Αλβανοί ετοιμάστηκαν για αντάρτικο στη Β. Ελλάδα-"Ένοπλοι Αλβανοί στη βόρεια Ελλάδα προετοιμάζονται για ένοπλο αγώνα. Ο στόχος τους; Η δημιουργία μιας μεγάλης Αλβανίας.Τι σταμάτησε το αντάρτικο και την πορεία των γεγονότων; Το ότι η αμερικανική εξωτερική πολιτική μετά το 2001 είχε αρχίσει να αλλάζει προσανατολισμό και αυτή η αλλαγή ολοκληρώθηκε το 2003 με την εισβολή στο Ιράκ. Αν δε μεσολαβούσαν αυτά τα γεγονότα, τώρα θα μιλούσαμε για μια Ελλάδα διαφορετική...

Εικόνα
Ένα αποκαλυπτικό για την εποχή και προφητικό για αυτό που έμελλε να ακολουθήσει, άρθρο του Spiegel του 2003 για την πιθανότητα αλβανικής εξέγερσης στην Ελλάδα και την μεταφορά χιλιάδων ατομικών όπλων από πιστόλια Μακάροφ και Τοκάρεφ, μέχρι AK-47 και RPG-7, φέρνει στην δημοσιότητα για πρώτη φορά το defencenet.gr.

To γερμανικό περιοδικό από τότε περιέγραφε με ντοκουμέντα μία την Ελλάδα ως μία χώρα όπου Αλβανοί αντάρτες κυκλοφορούν ελεύθερα προετοιμάζοντας ένοπλη εξέγερση στη βόρεια Ελλάδα.

Και όλα αυτά σε ένα δημοσίευμα στις 10 Νοεμβρίου του 2003. Τότε που κανείς δεν έδινε σημασία στις προειδοποιήσεις κάποιων τότε που όλοι στη χώρα της μόνιμης αφασίας ζούσαν μέσα στη ζάλη της ευδαιμονίας.

Το πόσο δύσκολο είναι να αντιμετωπιστεί μία τέτοια κατάσταση το καταδεικνύει ο αγώνας ολόκληρης της κρατικής μηχανής να συλλάβει τους Αλβανούς συμμορίτες που έχουν αιματοκυλίσει από την ημέρα που δραπέτευσαν από τις φυλακές των Τρικώλν την Ελλάδα και, δυστυχώς για εμάς, παραδίδουν μαθήμα…